Cabaran Affiliate Kamus Tafsir Mimpi (Niche Islamik yang unik dan menarik!)

Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#1
(Awas Jangan Tafsir Mimpi Anda SEMBARANGAN!)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua Warga WC...

Dengan segala hormatnya, saya Ustaz Zul Hairi menjemput
semua rakan seperjuangan di WangCyber untuk mendaftar sebagai
“Affiliate E-Book Kamus Tafsir Mimpi"


====================
Maklumat Ringkas
====================

Harga Produk Utama: RM 30 (komisyen RM15),
Laman Jualan >> : http://kamustafsirmimpi.com

====================
Syarat-syarat penyertaan
====================

1. Penyertaan adalah PERCUMA.
2. Rakan-rakan yang mempunyai niche Islamik, Pendidikan, Motivasi,
Kekeluargaan, Pembangunan Minda dan Kesihatan amat dialu-alukan
3. Promosi haruslah dilakukan dengan etika yang betul dan sopan.
4. DILARANG melakukan SPAM dan membeli melalui link sendiri.
5. Bahan-bahan promosi telah kami disediakan
(akan ditambah dari masa ke semasa).

Sila lakukan pendaftaran sebagai agen affiliate disini:
>> http://kamustafsirmimpi.com/ktm <<​


Update Terkini (18/7/2011) >> Komisyen akan dibayar terus tanpa menunggu akhir bulan...Kalau anda
dapatkan jualan pada hari ini..Kami akan bayar hari ini juga atau keesokan harinya >> Tak Perlu
lagi risau dan runsing penjual tidak membayar komisyen agen seperti beberapa kes yang telah berlaku!

 
Last edited:
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#2
TenQ Mod :D (reserve for update)

update terkini: Paparan/Grafik Minisite Kamus Tafsir Mimpi Sudah
dikemaskini dan diperbaiki. Ianya Nampak Lebih Kemas
dan Meyakinkan >> http://kamustafsirmimpi.com

Saya juga ada menyediakan laman khas sebagai panduan
untuk para affiliate meningkatkan promosi, sila lihat di ruang
affiliate >> ada tip rahsia saya kongsikan disana ;)
 
Last edited:
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#3
Apa kata forumer WC tentang ebook ini : :D

Alhamdulillah...sya dh baca & review dr saya

Utk tafsir ttg mimpi ia perlu kpd ilmu. Jika salah org,mimpi yg ditafsir akan menjadi sebaliknya. Menurut Ibn Sirin, sebaik2nya tafsiran mimpi berdasarkan Al-Quran & Hadith. B'dasrkan apa yg dibaca,isi yg sgt mudah utk difahami..Apa yg ditulis juga b'sumberkan kitab yg dipercayai.

Sebaiknya setiap org memiliki KTM sbg rujukan yg sohih bg mimpi yg dialami. Anda x perlu cari kitab yg tebal2 lg, KTM dpt m'bantu tafsir mimpi anda.
fuhhh™;722516 said:

Ya, saya juga dah baca.

Ebook KTM kemas dan tersusun, mudah nak cari jenis mimpi.
Tambahan, Ebook ni ditulis seorg ustaz, sudah pasti bukan yg merapu ditulisnya.

Sesiapa yg berminat, boleh dapatkan segera sebelum harga dinaikkan.
Siap dapat bonus produk fizikal lagi ;)
 
Last edited:
Joined
Oct 12, 2006
Messages
107
Likes
0
Points
16
Offline
#4
ustaz..kalau boleh perkemas kan lg susun atur web jualan supaya nampak lebih professional
lebih menyakinkan kepada customer utk membeli..

sekadar pendapat
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#5
ustaz..kalau boleh perkemas kan lg susun atur web jualan supaya nampak lebih professional
lebih menyakinkan kepada customer utk membeli..

sekadar pendapat
Syukran atas pendapat yang diberikan :)
saya masih dalam proses memperbaikinya
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#6
Syukran saya ucapkan kepada semua yang sudah mendaftar sebagai agen affiliate

jasa tuan-tuan hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya :)

Tingkatkan promosi dan yang penting jangan SPAM ;)
bahan promosi akan saya tambah dari masa ke semasa
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#7
Perhatian kepada agen bahan-bahan promosi akan saya tambah dari masa kesemasa
jangan lupa lihat di ruangan affiliate http://kamustafsirmimpi.com/ktm/

saya akan bimbing dan bantu anda membuat promosi
kerana anda membantu saya (win-win situation)

segala ilmu pemasaran yang saya simpan dan belajar
diam-diam selama hampir dua tahun akan saya
kongsikan dengan anda ;) Kalau belum daftar jangan lupa daftar di sini ye >> http://kamustafsirmimpi.com/ktm/
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#15
selepas melihat hasil selama sebulan lebih menggunakan design minisite yang diedit sendiri

insyaallah design laman jualan akan diperbaiki dengan mendapatkan servis dari en dee :)

Apakah benar kenyataan Ini?: "Content is King" dan "Graphic is Queen"
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#17
Apakah benar kenyataan Ini?: "Content is King" dan "Graphic is Queen"
..rasanya betul , Ustaz
Jom tengok dan ushar Paparan Terbaru Grafik Minisite Ebook Kamus Tafsir Mimpi
ianya sudah dikemaskini dan diperbaiki.
Nampak Lebih Kemas dan Meyakinkan >> http://kamustafsirmimpi.com

(Tingkatkan promosi anda sempena RAMADHAN yang bakal tiba,
Boleh juga start kumpul duit untuk raya skali :D )
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
527
Likes
1
Points
18
Age
34
Offline
#18
Tahniah diucapkan kepada agen (id mansor) baru je 27 klik dapat
satu sale,apa yang bestnya komisyen terus dibayar pada hari yang sama

Jom daftar affiliate kepada mereka yang berminat dan tingkatkan PROMOSI
ada tips rahsia saya kongsikan khas buat semua affiliate di ruang agen

kalau nak tahu RAHSIA ni jgn lupa daftar di sini ye ;) >> http://kamustafsirmimpi.com/ktm/
 
Top