Bulan Nie dapat RM12k lebih....

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Betul .... tapi kena ada cara... dan SIFU ....
ingat jgn malu bertanya....
Jgn follow ebook sahaja...
cuba cari guru

"ingat..apabila kita hanya berpandu pada buku sahaja tanpa guru..
pasti syaitan mengambill peluang utk menyesatkan anda"

Yeah ... taw xper.
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
Kantoi Busuk Maa.Jgn Lar Nak menipu Doh.Bulan Pose Lak Tu

saya dah terangkan sebelum ini....
saya mencuba javascript apa tah...masa tanya member...

tapi xda funciton apa... xperasan lak...ada effeck...
Trend ini saya buka..hanya memberi sumber inspirasi sahaja...

Minta maaf... jika menyusahkan anda semua...



tukar topic sikit...apasal smile lain xleh guna ka..or saya sahaja... ...
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Betul .... tapi kena ada cara... dan SIFU ....
ingat jgn malu bertanya....
Jgn follow ebook sahaja...
cuba cari guru

"ingat..apabila kita hanya berpandu pada buku sahaja tanpa guru..
pasti syaitan mengambill peluang utk menyesatkan anda"

HOHOH.Saya Yakin dah Dengan Bro.Rasanya Bukan SS Tipu.Yang Biru Tu Mungkin Javascript Lain.Tapi Tak Tau lar Kan.hehehe.Bro Kasi lar satu Copy Dekat Saya.HEHE
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
saya dah terangkan sebelum ini....
saya mencuba javascript apa tah...masa tanya member...

tapi xda funciton apa... xperasan lak...ada effeck...
Trend ini saya buka..hanya memberi sumber inspirasi sahaja...

Minta maaf... jika menyusahkan anda semua...



tukar topic sikit...apasal smile lain xleh guna ka..or saya sahaja... ...

hohoho.Lupa baca.Keh2
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
dah tak baik ckp org tipu..tu blackbery kat signature tu, tak siap ngan casing pn..ngeh ngeh..:D

HOhoho.Promosi Jer kan.Kan kan kan.heheh.tak Ada lar.Saya minta Maaf Yer Imzie.Imzie Kalau boleh.tAK yAH KASI ss.Buat Cam Style Pinguspy.Minta Student Punya.Betol Tak.uhu
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
HOhoho.Promosi Jer kan.Kan kan kan.heheh.tak Ada lar.Saya minta Maaf Yer Imzie.Imzie Kalau boleh.tAK yAH KASI ss.Buat Cam Style Pinguspy.Minta Student Punya.Betol Tak.uhu

sebenarnya..saya xrasa apa2....
pasal saya betul2 dpt hasil...
lain la...klu xda hasil... hahahha

saya kasi tips lagi

Sekarang ada beribu2..juta2 ebook di pasaran internet...
tapi... cuba anda cari... ebook yg boleh beri support...

dengan ada [email protected] ... anda mungkin kurang melakukan kesilapan....

xkira la...dia buat ebook berkenaan apa... janji ada support...

Jgn berkira sangat duit... (setengah org la... hahah) yg penting ilmu.... saya perabis hampir USD1k utkk beli mcm2 ebook di pasaran luar.... Apa yg penting..saya dapay ILMU ... duit boleh dicari... ilmu...hanya sekali...

:rolleyes:
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
betul...ilmu tu yang penting..:D

jangan nak asyik tembak orang jer kerje....belum sempat TT nak jawab mcm2 fitnah ditaburkan......ckp org bulan puasa jgn mnipu konon...tp x sedar diri sendiri mengumpat n memfitnah dlm bulan puasa nih :p....

pa pun truskan bro imzie.......

Aih.Terasa Plak Diri Ku.Apa Nak Jadik ler Sayyidbest Ni.Huhu
 

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
silap sikit aje sebab terskreen shot javaskript tu... ke duk ngetest javascript...?

apopun mereka yang beli guna review yang ada bukan berdasarkan kepada skrin shoot... lepas tu kena shoot and shock very high impact maksima...

apohal pun teruskan perjuangan anda... support itu penting. tapi hanya untuk mereka yang dah beli laaa... hehehee
 
Last edited:

khairilz

Senior
Joined
May 21, 2007
Messages
2,548
Points
38
hahaha.... buka pagi tadi..dah 4 section....
maaf lambat reply....pagi post..mlm baru ada time nak tgk....

xtipu bro.... yg biru tu..pasal try guna javascript apa tah....
tu yg jadi color biru....


apa motif saya tunjuk semua nie...
BUKAN NAK JUAL ABC ADSENSE.....

.........

jadi biru sebab try guna javascript?
boleh share kat sini javascript tersebut
saya pun nak try jugak bagi jadi biru..hehe
 

bashier

freshman
Joined
Apr 25, 2009
Messages
36
Points
0
Tahniah diucapkan. Boleh menjadi sumber inspirasi kepada semua warga WC dan juga newbie. Semoga maju jaya bro;-)
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
hahaha.... buka pagi tadi..dah 4 section....
maaf lambat reply....pagi post..mlm baru ada time nak tgk....

xtipu bro.... yg biru tu..pasal try guna javascript apa tah....
tu yg jadi color biru....

apa motif saya tunjuk semua nie...
BUKAN NAK JUAL ABC ADSENSE.....

Saya akan stop jualan ebook tu....
Sekadar tunjuk semua itu... untuk memberi semangat kepada segelintir yg masih mencari2 sumber income

Tiada yg fake.....
Klu fake.... apa guna saya tunjuk my son bergambar ngan duit2 tu...

Takpa...saya del images tu..dan ganti image terbaru .... saya mlm nie...

Maaf laa sekiranya korang rsa saya menipu....bukan niat sebenarnya....
Sekadar membuka sedikit minda...

Bila kita tunjuk income...baru org lain semangat nak follow kita....

.........


betul tu bro...bila kite tunjuk income baru org lain semangat nak beli ebook kite... ops silap... barulah orang semangat nak follow kita...
 

bashier

freshman
Joined
Apr 25, 2009
Messages
36
Points
0
Hehe, so kite semua kena berhati-hati, xboleh bersangka buruk. kena bersangka baik. Btol x?;-)
hahaha.... buka pagi tadi..dah 4 section....
maaf lambat reply....pagi post..mlm baru ada time nak tgk....

xtipu bro.... yg biru tu..pasal try guna javascript apa tah....
tu yg jadi color biru....

apa motif saya tunjuk semua nie...
BUKAN NAK JUAL ABC ADSENSE.....

Saya akan stop jualan ebook tu....
Sekadar tunjuk semua itu... untuk memberi semangat kepada segelintir yg masih mencari2 sumber income

Tiada yg fake.....
Klu fake.... apa guna saya tunjuk my son bergambar ngan duit2 tu...

Takpa...saya del images tu..dan ganti image terbaru .... saya mlm nie...

Maaf laa sekiranya korang rsa saya menipu....bukan niat sebenarnya....
Sekadar membuka sedikit minda...

Bila kita tunjuk income...baru org lain semangat nak follow kita....

.........
 

nalzaron

freshman
Joined
Jun 13, 2009
Messages
1,018
Points
0
Salam Ramadhan..

Hari dah masuk hari ke 17 kita berpuasa sahabat2 yang dikasihi. Taknak berceloteh panjang sebab masa yg begitu suntuk sekarang.. Cuma nak tanya kot2 sahabat2 lupa, maklumla tengah sibuk shoping utk persiapan raya kan :) .. Opss.. Sudahkah sahabat2 menunaikan zakat? Jangan lupa tau, zakat tu WAJIB ditunaikan bagi mereka yg mampu.

Meh kita renungkan Firman Allah s.w.t. yang Maha Suci yang bermaksud :

“Dan dirikanlah solat dan tunaikanlah zakat dan apa sahaja kebaikan yang kamu usahakan bagi dirimu, tentu kamu akan dapat pahalanya di sisi Allah. Sesungguhnya Allah Maha Melihat segala apa yang kamu kerjakan.” (Al-Baqarah ayat 110)

Jadi apa tunggu lagi, marilah kita menunaikan zakat yg merupakan hak orang lain sedikit dari harta yg diamanahkan Allah s.w.t. kepada kita. Marilah kita sama2 mengambil peluang janji2 pahala dari Allah ini dgn sedikit zakat yg akan kita tunaikan. Jika sahabat2 masih belum atau terlupa utk menyegerakan membayar zakat, sahabat2 boleh pergi membayarnya di kaunter2 zakat berhampiran sahabat. Sebagai makluman, bayaran zakat di Wilayah Persekutuan Labuan pada tahun ini hanya RM7.

Sekadar peringatan buat yg terlupa... :)

nalzaron punya :)
 

Orenz

freshman
Joined
Sep 8, 2008
Messages
203
Points
16
pengajaran buat semua...
 

paklong

Newbie
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,307
Points
36
bukan bersangka buruk ................... tapi curiga.
kalau terlalu bersangka baik ............. orang pijak kepala.
buat baik berpada-pada , buat jahat jangan.
kEPADA YANG MENGUTUK IMZIE TU, BERMAAF-MAAFAN LA YE.
 

ARRIGO

freshman
Joined
Jun 17, 2009
Messages
440
Points
0
bukan bersangka buruk ................... tapi curiga.
kalau terlalu bersangka baik ............. orang pijak kepala.
buat baik berpada-pada , buat jahat jangan.
kEPADA YANG MENGUTUK IMZIE TU, BERMAAF-MAAFAN LA YE.

hahha..salah tu bro bak kata karam,
buat baik mengada-ngada, buat jahat..kena tangkap la..
lawak je kekkeke..:D:D
 
Top