Bulletin Utama TV3 panduan utama untuk dapat traffik tinggi untuk web anda...........

Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#1
Assalamualikum,

Banyak yang sound saya,mamat tue tunjuk ribu ribu ringgit ,Betul kah dia buat duit dengan internet?

Acapkali banyak sound saya ( Mungkin sebab saya tak buat ebook sendiri tapi canang saya dah jana duit beribu di internet)

Saya memang on the way tapi saya lagi suka fokus Coaching dari ebook,saya lagi suka ajar orang dari tulis ebook bagi orang buat sendiri,last last terkapai-kapai biar saya terang step by step.

Ok kali nie saya nak kupas rahsia yang lama saya guna dalam Internet marketing iaitu bulletin Utama TV3.

Banyak yang tak perasan biar saya terangkan bagaimana Bulletin Utama boleh sumbangkan beribu-ribu traffik pada web anda.

Buat pengetahuan korang Bulletin Utama adalah satu satunya program TV di Malaysia yang di tonton lebih 6 juta manusia di Malaysia setiap hari.

Cara nak meletupkan web anda ikuti Bulletin utama di TV3 setiap hari,analisis berita yang hot ,pergi ke google dan yahoo search berita hot tersebut dan linkkan web kita pada topik hot tersebut.

Cara nak linkkan web kita di web hit tinggi tersebut ada berbayar ,ada free.

Semoga Berjaya..... Firdaus, Penang Internet marketer make thousand of RM through Internet

 
Last edited:
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#2
Satu idea yang bagus..

Kebiasaannya bila timbul sesuatu isu hangat, laman2 yang memaparkan isu tersebut pasti akan menerima trafik yang tinggi. Maka inilah peluang kita meletakkan link laman kita di web mereka...
 

hasli

freshman
Joined
Dec 23, 2009
Messages
125
Likes
1
Points
0
Offline
#7
hebat la bro....tq
memang berkesan..
buat seo sikit..dh page 1 google
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#9
Bukan setakat Bulletin Utama, Rancangan Melodi TV3 pun gempak juga manfaatkannya

 
Joined
Aug 8, 2010
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#11
saya nak juai buku sendiri...tulih sendiri, edit sendiri, idea sendiri... takut kena curi jer... ada tips?? bagi tau naaa....
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#13
Setakat ini rating Bulletin Utama TV3 menduduki rank tertinggi ditonton rakyat Malaysia kalau nak banding ngan rancangan lain
 
Joined
Aug 15, 2010
Messages
191
Likes
0
Points
0
Offline
#16
Assalamualikum,

Banyak yang sound saya,mamat tue tunjuk ribu ribu ringgit ,Betul kah dia buat duit dengan internet?

Acapkali banyak sound saya ( Mungkin sebab saya tak buat ebook sendiri tapi canang saya dah jana duit beribu di internet)

Saya memang on the way tapi saya lagi suka fokus Coaching dari ebook,saya lagi suka ajar orang dari tulis ebook bagi orang buat sendiri,last last terkapai-kapai biar saya terang step by step.

Ok kali nie saya nak kupas rahsia yang lama saya guna dalam Internet marketing iaitu bulletin Utama TV3.

Banyak yang tak perasan biar saya terangkan bagaimana Bulletin Utama boleh sumbangkan beribu-ribu traffik pada web anda.

Buat pengetahuan korang Bulletin Utama adalah satu satunya program TV di Malaysia yang di tonton lebih 6 juta manusia di Malaysia setiap hari.

Cara nak meletupkan web anda ikuti Bulletin utama di TV3 setiap hari,analisis berita yang hot ,pergi ke google dan yahoo search berita hot tersebut dan linkkan web kita pada topik hot tersebut.

Cara nak linkkan web kita di web hit tinggi tersebut ada berbayar ,ada free.

Semoga Berjaya..... Firdaus, Penang Internet marketer make thousand of RM through Internet

salam,
analisis berita panas lepas tu pergi kat google, yahoo....search dan link kat url kite gitu?
terima kasih
 
Top