CABARAN AFFILIATE – Ebook Teknik Kurangkan Interest Kad Kredit

Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#62
update terkini : -

dari reply email follow-up yang saya terima, rata-ratanya berpuas hati dgn preview ebook yang diberikan

dan

ramai juga berkata akan membeli ebook ini pada hari isnin 24/05/2010

oleh itu,

kepada para affiliate sekalian, bersiap sedialah dengan ayat memujuk anda pada hari isnin ini untuk ditayangkan kepada prospek2 di luar sana, mulakan karangan anda pada hari ini juga.....

 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#63
mengikut rekod last week, utk hari sabtu dan ahad sahaja, total jualan adalah sebanyak 20 unit++, sikit jerr nie bukan banyak pun, bising lebih jer si hakim nie...

jadi para affiliate sekalian, silakan mengayat hari ini dan esok

tapi

simpan ayat power anda pada hari isnin kerana dijangka sales akan meletup....!


(nie apa hakim dok sembang dari awal sampai mula claim itu ini bukti takdak pun? betul ker? dah kira klentong orang nie)
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#65
alhamdulilah, dr jam 8 tadi purata 1 sales masuk setiap jam.

Mungkin disebabkan ramai yang sudah bergaji

Ada 2 ejen yg sedang menyucuk rapat antara satu sama lain nie,

id ikmal, dan id ajaib

siapakah mereka?!
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#67
oke thanx bro!

Nampaknya bro Razif masih mengungguli carta dengan meninggalkan jauh rakan2 affiliate yang lain

cabaran berbaki 5-6 hari lagi, mampukah anda semua sekurang-kurangnya merasa RM20 pertama dengan internet?

Kita nantikan jam 11.00 malam 31/05/2010
 
Joined
Jul 20, 2009
Messages
724
Likes
2
Points
18
Offline
#68
Salam Hakim. Rasa macam nak grab je ni tapi tak ada bonus menarik dan seswai ke? atau sape2 ada offer bonus untuk dapatkan produk ni..
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#71
Salam Hakim. Rasa macam nak grab je ni tapi tak ada bonus menarik dan seswai ke? atau sape2 ada offer bonus untuk dapatkan produk ni..

salam faizulnoor,

terima kasih di atas minat anda.

utk produk nie memang takder extension utk dijadikan bonus sebab ianya adalah stand alone produk.


Ianya berbeza dengan produk IM dimana walaupun sesetengah produk bernilai RM40 untuk 40 muka surat sebagai contoh. Tapi ilmu dari 40 muka surat itu membolehkan anda membuat duit lebih daripada RM40. Tambahan pula jika produk IM, ianya boleh dikait2kan lagi dengan pelbagai servis dan juga bantuan daripada produk lain yang boleh digabungkan untuk dijadikan bonus.


sebab itu saya pecahkan kepada 5 ebook dengan total lebih daripada 160 muka surat supaya ianya nampak pelaburan yang kecil tetapi berbaloi dengan pelaburan hanya RM40. Lagi satu, saya juga sambil menjual sambil membantu org dlm kesusahan di mana target market saya adalah orang yang banyak hutang dan juga orang yang bakal berhutang. So, saya tidak mahu membebankan mereka dengan harga yang mahal.


Produk saya ini bukannya cara untuk membuat duit tetapi lebih kepada macam mana nak tahan duit daripada terus mengalir kepada bank


Boleh cuba tgk preview ebook ini dengan melayari website jualan.


Terima kasih di atas minat anda.
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#74
Harap boleh bantu sedikit sales sebelum 31 May ini.... :)
oke thanx bro. Terharu saya, walaupun bro razif sedang bertungkus lumus untuk memasarkan produknya yang terkini, masih ada ruang untuk beliau membantu sales ebook ini...
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#75
tak dilanjutkan 3-4 hari ke sempena hari wesak? jumaat sampai ahad ni ramai balik kampung la..
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#76
tak dilanjutkan 3-4 hari ke sempena hari wesak? jumaat sampai ahad ni ramai balik kampung la..

sori bro muaz,
saya tak dapat nak melanjutkan cabaran sebab bulan 6 nie saya ada komitmen lain yang lebih besar yg sy perlu laksanakan. Cabaran akan tamat pada jam 11.00 malam 31 Mei 2010


dan jualan akan berjalan seperti biasa mulai 1 jun dan affiliate akan dibayar komisyen setiap hujung bulan
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#77
oh ada projek baek la tuh bulan 6. hahah. all da best. bro razif tak dapat dikejar nampak nya
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#78
oh ada projek baek la tuh bulan 6. hahah. all da best. bro razif tak dapat dikejar nampak nya

takder lah projek baik mana, biasa2 aje. Btw, walaupun harinie cuti, tp bro muaz berjaya buat sales juga.


Pakai taktik apa bro? Biasa kalau time2 sales dari affiliate lain merudum, bro muaz mesti ada jualan, nak kene belajar nie....
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#79
eh ada sales ke hari ni? tak dapat notification lagik.. tak de teknik pun, yg biasa2 ja
 
Joined
Jul 20, 2009
Messages
724
Likes
2
Points
18
Offline
#80
salam faizulnoor,

terima kasih di atas minat anda.

utk produk nie memang takder extension utk dijadikan bonus sebab ianya adalah stand alone produk.


Ianya berbeza dengan produk IM dimana walaupun sesetengah produk bernilai RM40 untuk 40 muka surat sebagai contoh. Tapi ilmu dari 40 muka surat itu membolehkan anda membuat duit lebih daripada RM40. Tambahan pula jika produk IM, ianya boleh dikait2kan lagi dengan pelbagai servis dan juga bantuan daripada produk lain yang boleh digabungkan untuk dijadikan bonus.


sebab itu saya pecahkan kepada 5 ebook dengan total lebih daripada 160 muka surat supaya ianya nampak pelaburan yang kecil tetapi berbaloi dengan pelaburan hanya RM40. Lagi satu, saya juga sambil menjual sambil membantu org dlm kesusahan di mana target market saya adalah orang yang banyak hutang dan juga orang yang bakal berhutang. So, saya tidak mahu membebankan mereka dengan harga yang mahal.


Produk saya ini bukannya cara untuk membuat duit tetapi lebih kepada macam mana nak tahan duit daripada terus mengalir kepada bank


Boleh cuba tgk preview ebook ini dengan melayari website jualan.


Terima kasih di atas minat anda.
Yang penting ilmu tu Hakim. Ok hari ni bayar melalui seseorang. :)
 
Top