Bulu kucing pada baju

weiyao

freshman
Joined
Jun 18, 2013
Messages
16
Points
3
mesin basuh yg fungsi extra hygiene care like panasonic best, kawan sy kata panasonic’s top load mmg baik krn hilangkan ktr, detergent residue & jimat air ngan tng.
wow, macam best lah yang ni. i pun ada plan nak tukar mesin basuh baru since yang lama ni consume too much energy, every month tinggi jugak bil utiliti
 

sohsohtan

freshman
Joined
Apr 14, 2011
Messages
22
Points
1
mmg detergent ade jenis organic & chemical, ade berbezaan dn bk sekadar hilangkan ktr je..
yang chemical tu kena hati2 sikit pakai, ada fabric yang tak boleh guna this kind of detergent, confirm rosak baju
 

ellieeekay

freshman
Joined
Jun 27, 2022
Messages
14
Points
3
Age
23
mesin basuh sekarang fungsi macam-macam ada, tambah2 teknologi makin canggih, so barang2 eletrik ni pun upgrade jugak seiring zaman.

Mmg mcm2 mesin basuh, slain fungsi baru yg pling best jimat air ngan elektrik... kan skr smua hrg naik...
 

ashhtar

freshman
Joined
Jul 4, 2022
Messages
8
Points
1
Age
23
oh yang electrolux tu i macam tak familiar sangat, but panasonic the best setakat ni lah. i pun guna ni jugak lama dah

mesin top loader jg ke? bt je research smua komen bincang pasal top loader panasonic power washing performance dia.
 

ellieeekay

freshman
Joined
Jun 27, 2022
Messages
14
Points
3
Age
23
yang chemical tu kena hati2 sikit pakai, ada fabric yang tak boleh guna this kind of detergent, confirm rosak baju

Iya betul, klau guna detergent biasa pun ok je tp janji mesin basuh kn power jg kain baju spy kain x koyak..
 

ashhtar

freshman
Joined
Jul 4, 2022
Messages
8
Points
1
Age
23
Mmg mcm2 mesin basuh, slain fungsi baru yg pling best jimat air ngan elektrik... kan skr smua hrg naik...

ya skrg mesin basuh fungsi sme jimat air n elektrik, yg ptg special feature dya hilangkan bulu n ktr atas kain cam panasonic kan.
 

ellieeekay

freshman
Joined
Jun 27, 2022
Messages
14
Points
3
Age
23
ya skrg mesin basuh fungsi sme jimat air n elektrik, yg ptg special feature dya hilangkan bulu n ktr atas kain cam panasonic kan.

wif oll d research yg i buat, aku dh beli panasonic, feature2 sm as per description terbaik
 

rosalinda9988

freshman
Joined
Mar 26, 2013
Messages
36
Points
8
Mmg mcm2 mesin basuh, slain fungsi baru yg pling best jimat air ngan elektrik... kan skr smua hrg naik...
kena pandai cari la, sebab banyak jugak brand2 yang elok sekarang kat market. survey dulu and buat perbandingan harga dan features
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
73
Points
6
mesin top loader jg ke? bt je research smua komen bincang pasal top loader panasonic power washing performance dia.
i pun ada dengar jugak this kind of washing machine famous sekarang
 

yewtff

freshman
Joined
May 23, 2013
Messages
28
Points
3
ya skrg mesin basuh fungsi sme jimat air n elektrik, yg ptg special feature dya hilangkan bulu n ktr atas kain cam panasonic kan.
bagus jugak kan ada features macam ni, so siapa yang ada bela kucing recommended la untuk pakai this brand
 

sohsohtan

freshman
Joined
Apr 14, 2011
Messages
22
Points
1
wif oll d research yg i buat, aku dh beli panasonic, feature2 sm as per description terbaik
yes i pun pakai panasonic lama jugak, dah 4 years lebih i think, so far mesin basuh ni paling best i pernah pakai
 
Top