Bulan Nie dapat RM12k lebih....

justpartis

freshman
Joined
Jun 29, 2008
Messages
11
Points
1
kalo x fake aku pon nak book satu...
mana tuan tanah ni wei....
cakap jelas skett....

#Semudah ABC dia dtg, Sesenang ABC dia pergi
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
374
Points
0
Bernanah mata aku tengok income macam niEEEEEEEEEE

Kongsilah sikit.....Teknik ape yg digunapakai gulaikan

Oh teknik nak gulai kan kite orang ek..Aku dah agak dah...Income Cam nie memang fake ...aduis janganlah begini bro.
 

msaidins

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
188
Points
0
Age
36
:D
baru nk beli gak
kepada msaidins
leh bg detailed apa method dy bg??

im didn't to say its cheating or not...

jika anda perasan di WTS
TT sediakan statistik bilangan yang telah membeli
bila dah nak lepas target 50 orang, TT dah x sediakan statistik tetapi menggunakan frasa umum seperti " Kuota Tinggal Beberapa Lagi " Berapa tu ea ???

TT akan muncul jap g kot untuk jelaskan.

apa yang saya tahu, TT telah meraih lebih RM 2K jual e-book tu di WTS, klu x silap lah.

klu nak beli e-book untuk adsense, better beli e-book syed munawar ( janawang adsense ). Mahal memang lah mahal, tapi lebih berbaloi...

SS cheat or not, better TT jelaskan. KUang2...
 

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
34
hehehe,aku rasa ni screen shot tipu ni..hehehe,cuba tengok,dia dapat 1888.95 sen,kiranya ada sen la iye,tapi duit dia semuanya 50 ringgit,,,hehehe,bukan ke kalau kita withdraw duit adsense kekadang dapat duit sen dan dapat duit RM10 ringgit yang kaler merah tu..hehehe,,think logik..(tak tahu la tipu ke tak,tapi macam tipu je)
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
374
Points
0
TT

Gi mane daa ...

Pergi cari resepi nak kasi gulai ni sedap lagi kot....Ramai orang puji lah katakan. "Gulai you ni sedap"

nak bawak pergi worldwide lah pulok agaknye ye........
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
tumpang senyum .... :D
 
Top