Cabaran Affiliate Panduan Bisnes Cupcake~ Hadiah Basikal Elektrik Menanti!!!

Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#44
Hari ini sudah mendapat 220 jualan.

berikut ada stat sebelum pukul 12.00pm, 29hb Mac 2012.

 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#48
Cabaran tinggal 5 hari je lagi. jualan terkumpul 338 unit dan 210 daripadanya adalah daripada jualan affiliate.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#49
Jualan terkini ialah 369 jualan. Cabaran tinggal 2 hari sahaja lagi. Hari gaji lepas iaitu 25hb merupakan menerima tempahan terbanyak iaitu 15 jualan. Teruskan memecut. Kami bayar komisen bermula 30hb April. Kini dah lebih dari RM10,000 komisen dan hadiah akan dibayar kepada agen affiliate. Kami jangka pembayaran selesai dalam masa 3 hari.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#51
Keputusan Top 20 Cabaran Affiliate 60 Hari BuatCupcake..



Komisen akan mula dibayar mulai hari ini.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#53
Semua yang mengunakan akaun CIMB telah dibayar... Bagi mereka yang mengunakan akaun Maybank, mohon bersabar kerana sudah mencapai limit transfer RM3000 tranfer di internet. Jadi ia memerlukan 2 hari lagi untuk selesai sepenuhnya pembayaran komisen dan juga hadiah wang tunai.



Kami baru sahaja selesai membayar RM3600 daripada komisen keseluruhan untuk hari ini. Komisen yang belum dibayar adalah mereka yang mengunakan akaun maybank. Akaun CIMB sudah selesai dibayar.
 
Joined
Jun 1, 2010
Messages
146
Likes
1
Points
0
Offline
#54
Semua yang mengunakan akaun CIMB telah dibayar... Bagi mereka yang mengunakan akaun Maybank, mohon bersabar kerana sudah mencapai limit transfer RM3000 tranfer di internet. Jadi ia memerlukan 2 hari lagi untuk selesai sepenuhnya pembayaran komisen dan juga hadiah wang tunai.



Kami baru sahaja selesai membayar RM3600 daripada komisen keseluruhan untuk hari ini. Komisen yang belum dibayar adalah mereka yang mengunakan akaun maybank. Akaun CIMB sudah selesai dibayar.
Yeay ! hehe :D
 
Joined
Sep 3, 2007
Messages
42
Likes
0
Points
6
Age
37
Offline
#57
thank u.. ni lah first time saya dapat jadi juara affiliate.. hehe..
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#59
thank u.. ni lah first time saya dapat jadi juara affiliate.. hehe..
Tahniah. Cabaran Affiliate untuk CD Kek Coklat pula akan menyusul. CD dah siap, website dalam proses lagi. Kek Coklat kami hanya mensasarkan 300 unit je.. harga pengenalan RM90 juga kot. Komisen pun RM40.
 
Top