Buku masakan hologram

freyafreya

junior
Joined
Sep 8, 2013
Messages
53
Points
8
Kan buku masakan ke video tutorial mcm mana nak maska tu kan kita boleh tgok gitu je, kita tak tahu bau dia mcm mana, end product dia yg betul2 mcm mana. Kalau boleh la kan, aku nk buku masakan atau video yg mcm hologram, kira boleh la aku nak tgok betul2 end product dia, kita boleh bau ke, rsa tu mcm impossible la. But at least boleh tgk real. Ke menu kt restoran ke. Pergh baru syok makan. Hahahah
 

ahmadalbabxx12

freshman
Joined
Jan 8, 2020
Messages
53
Points
6
Age
26
hahaha haah betul tu. ni kdng2 nampak je mcm sedap, bila masak/makan rasanya biasa je. indah khabar dari rupa. kalau ada buku masakan mcm tu, mmg laku lah. tp kena guna teknologi yang maju dan tinggi lah huhu
 

Nur Liyana

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
40
Points
6
Age
26
hahaha haah betul tu. ni kdng2 nampak je mcm sedap, bila masak/makan rasanya biasa je. indah khabar dari rupa. kalau ada buku masakan mcm tu, mmg laku lah. tp kena guna teknologi yang maju dan tinggi lah huhu
cool sgt kalau ada buku masakan hologram...kita org blh kuasai teknik memasak lauk pauk tu dgn lbh baik dan mahir...
 

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
cool sgt kalau ada buku masakan hologram...kita org blh kuasai teknik memasak lauk pauk tu dgn lbh baik dan mahir...
sy pasti beli satu kalau buku masakan hologram jual kat pasaran...apa teknologi yg diperlukan utk hasilkan buku mcm ni?
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
Kan buku masakan ke video tutorial mcm mana nak maska tu kan kita boleh tgok gitu je, kita tak tahu bau dia mcm mana, end product dia yg betul2 mcm mana. Kalau boleh la kan, aku nk buku masakan atau video yg mcm hologram, kira boleh la aku nak tgok betul2 end product dia, kita boleh bau ke, rsa tu mcm impossible la. But at least boleh tgk real. Ke menu kt restoran ke. Pergh baru syok makan. Hahahah
bestnya tak pernah terfikir nak buat macam ni. selalu fikir nak download makanan je hehe
 

hanamarin

freshman
Joined
Jul 22, 2019
Messages
51
Points
6
Age
26
bestnya tak pernah terfikir nak buat macam ni. selalu fikir nak download makanan je hehe
ramai selalu berangan nak download makanan. memang tak possible la sampai bila bila hahaha
 

Nur Liyana

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
40
Points
6
Age
26
sy pasti beli satu kalau buku masakan hologram jual kat pasaran...apa teknologi yg diperlukan utk hasilkan buku mcm ni?
Mungkin teknologi 5G dpt bantu, kan skrg ni TM dh buat 5G stand alone? rasanya 5G ni dpt bantu utk hasilkan buku masakan hologram
 

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
dgr tu 5G byk benefit, harap2 la 5G ni dpt mempermudahkan penggunya dlm bidang masakan jugak
yalah, dh ada smart parking system, smart traffic light dan sbgnya, aq percaya 5G ni dpt hasilkan buku masakan hologram
 
Top