Cabaran usahawan internet - demo 52 template berkualiti, profesional, unik..

Status
Not open for further replies.

musz

Newbie
Joined
Jun 30, 2008
Messages
109
Points
16
Salam semua bro-bro WC premium,

Lama sangat tak hantar post dlm ni…walaupun jarang komen tetapi sentiasa ikut perkembangan WC forum yang merupakan gedung info usahawan internet. Walaupun berjinak2 dengan usahawan internet sejak 2006 tetapi sehingga sekarang cabaran menjadi usahawan internet tidak pernah pudar terutamanya dalam membahagikan masa antara kerja hakiki, keluarga dan menyiapkan projek yang tak siap-siap :). Menjadi usahawan internet amat terasa masa itu terlalu terhad dan kekadang terpaksa mencuri waktu rehat bersama keluarga yang kadangkala lagi memeningkan kepala. Apa tidaknya ketika kita sedang khusyuk memikirkan idea dan problem yang memerlukan penyelesaian try and error, orang tersayang lalu lalang di kawasan berhampiran dengan muka masam dan monyok semacam kerana kita sehari suntuk dok mengadap komputer. Akhirnya..isu ini tidak timbul lagi kerana masalah telah diselesaikan juga melalui pendekatan try and error :).. Jika anda menghadapi situasi ini cuba bandingkan respon si dia..bantu si dia untuk melakukan sesuatu kerja rumah sebelum mengadap komputer dan lepas itu adakah anda masih diganggu ketika anda khusyuk berusaha menjana pendapatan di internet?.....atau mengadap komputer sehari suntuk tanpa membantu si dia…dan apa respon yang bakal anda terima? Try and error… :) masalah masa terhad tidak berakhir di situ sahaja kerana waktu rehat anggota badan kita juga kadangkala perlu dikorbankan kerana keperluan mengadap komputer sehingga lewat malam..tetapi semenjak kebelakangan ini asyik terbaca artikel orang mati mengejut kerana terlalu lama dok mengadap depan komputer dan kurang rehat..jadi nak tak nak masa sebagai usahawan internet perlu dihadkan.. Mohon maaf kerana berceloteh dalam ni :D…bukan apa saja nak kongsi pengalaman pahit manis menjadi usahawan internet kerana kadangkala terfikir untuk melupakan sahaja cita-cita menjadi usahawan internet berjaya kerana kadangkala motivasi down mendadak kerana cabaran-cabaran yang diluar dugaan. Tetapi bila melihat ruangan forum WC, semangat dan motivasi meningkat semula kerana dalam ruangan ini ramai ahli forum excited dan mempunyai pelbagai idea bernas…

Sebelum cau.. dijemput lihat demo template berkualiti, unik dan professional seperti link dibawah..

DEMO TEMPLATE SILA KLIK DI SINI

DEMO TEMPLATE SILA KLIK DI SINI

Featured :
Template minisite professional yang berkualiti tinggi, unik, menarik dan terkini bercirikan promosi jenis video dan juga berupaya mengumpul subcriber anda…kandungan folder, PSD, Style, HTML dan imej grafik.

Sekian..assalammualaikum..
 
Last edited:

musz

Newbie
Joined
Jun 30, 2008
Messages
109
Points
16
Saya buka tawaran untuk personal use only terhad kepada 20 orang sahaja dengan harga istimewa:

52 pro minisite template 2010/2011
price : USD10
KLIK DI SINI UNTUK DEMO 52 MINISITE

52 pro minisite template 2010/2011 + 101 pro minisite template 2010/2011
price : USD15
KLIK DI SINI UNTUK DEMO (52 MINISITE)
KLIK DI SINI UNTUK DEMO (101 MINISITE)


anda hanya perlu membelanjakan sebanyak usd0.09 untuk satu template yang profesional. Tawaran ini hanya terhad kepada 20 orang sahaja.

Sesiapa cepat dia dapat..siapa berminat sila pm saya..

Tq..
 
Status
Not open for further replies.
Top