Bulan Nie dapat RM12k lebih....

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
42
hahaha.... buka pagi tadi..dah 4 section....
maaf lambat reply....pagi post..mlm baru ada time nak tgk....

xtipu bro.... yg biru tu..pasal try guna javascript apa tah....
tu yg jadi color biru....

apa motif saya tunjuk semua nie...
BUKAN NAK JUAL ABC ADSENSE.....

Saya akan stop jualan ebook tu....
Sekadar tunjuk semua itu... untuk memberi semangat kepada segelintir yg masih mencari2 sumber income

Tiada yg fake.....
Klu fake.... apa guna saya tunjuk my son bergambar ngan duit2 tu...

Takpa...saya del images tu..dan ganti image terbaru .... saya mlm nie...

Maaf laa sekiranya korang rsa saya menipu....bukan niat sebenarnya....
Sekadar membuka sedikit minda...

Bila kita tunjuk income...baru org lain semangat nak follow kita....

.........
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
42
jawab jangan tak jawab...

dah jawab dah bro........ sry lambat reply...xsangka hot lak..treand nie....

pagi tadi post.... ingat mlm sikit baru nak balas lg...
:rolleyes:
 

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
35
dah jawab dah bro........ sry lambat reply...xsangka hot lak..treand nie....

pagi tadi post.... ingat mlm sikit baru nak balas lg...
:rolleyes:

kalau betul bagus la..boleh la ajar kite orang di WC ni
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
saya harap thread ni jadi thread motivasi seperti yang diharapkan oleh TT termasuk sy :) & bukan satu lagi thread yang hanya cakap besar untuk promot produk ..
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
42
kalau betul bagus la..boleh la ajar kite orang di WC ni

xda masalah bro...
memang xda niat langsung...

saya ingatkan cuma nak kasi semangat pada rakan2 lain..supaya teruskan berusaha mencari sumber internet....

perlu diingatkan... Ebook ABC-Adsense telah saya stop jualan selepas target 50 terjal dan keraana...ada beberapa sebab lain...

lame saya xupdate..kerana outstion.....
 

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
35
xda masalah bro...
memang xda niat langsung...

saya ingatkan cuma nak kasi semangat pada rakan2 lain..supaya teruskan berusaha mencari sumber internet....

perlu diingatkan... Ebook ABC-Adsense telah saya stop jualan selepas target 50 terjal dan keraana...ada beberapa sebab lain...

lame saya xupdate..kerana outstion.....

la,kenape stop pulak?bukan ke tengah hot sekrang ni?
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
42
la,kenape stop pulak?bukan ke tengah hot sekrang ni?

1. itulah whitehat aka greenhat ... + blackhat... benda nie..bila dah byk org tau... dah ilang rahsianya

2. ada setengah user pm saya...acc kena ban... sebab utama... kita terlalu tamak.... semua nak cepat... push xmau2... utk acc baru..mau En.G x suspek

3. Pasal saya dah jumpa cara baru..yg lebih selamat... untuk pembeli lame...nanti saya info...

:rolleyes:
 

azim87

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
415
Points
18
Age
34
dah tak jual lg.tak perlu tny2 lg..jdkan thread ni sbg tempat motivasi buat adsense player..tak mustahil nak dapat nilai rm12k..:D
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
wow RM12 000 alhamdulilah
 

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
35
dah tak jual lg.tak perlu tny2 lg..jdkan thread ni sbg tempat motivasi buat adsense player..tak mustahil nak dapat nilai rm12k..:D

hehehe,betul tu azim,kalau betul cara mesti boleh buat 12 ribu bahkan leh dapat lebih...
 

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
881
Points
18
Age
36
1. itulah whitehat aka greenhat ... + blackhat... benda nie..bila dah byk org tau... dah ilang rahsianya

2. ada setengah user pm saya...acc kena ban... sebab utama... kita terlalu tamak.... semua nak cepat... push xmau2... utk acc baru..mau En.G x suspek

3. Pasal saya dah jumpa cara baru..yg lebih selamat... untuk pembeli lame...nanti saya info...

:rolleyes:

menanti dgn penuh sabar :)
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
sepandai-pandai tupai melompat jatuh ke tanah jugak kan?

tapi apa tujuan menipu?
sebab nak nama naik di wangcyber?
sebab nak respect dari member lain?
sebab nak keluarkan ebook dan ebook tu laris sebab screenshot yang power?

TT tak perlu explain apa-apa sebab memang dah kantoi, hehe

bro pakai code javascript yang memboleh edit webpage di firefox..hoho
teknik tu orang dah tak pakai la
Kantoi Busuk Maa.Jgn Lar Nak menipu Doh.Bulan Pose Lak Tu
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
42
Betul .... tapi kena ada cara... dan SIFU ....
ingat jgn malu bertanya....
Jgn follow ebook sahaja...
cuba cari guru

"ingat..apabila kita hanya berpandu pada buku sahaja tanpa guru..
pasti syaitan mengambill peluang utk menyesatkan anda"
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
dah jawab dah bro........ sry lambat reply...xsangka hot lak..treand nie....

pagi tadi post.... ingat mlm sikit baru nak balas lg...
:rolleyes:

Dari Bro Tutup Jualan.Baik Buka Mailing List.Kan Dapat Juga sesuatu dari Nanti Rugi Jugak.Kan kan kan
 
Top