Cabaran Affiliate Panduan Bisnes Cupcake~ Hadiah Basikal Elektrik Menanti!!!

Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#26
Statistik hari ke 5




PERHATIAN

Berikutan ada sesetengah affiliate menggunakan imej secara terus daripada laman web, ia menyebabkan peningkatan bandwidht yang sangat besar kepada laman web kami. Jadi kami mengubah semua imej. Bermula hari ini, mohon tukar kod banner kepada kod yang baru bagi mengurangkan bebanan kepada bandwidht buatcupcake.

Saya harap mendapat kerjasama daripada semua agen affiliate yang mengunakan banner sebagai tools pemasaran.

Dalam masa 5 hari saya, 33GB bandwidht telah digunakan sedangkan visitor baru 3800+.

Buat masa sekarang url banner beroperasi seperti biasa. Jika tidak menampakkan sebarang perubahan iaitu penggunaan bandwidht diturunkan, kami akan delete fail lama dan anda perlu mengunakan kod baru secara paksa.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#28
Hari ke 8. Komisen melepasi RM2000.



Berita baik, kami dah naikkan jumlah hadiah ke 6 dan ke 7. Jadi mereka yang berjaya membuat 10 jualan, akan menerima hadiah RM100. Dan jika melebihi 20 unit, akan menerima RM250 wang tunai sebagai tambahan kepada komisen anda.

Teruskan promosi.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#29
Hari ke 9...



Niche ini memang hot dan menguntung buat mereka yang mempunyai list berkaitan wanita.
 
Joined
May 15, 2006
Messages
1,247
Likes
8
Points
38
Offline
#31
dan juga mereka yang ada facebook fanpages berkaitan dengan makanan:)
Ya. Betul tuan. Puan Salina iaitu id chef sudah hampir untuk bonus tambahan RM250. Beliau adalah pelanggan Cd buat coklat dan juga cupcake ini walaupun beliau dah ada kedai bakeri sendiri di kelantan.
 

mawfiz

freshman
Joined
Nov 20, 2011
Messages
307
Likes
0
Points
0
Offline
#32
alamak...baru nampak thread ini..lama tak jenguk2 bz sgt..jom join niche hebat ni :)
 
Joined
Aug 3, 2008
Messages
1,592
Likes
0
Points
36
Age
36
Offline
#34
Ya. Betul tuan. Puan Salina iaitu id chef sudah hampir untuk bonus tambahan RM250. Beliau adalah pelanggan Cd buat coklat dan juga cupcake ini walaupun beliau dah ada kedai bakeri sendiri di kelantan.
ooo ada kedai bakeri,dasat...kat kelantan?emm sy pun duk area kb...respek dengan dia
 

jebon

freshman
Joined
Nov 4, 2011
Messages
717
Likes
0
Points
0
Offline
#38
menarik nie..sayang dh jauh berlalu..sempat lagi ker nie nk jadi juara..try dululah..
 
Top