CABARAN AFFILIATE – Ebook Teknik Kurangkan Interest Kad Kredit

Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#1


Dengan lafaz bismillah....
Sempena pelancaran ebook terbaru saya iaitu
“4 Teknik Kurangkan Interest Kad Kredit”

Sukacitanya saya ingin melancarkan


“Cabaran Affiliate Teknik Kurangkan Interest Kad Kredit”​





Cabaran ini akan berlangsung dari 11 Mei 2010 – 31 Mei 2010. Dan selepas itu mungkin jualan ebook ini dihentikan atau dinaikkan harganya.

Cabaran ini terbuka kepada semua Warga WC yang dihormati. Kepada yang asyik study jerr cara nak ‘main’ dengan affiliate nie. Ayuh…. asah skill anda sekarang! Tapi jangan spam sudah laar yerr….

Untuk cabaran ini, hadiah-hadiah menarik akan disediakan kepada yang berjaya menghasilkan jualan, dan juga saya tidak akan teragak-agak menambah hadiah jika jualan ebook nie terangsang lagi memberangsangkan….




Ebook ini berharga RM40 dan setiap jualan akan diberikan komisen sebanyak RM20​


Minimum payout 1 sales.


Untuk cabaran ini, hadiah-hadiah menarik akan disediakan


100 sales – Komisen Affiliate + Bonus RM500
75 sales – Komisen Affiliate + Bonus RM 300
50 sales – Komisen Affiliate + Bonus RM 200
25 sales – Komisen Affiliate + Bonus RM 100
24 sales dan kebawah – Komisen Affiliate sahaja


Jika mahu promosi anda berkesan, saya nasihatkan anda dapatkan dahulu ebook ini kerana ianya agak sedikit teknikal tetapi jangan risau ianya tidaklah memerlukan sebarang formula matematik yg luar biasa.

Untuk makluman anda, saya bukanlah pakar kewangan, tetapi ebook ini terhasil atas pengalaman saya sendiri yang menjadikan diri saya sebagai bahan eksperimen. Saya rasa bertanggungjawab untuk berkongsikan teknik-teknik yang saya telah apply selama ini atas dasar kesedaran ingin membantu terutamanya golongan yang meghadapi masalah hutang kad kredit yang serius…

Tiada unsur-unsur hype yang diperlukan untuk melariskan ebook ini. Dan jika anda lihat sendiri pun harganya cuma RM40 dan pembeli akan mendapat 5 ebook (total file 25mb) + support. Anda nilaikan sendiri….


Semoga berjaya kepada semua affiliate dan bersainglah secara sihat.


P/S : Kepada para affiliate yang mempunyai list. Bila anda ‘mengayat’ pastikan anda ada knowledge basic pasal kad kredit nie, dikhuatiri rekod anda akan kurang baik pulak jika anda bercerita pasal kad kredit tapi tidak tahu pasal penggunaannya. Terpulanglah kepada kebijaksanaan anda...
 
Joined
Jun 26, 2008
Messages
231
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Itu die...anak murid Jamal dah start caraban..

WC semua..apa tunggu lagi...join cabaran ni..
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#4
Itu die...anak murid Jamal dah start caraban..

WC semua..apa tunggu lagi...join cabaran ni..

memandangkan ilmu Rahsia Affiliate Kerajaan masih lagi panas.... kepada pembeli2 RAK, saya cabar anda, jangan simpan saja ilmu tue dalam hardisk

terus applykan, tiada benda yang senang di dunia ini.

Ebook ini ditulis selama 8 bulan yang lalu, dan hasil pengalaman saya selama 2 tahun

Semenjak pra-pelancaran selasa minggu lepas sehingga hari ini, saya hanya tidur 4 jam sahaja sehari, semata-mata untuk memastikan projek ini berjalan dengan lancar

saya juga ada anak+isteri, bekerja di siang hari, malam sambung lagi kerja-kerja terakhir untuk siapkan ebook ini

tiada yg mustahil melainkan hanya ketahanan diri kita sahaja untuk berjaya.

Dengan ini saya cabar kepada pembeli RAK dan affiliate yg lain, ayuh buktikan pada diri sendiri yang anda juga mampu

Ini asyik bercerita sahaja tentang kejayaan orang lain, kali ini biar orang lain pula bercerita tentang kejayaan anda....
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#7
saya nak cuba lah jugak.. nak blanja kopi untuk saudara
Abd Hakim. hehehe
bro muaz reply thread nie jam 10.54 malam kata nak cuba try, saya check bro ada sales 10.42 malam

fuuuhhh mmg benar2 tersentap nie.... buat dulu baru cerita kemudian
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#9
hari pertama pelancaran sudah seramai



ejen affiliate yang berdaftar, sy tunjukkan ini bukannya nak lemahkan semangat, tetapi untuk mencabar anda supaya anda tingkatkan promosi utk menjadi antara top affiliate. Barulah best bgtahu kat org anda top 10 drp berpuluh-puluh contestant, rather than top 3 drp 3 org yg bersaing :p

selamat berpromosi kepada semua ejen
 
Last edited:
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#11
bro muaz reply thread nie jam 10.54 malam kata nak cuba try, saya check bro ada sales 10.42 malam

fuuuhhh mmg benar2 tersentap nie.... buat dulu baru cerita kemudian
hehehe. menarik la skrip baru, ada notification. kena tukar
skrip lepas ni. all the best bro hakim
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,721
Likes
0
Points
38
Offline
#12
eh... imabiz dah mulekan langkah la... abdhakim tak perasan kot... imabiz kan affiliater tegar...
 
Joined
Oct 26, 2008
Messages
922
Likes
0
Points
18
Age
31
Offline
#13
wah menarik nie.

kalau sy ada bnyk list mesti da cuba dah. tp x pernah kumpul list.. nk wat camne. huhu
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#16
eh... imabiz dah mulekan langkah la... abdhakim tak perasan kot... imabiz kan affiliater tegar...
banyak sgt register tak perasan :p teruskan promote


wah menarik nie.

kalau sy ada bnyk list mesti da cuba dah. tp x pernah kumpul list.. nk wat camne. huhu

boleh cuba cara lain bro, ada banyak lagi 'lubang' promosi yg boleh dicuba


saya baru join :) hutang kad kredit pun banyak ni..

mari2 join, ebook ini juga sesuai kepada mereka yg merancang nak pakai kad kredit pada masa akan dtg, supaya terselamat dr interest tinggi


Dah register affiliate, tapi nak tengok2 dulu dan rancang strategi.
mulakan langkah sekarang! masa singkat jerr nie
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#17
hehehe. menarik la skrip baru, ada notification. kena tukar
skrip lepas ni. all the best bro hakim
next pelancaran ptd lancarkan semula pakai skrip baru nie bro, mmg layan semua info ada....

thanx, tak sampai 12 jam join bro muaz dah buat 3 sales. Mantop, selamat merempit
 
Joined
Apr 5, 2010
Messages
106
Likes
0
Points
0
Offline
#20
congrats bro..

anyway, baik korang dapatkan cepat sementara dijual.. seingat aku, kalau xsalah, pernah ade ebook OD dulu2, tp Bank Negara arahkan tutup penjualannya...

sbb aku ade gak niat nk tulis ebook OD nih gak, sbb dah setahun lebih aku p ngan CFP nih, duit mmg main pusing2 jer, tuh yg aku tau pasal ebook nih kena banned..

sebab taktik nih manipulate OD ASB gak. aku pun buat gak.wakakakaka..tp aku pegi kelas en XXX Cfp kat putrajaya.. sekarang aku buat sendiri..

tp saper xpnah p kelas OD, mmg aku rekomen baca buku nih ler..

korang save banyak jika dibanding RM 40 hengget yg x seberapa tuh
 
Last edited:
Top