Cabaran Affiliate RM1,000 FB=ATM (Teknik Memenuhkan Akaun Bank Melalui Akaun FB)

Joined
Aug 21, 2008
Messages
69
Likes
1
Points
8
Offline
#1
Assalamualaikum dan selamat sejahtera warga WangCyber semua.

Saya ingin membuka Cabaran Affiliate RM1,000 buat otai-otai dan juga newbies bagi Produk Digital eBook FB=ATM.


Tempoh Cabaran Affiliate

28 November 2014 - 31 Januari 2015 (2 bulan)

Cara Untuk Menyertai

1. Hendaklah ahli WangCyber.com

2. Diwajibkan menjadi publisher (agen affiliate) di Ashadee.com

3. Mampu mempromosikan link affiliate FB=ATM anda dengan cara yang professional dan beretika

Syarat2 Penyertaan

1. Terbuka kepada semua warga WangCyber.com tidak kira ahli baru ataupun yang lama.

2. Boleh mempromosikan link affiliate anda menggunakan apa sahaja cara yang bersesuaian (SPAM tidak dibenarkan).

3. Anda dibenarkan membuat tawaran tersendiri dalam usaha menarik minat prospek seperti menawarkan hadiah atau bonus produk anda sekiranya mereka membuat pembelian melalui link affiliate anda.

Cara Mempromosi

1. Menggunakan apa sahaja cara teknik pemasaran beretika di Facebook sama ada melalui akaun FB personal, fanpage, group atau FBAds.

2. Menggunakan kaedah pemasaran emel (autoresponder) kepada semua subscriber anda.

3. Menggunakan laman web atau blog peribadi anda atau perniagaan anda.

4. Menggunakan Google Adwords atau sebarang bentuk pengiklanan berbayar atau percuma.

5. Anda dibenarkan menggunakan segala bahan grafik dan teks seperti testimoni, keterangan produk, gambar produk/pakej, penyata bank dan FAQ yang saya sediakan dalam minisite/laman web jualan => http://fb.rahsia.net/

Hadiah

Hadiah berupa wang tunai dan akan dimasukkan terus ke akaun anda jika anda berjaya mencapai jualan-jualan seperti di bawah ini:

25 Jualan = RM100
50 Jualan = RM300
75 Jualan = RM600
100 Jualan = RM800
125 Jualan = RM1000


Sebagai contoh, sekiranya jualan anda mencapai 25 unit pada bulan ini, saya akan memasukkan RM100 ke dalam akaun anda. Pada bulan berikutnya, anda telah menghasilkan 25 lagi jualan, saya akan tambahkan RM200 lagi ke dalam akaun anda dan begitu jugalah seterusnya.

*Komisyen affiliate anda tetap akan dimasukkan ke akaun bank anda walaupun anda tidak mencapai target minimum 25 jualan.

Cara Penilaian

Setiap jualan yang berjaya anda hasilkan akan terpapar di laman jualan agen affiliate saya. Saya akan mengemaskini senarai affiliate serta jumlah jualan semasanya dari semasa ke semasa di sini, jadi mudah untuk anda menyemaknya selain anda melihatnya di laman publisher anda.


Mengapa Anda Perlu Menyertai Cabaran Affiliate Ini?

1. Buat masa ini FB=ATM berada di ranking terbaik ashadeedotcom.


InsyaAllah laman jualan FB=ATM adalah convert dan ini akan meningkatkan jumlah peratusan prospek anda membuat tempahan sekurang-kurangnya untuk pakej yang termurah.

2. Niche yang saya gunakan adalah niche 'Buat Duit Menggunakan Facebook'. Jadi anda boleh sasarkan terhadap prospek tempatan yang menggunakan Facebook yang dianggarkan berjumlah 10,000,000 (10 juta) orang berumur 25 ke 55 tahun (yang mempunyai kuasa membeli).

3. FB=ATM digarap begitu rapi dan teratur beserta tutorial bergambar yang amat-amat mudah untuk diikuti oleh sesiapa sahaja termasuklah newbies.

4. Siapa yang tak nak buat duit secara percuma menggunakan FB? Semua orang nak kan? Jadi anda tidak ada masalah untuk mencari target kerana hampir semua orang memiliki akaun FB dan hampir semua orang nak buat duit secara santai tanpa perlu keluar modal dan tanpa perlu keluar dari rumah.

5. Saya telah menyediakan bonus-bonus khas untuk setiap pakej di mana ianya seumpana daya tarikan untuk prospek anda membeli melalui link affiliate anda.

6. Komisyen affiliate FB=ATM yang terendah buat masa ini adalah RM15 (50% komisyen) manakala tertinggi adalah RM54 (45% komisyen) mengikut pakej yang saya tawarkan di dalam FB=ATM.

=>Katakan anda berjaya menghasilkan 25 jualan dan kesemuanya mengambil pakej terendah.

25 Jualan x RM15 = RM375
Hadiah Cabaran Affiliate untuk 25 jualan adalah RM100
RM375 + RM100 = RM475

Ini pendapatan anda paling minimun dan berkemungkinan anda boleh menghasilkan jualan lebih hebat dari itu. Anda kira sendiri jika anda berjaya hasilkan 50, 75, 100 atau 125 jualan. Pasti poket anda lebih tebal bukan?

=>Katakan anda berjaya hasilkan 125 jualan

125 Jualan x RM15 = RM1875
Hadiah Cabaran Affiliate untuk 125 jualan adalah RM1000
RM1875 + RM1000 = RM2875

Jika prospek anda membeli pakej yang lebih mahal, maka lebih tinggilah komisyen affiliate anda!!!!

7. Pembayaran untuk Cabaran Affiliate FB=ATM dilakukan oleh pihak saya dan pembayaran komisyen affiliate dilakukan oleh pihak ashadeedotcom. Jadi anda tidak perlu risau jika komisyen anda tidak dibayar dan anda akan tetap mendapatkan apa yang telah anda usahakan.

Bagaimana Untuk Bermula

1. Anda hendaklah mendaftar sebagai publisher di ashadee.com (jika sudah, sila abaikan)

2. Di laman web ashadeedotcom, anda search: FB=ATM

3. Anda klik pada 'view offer' dan klik pada 'apply now'

4. Anda boleh dapatkan bahan-bahan promosi seperti kod link affiliate, banner dan teks iklan FB=ATM anda di sana.

5. Anda bolehlah mula mempromosi selepas itu dan menghasilkan seberapa banyak jualan yang anda mampu hasilkan. Lebih banyak jualan, lebih banyak komisyen dan hadiah wang tunai Cabaran Affiliate FB=ATAM bakal anda miliki.

Apa Yang Perlu Dilakukan Untuk Sertai Cabaran Affiliate RM1,000 FB=ATM Ini?

1. Anda perlu membaca keseluruhan syarat-syarat Cabaran Affiliate ini.

2. PM saya atau post di thread ini

'Saya dah join Cabaran Affiliate FB=ATM dan ini id affiliate saya (tuliskan id affiliate anda)'

3. Berikan no akaun bank anda apabila diminta oleh saya (apabila jumlah jualan anda menghampiri 25 unit)

Mudahkan??? Jadi mulalah bertindak sekarang sebelum cabaran ini berakhir 31 Januari 2015 nanti.

Sila ke thread : http://www.wangcyber.com/forum/caba...k-memenuhkan-akaun-bank-melalui-akaun-fb.html
jika ahli GoldWC ingin mendaftar. TQ :)
 

Attachments

Last edited:
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Likes
0
Points
16
Offline
#7
Saya dah join Cabaran Affiliate FB=ATM dan ini id affiliate saya (AdenanPadil)
 
Joined
Aug 21, 2008
Messages
69
Likes
1
Points
8
Offline
#8
Saya dah join Cabaran Affiliate FB=ATM dan ini id affiliate saya (AdenanPadil)
Ok...noted!!! Sudah ada 3 penyertaan stakat hari ini.Ada sesiapa lg yang nak join??? Leh wat promotion skrg pasal ramai yg dah gaji.... Grab peluang keemasan ni skrg!!! :)
 
Joined
Aug 21, 2008
Messages
69
Likes
1
Points
8
Offline
#9
Ada juga yang whatsapp saya td untuk join... Seelok2nya pm saya kat sini. Mudah utk anda dan saya pantau...
 
Joined
Aug 21, 2008
Messages
69
Likes
1
Points
8
Offline
#10
Ada warga WC yang dah join dgn PM saya tadi. Jumlah penyertaan kini 4 orang. Jom join cabaran affiliate FB=ATM sementara orang baru dpt gaji... ;-)
 
Joined
Aug 21, 2008
Messages
69
Likes
1
Points
8
Offline
#11
3 sales telah terhasil hari ini dari 3 agen affiliate yang berlainan. Tahniah saya ucapkan. Carta jualan saya akan attachkan dlm masa yang terdekat ni supaya mudah untuk anda menyemaknya.

Kepada yang masih belum sertai...boleh ke posting pertama untuk mengetahui cara2nya. Tqvm
 
Joined
Aug 21, 2008
Messages
69
Likes
1
Points
8
Offline
#12
Senarai affiliate dan jumlah jualan setakat 1 Disember 2014 2.03pm

FB=ATM

biz2014 -2
2ndincome -1
gobala -8
cdts -11
user1370860449 -1
azam97 -1
iltizams -1
mramirul -1
Duit79 -1
 
Joined
Aug 21, 2008
Messages
69
Likes
1
Points
8
Offline
#13
Senarai affiliate dan jumlah jualan setakat 6 Disember 2014 1.31pm

FB=ATM

biz2014 = 2
2ndincome = 1
gobala = 8
cdts = 11
user1370860449 = 1
azam97 = 1
iltizams = 1
mramirul = 1
Duit79 = 1
*RahsiaSulit = 3
msrgolden = 1

* Sudah register untuk cabaran affiliate ini.

Senarai ahli WC yang berani menyahut Cabaran Affiliate FB=ATM:
WP711
AdenanPadil
kuchalana
ismadi
RahsiaSulit
deeno
faridman

Sila ke thread : http://www.wangcyber.com/forum/caba...k-memenuhkan-akaun-bank-melalui-akaun-fb.html
jika ahli GoldWC ingin mendaftar. TQ :)
 
Last edited:

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#14
Salambro. boleh tak saya bagi suggestion penambahbaikan. Sy ade gi salespage..saya rasa ade benda leh improve kalu bro nak tau.. TQ
 
Top