Buku baru Irfan

Joined
Jan 11, 2006
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#1
A'kum forumers,

last week baru balik dari ofis azizi ali, ada meeting dgn dorg. Info yg saya dpt, Irfan skrg tgh wat buku baru psl internet business. Topik dia advanced skit la. tapi xdpt korek byk... tggu je dia publish nnti.
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
1,253
Likes
4
Points
38
Offline
#2
Bagus tu, mungkin dia akan ceritakan bagaimana nak setup affiliate program? Jual produk kita menggunakan affiliate program. Rasa-rasanyalah.
 
Joined
Jan 11, 2006
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#3
mohdsufian, saya dlm proses nk korek kt bebudak ofis azizi ali.. insya allah next week saya ada meeting dgn dorg... hopefully dpt wt appointment dgn irfan. nk ajak dia join this forum skali
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#4
he he he!....
kalau dia sudi nak join bagus la.... :roll:
tapi orang macam dia, rasanya macam susah je nak join forum2 nie...
al-maklumlah.. mesti sibuk giler.
 
Joined
Jan 11, 2006
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#5
shuth,

blh bgtau dia nnt, at least dpt smggu skali bg idea kt forum ni kira ok la tu... baru gempak skit forum hang... :D
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
1,253
Likes
4
Points
38
Offline
#8
Bagus tu, idea yang paling bernas. tapi bukan pilihan bernas, :lol: ada juga mentor kat forum ini.
 
Joined
Mar 14, 2006
Messages
270
Likes
5
Points
18
Offline
#9
syaffwan said:
shuth,
blh bgtau dia nnt, at least dpt smggu skali bg idea kt forum ni kira ok la tu... baru gempak skit forum hang... :D
Kim salam aku kat Lyn, Shah dan Md Nor. Kalu tanya sape aku, mamat yg bawak cash RM10k kat opis diorg utk book seme seminar azizi thn ni.
 

Laptop

freshman
Joined
Feb 24, 2006
Messages
207
Likes
1
Points
18
Offline
#10
RM 10,000??? perghhhh....banyaknye duit. Mesti bisnes dah maju.

Anyway, selamat maju jaya.... :eek:
 
Joined
Mar 14, 2006
Messages
270
Likes
5
Points
18
Offline
#11
Hehehe... aku dah jumpe diorang weekend ari tuh. Lyn dah potong rambut pendek paras bahu.. cam artis
 

Laptop

freshman
Joined
Feb 24, 2006
Messages
207
Likes
1
Points
18
Offline
#12
hmmmm.....macam ku kenal je Lyn tu....ooo....skrg baru ingat....salah sorang crew M-school Azizi Ali tu kot.....

ala....ari tu aku g dapat business kad Shah....tapi takpe gak...dapat salam ngn Azizi Ali.....sedut aura jutawan die sket.....hihihihi....
:p
 

Laptop

freshman
Joined
Feb 24, 2006
Messages
207
Likes
1
Points
18
Offline
#14
:roll: hahahhahhahha....kelakar tul....tu la hentam kromok lagi.... :p

Hihihihihi.....tapi awek tu muda lagi...silap org la tuh 8) .....ah lupakan je la.

Tumpukan kpd projek utk jadi jutawan cam Azizi Ali....heheh
 
Top