CABARAN AFFILIATE – Ebook Teknik Kurangkan Interest Kad Kredit

Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
sama-sama bro, tahniah dapat tempat pertama, walaupun komisyen ebook ini tidak mahal, tapi saya tetap terharu atas sokongan bro razif terhadap orang2 baru mcm saya


Thanks Bro...atas bayaran komisyen yang pantas :)
sama2, ala bukan banyak pun jualan, tue yg sekejap jerr boleh bagi komisyen, lgpun sy dah kira dari petang tadi


terima kasih Hakim...


Dapat royalti..:)
sama2, terima kasih diucapkan kepada sifu saya, dan juga guru yang bakal dan telah melahirkan ramai usahawan ebook. Royalti lifetime selagi jualan ebook masih ada.


huh terus dapat komisen! thanks bro abdhakim :)

sama2 bro, waah mahal bro belanja saya minum....


tima kasih bro..
hasil pertama dari affiliate ni.. :D

teruskan usaha bro, saya pun orang baru juga, jangan patah semangat, chaiyokk!!
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
Alhamdulilah, kesemua ejen yang telah membuat jualan telahpun saya bayar komisyen.

Ada 15++ affiliate yang telah berjaya membuat jualan untuk cabaran kali ini.


Kepada yang belum berjaya lagi, sila cuba lagi kerana ebook ini dijamin akan laku untuk beberapa bulan dan mungkin tahun lagi. Dan permasalahan kad kredit takkan selesai selagi adanya instrumen kad kredit.

Selamat berpromosi....


Adioosss!

 
Joined
Jul 20, 2009
Messages
724
Likes
2
Points
18
Offline
Alhamdulilah, kesemua ejen yang telah membuat jualan telahpun saya bayar komisyen.

Ada 15++ affiliate yang telah berjaya membuat jualan untuk cabaran kali ini.


Kepada yang belum berjaya lagi, sila cuba lagi kerana ebook ini dijamin akan laku untuk beberapa bulan dan mungkin tahun lagi. Dan permasalahan kad kredit takkan selesai selagi adanya instrumen kad kredit.

Selamat berpromosi....


Adioosss!


Banyak juga tu bro Hakim. Apa-apa pun tahniah kejayaan produk bro. yang penting ilmu, dengan ilmulah akan bantu kita.
 
Joined
Nov 1, 2007
Messages
677
Likes
1
Points
18
Offline
Huhu...dah 'tutup kedai' baru tembak kat list.

Minggu ni 3 email saya hantar kat subscribers dalam masa seminggu, sesuatu yang jarang saya lakukan. Mudah-mudahan ada sales masuk.

Bagi saya, ebook hutang kad kredit ni bukan 'promosi' kepada list, tetapi suatu 'perkongsian' ilmu yang bermanafaat dengan subscribers.
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
Huhu...dah 'tutup kedai' baru tembak kat list.

Minggu ni 3 email saya hantar kat subscribers dalam masa seminggu, sesuatu yang jarang saya lakukan. Mudah-mudahan ada sales masuk.

Bagi saya, ebook hutang kad kredit ni bukan 'promosi' kepada list, tetapi suatu 'perkongsian' ilmu yang bermanafaat dengan subscribers.

betul tue, ianya lebih kepada perkongsian ilmu, teruskan usaha bro sebab sy akan cuba pastikan produk ini adalah benda yang laku sepanjang masa, insya allah

dan mungkin sy akan beri update2 terkini kepada pembeli2 ebook ini.
 
Top