Bulan Nie dapat RM12k lebih....

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
41
Allahamdulillah....

sebelum saya melibatkan diri secara serius dengan adsense.... pendapatan paling tinggi saya dapat.... dalam usd 1xx.00 ja

sekarang.... setelah mengikuti step2 di WC dan mencari sendiri,,,,.. pendapatan saya telah bertambah.....

Paling tinggi...saya dapat... RM12,xxx.xx terbaru....

Code:
Maaf...gambar semua yg buang..pasal org kata fake....
Anggap la... sebagai dorongan buat anda semua.....
Tiada niat nak promosi ebook saya......
sekadar membuka minda anda semua tentu
kita boleh dpt ini semua.....

Terus terang saya cakap.... adsense nie nampak senang pada yang betul2 nak buat...tapi nampak susah pada yg xserius .....

Sebenarnya... kebanyakkan org, suka ikut seketul2 apa yg ebook tulis.... xreti nak pelbagaikan ..... just follow ja... itu yang xpergi jauh .....

Saya yakin, anda semua pun boleh, sekiranya kita terus berusaha mencari ilmu dan ilmu itu kita gunakan ia malah lebih baik sekiranya kita turunkan kepada org lain.....
 
Last edited:

usahawanebay

Newbie
Joined
Sep 12, 2006
Messages
1,126
Points
38
Age
42
Dasyat gak ni..12k tu..
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
374
Points
0
Bernanah mata aku tengok income macam niEEEEEEEEEE

Kongsilah sikit.....Teknik ape yg digunapakai gulaikan
 

ray firdausi

freshman
Joined
May 13, 2007
Messages
56
Points
8
Age
38
xdak ker kat kedah ni master bisnes tenet aku nk pi bljr buat duit dgn cara mcm ni..
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
32
huhu..kena tny tuan tanah dulu samada fake ke xfake screenshot die..
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
Hmm aku pun rasa screenshot tersebut fake.. sila memberi keterangan OP.

aku rasa fake screenshot perhatikan dekat

Overview | Advanced Reports | Report Manager | Site Diagnostics

kenapa site diagnostics kale biru sedangkan di website adsense apa-apa link yang dah visited tidak akan bertukar kaler biru!

nie yang real

hari%20ini.gif
 

khairilz

Senior
Joined
May 21, 2007
Messages
2,548
Points
38
sepandai-pandai tupai melompat jatuh ke tanah jugak kan?

tapi apa tujuan menipu?
sebab nak nama naik di wangcyber?
sebab nak respect dari member lain?
sebab nak keluarkan ebook dan ebook tu laris sebab screenshot yang power?

TT tak perlu explain apa-apa sebab memang dah kantoi, hehe

bro pakai code javascript yang memboleh edit webpage di firefox..hoho
teknik tu orang dah tak pakai la
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
Saya sekadar mencuba apa yang dikatakan oleh saudara khairilz...kalau ikut apa yang dikatakan, memang screenshot nampak macam tak betul, tapi saya serahkan TT terangkan.
 
Last edited:
Top