Bulan Nie dapat RM12k lebih....

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
semoga berjaya imzie...
saya sendiri pon tak pernah tunjuk SS duit dalam akuan..tapi orang percaya..camne tu..:)

bila saya keluar produk IM kena tunjuk duit dalam akaun ni...tidak tak laku produk..:)

Bukti = pembeli

ye ke?

p/s: bila la nak mula adsense ni? jeles tgk orang dapat duit...takpe! takpe! fokus dengan apa yang dibuat sekarang dulu..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Tahniah la bro....

p/s: biler la aku nak show off ss aku ??
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
Kalau nak wat adsense...

Blh-lah cuba F2R ke :D

semoga berjaya imzie...
saya sendiri pon tak pernah tunjuk SS duit dalam akuan..tapi orang percaya..camne tu..:)

bila saya keluar produk IM kena tunjuk duit dalam akaun ni...tidak tak laku produk..:)

Bukti = pembeli

ye ke?

p/s: bila la nak mula adsense ni? jeles tgk orang dapat duit...takpe! takpe! fokus dengan apa yang dibuat sekarang dulu..
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
Wah! tahniah!
skrg mcm-mcm cara bleh wat duit yang penting usaha n sungguh2

Saya pun nak wat camtu jgklah.. skg tengah running satu projek wat duit ni baru je bermula tapi dah masyuk..

kawan semua bleh dapat maklumat PERCUMA kat sini


http://www.klikjutawan.com/recommends/linajutawan

klik pun bleh jadi jutawan ek?hebat betul teknologi sekarang...hanya di hujung jari....hehehe

tak salah kalau kita mencuba teknik yang susah.tiada duit datang bergolek.
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,779
Points
0
wah panas thread ni ..apa yg saya perhatikan nampaknya pada awal bnyk spekulasi tak elok diterima dari TT dan alhamdulliillah dia dgn selamba menjawab all the bad speculation yg diterimanya,,anyway congrats to TT kerana berjaya buat 12k...yg bestnya niat nak bg motivasi last2 jadi bahan tohmahan dan dituduh menipu...alahai ....sabor je la yer...nasib baik bulan posa yer
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
Thank you for the penjelasan, kita sebagai pemerhati selalu akan tanya soalan, harap saudara tidak mengambil hati. All the best for your sales. :)

hahaha.... buka pagi tadi..dah 4 section....
maaf lambat reply....pagi post..mlm baru ada time nak tgk....

xtipu bro.... yg biru tu..pasal try guna javascript apa tah....
tu yg jadi color biru....

apa motif saya tunjuk semua nie...
BUKAN NAK JUAL ABC ADSENSE.....

Saya akan stop jualan ebook tu....
Sekadar tunjuk semua itu... untuk memberi semangat kepada segelintir yg masih mencari2 sumber income

Tiada yg fake.....
Klu fake.... apa guna saya tunjuk my son bergambar ngan duit2 tu...

Takpa...saya del images tu..dan ganti image terbaru .... saya mlm nie...

Maaf laa sekiranya korang rsa saya menipu....bukan niat sebenarnya....
Sekadar membuka sedikit minda...

Bila kita tunjuk income...baru org lain semangat nak follow kita....

.........
 

siinurul

freshman
Joined
Aug 19, 2018
Messages
8
Points
3
Age
26
s
Allahamdulillah....

sebelum saya melibatkan diri secara serius dengan adsense.... pendapatan paling tinggi saya dapat.... dalam usd 1xx.00 ja

sekarang.... setelah mengikuti step2 di WC dan mencari sendiri,,,,.. pendapatan saya telah bertambah.....

Paling tinggi...saya dapat... RM12,xxx.xx terbaru....

Code:
Maaf...gambar semua yg buang..pasal org kata fake....
Anggap la... sebagai dorongan buat anda semua.....
Tiada niat nak promosi ebook saya......
sekadar membuka minda anda semua tentu
kita boleh dpt ini semua.....

Terus terang saya cakap.... adsense nie nampak senang pada yang betul2 nak buat...tapi nampak susah pada yg xserius .....

Sebenarnya... kebanyakkan org, suka ikut seketul2 apa yg ebook tulis.... xreti nak pelbagaikan ..... just follow ja... itu yang xpergi jauh .....

Saya yakin, anda semua pun boleh, sekiranya kita terus berusaha mencari ilmu dan ilmu itu kita gunakan ia malah lebih baik sekiranya kita turunkan kepada org lain.....

Sy dah 2 tahun join adsense tp incomr masih mcm tue saja huhu~ Perlu byak belajar lgi
 
Top