buka business gym

mikael

freshman
Joined
Jan 17, 2020
Messages
15
Points
1
Age
31
Tempoh ******** utk yayasan ihsan 1 hingga 10 tahun. Ikut la klu mampu byr dalam jangka masa pendek, pinjam sekejap je la.
oh so maksudnya tempoh bayaran kita boleh bayar ikut kemampuan and pilihan kita juga lepas dah bincang dgn company tu?
 

mikael

freshman
Joined
Jan 17, 2020
Messages
15
Points
1
Age
31
Ade jugak **** lain yg mcm ni, cuma klu blacklist tu **** lain tak lepas kot. Kelayakan dia warganegara, minimum gaji 1.5k, tidak bankrap, staff kerajaan / badan berkanun terpilih, umur 20 - 58 tahun n dah bekerja 6 bulan dan keatas.
alamak aku baru je benti kerja kerajaan 3 bulan lepas. Tk tahan wei kerja situ pressure nak mampos dgn banyak issue dalaman lagi maklumlah yg kerja situ ramai makcik hahaha gaduh sikit terus memekak satu office hahah taik betul
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
65
Points
6
oh so maksudnya tempoh bayaran kita boleh bayar ikut kemampuan and pilihan kita juga lepas dah bincang dgn company tu?
Ye tgk komitmen bulanan, kalau ko ade baki gaji RM500 sebulan takkan ko nak bayar RM600 pulak, mesti amik RM400 kebawah, tapi tempoh panjang sikit.
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
65
Points
6
alamak aku baru je benti kerja kerajaan 3 bulan lepas. Tk tahan wei kerja situ pressure nak mampos dgn banyak issue dalaman lagi maklumlah yg kerja situ ramai makcik hahaha gaduh sikit terus memekak satu office hahah taik betul
So tggu lagi 3 bulan tgk boleh ke tak, tapi better ko contact sendiri ngn ejen dia.
 
Top