CABARAN PPL Member WC bermula lagi...

Joined
Nov 23, 2009
Messages
74
Points
0
salam..

sy ashraf.. saya akan buka cabaran PPL pada warga WC:

TERMA:

Tarikh Mula : 24/11/2009

Tarikh Tutup : 26/12/2009

Komisen ditetapkan = RM0.50

Minimum Payment = RM5.00

Diharap semua warga WC yang genius n otai boleh support saya... thanks thanks.. ;)

p/s : rahsiamodal.com
 

Ilyas Azmi

Newbie
Joined
Nov 15, 2009
Messages
246
Points
16
nak join tapi saya pun tak ada mailing list langsung..
nampaknya kena tunggu mailing list banyak la ye baru leh join
 

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
apebende cabaran PPL ni ?:confused:

Bleh tolong terangkan sket ilmu ilmiah ni?.

Terima Kasih.
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
PPL ni adalah program affiliate jugak. Jika kita bawak seseorang utk subscribe kpd sesuatu kempen, kita akan dibayar. Yang ni lagi senang sbb subscriber tak payah beli barang. Just subscribe jer dengan percuma
 

nuarx

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
441
Points
18
apebende cabaran PPL ni ?:confused:

Bleh tolong terangkan sket ilmu ilmiah ni?.

Terima Kasih.
cabaran PPL ni adalah satu contest yang ditetapkan oleh pemilik cabaran ini untuk aktiviti PPL(pay per lead), anda akan dibawar RM0.50(sbg contoh) jika anda berjaya menjadikan prospek download produk daripada pemilik cabaran. Selalunya produk yang diberikan FOC.
 

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28
cabaran PPL ni adalah satu contest yang ditetapkan oleh pemilik cabaran ini untuk aktiviti PPL(pay per lead), anda akan dibawar RM0.50(sbg contoh) jika anda berjaya menjadikan prospek download produk daripada pemilik cabaran. Selalunya produk yang diberikan FOC.
yup betol tu apa yang dibagitau oleh bro nuarx tu:)
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
aku lepas untuk dapat bayaran PPL ni tapi still xdapat bayaran..dah hantar email dan sebagainya kepada admin dia..xpe lah kiran halal la.. cybersyndrome77
 
Top