Buka Akaun Adsense

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
apa kata bro search dulu, dah banyak thread servis buka akaun adsense..
 

amirsyazi

Senior
Joined
Feb 17, 2009
Messages
437
Points
0
salam TT nak mencelah jugak.. kalau ader sesape yang buat upah daftar.. boleh jugak pm saya..
 

mrazam

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
218
Points
0
aku pun nak upah la buat akaun adsense ni..dah give up da..huhu..sape2 yang ada buat servis ni, pm aku..this is serious!:D
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
aku boleh tolong.... berapa ko nak bayau??

kalau nak PM aku....

tapi kena sabau..... kalau nak hari ni apply, hari ni approve... susahlah..... :(

30 hinngit pun ok....
 
Last edited:

axrhuls

freshman
Joined
Aug 1, 2009
Messages
711
Points
16
susah ke bukak akaun adsense skrg? aku baru je apply 3 hari lepas, smlm da approve da walaupun ada 'history' kene ban 2 akaun.
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
842
Points
18
Age
34
tak tahu la nk bukak cara apa skrg nih..nk bukak guna indyarock bleh lulus tapi amik masa smpi 3 minggu baru lulus...huhuh...bro pki cara apa 3 hari je?
 

axrhuls

freshman
Joined
Aug 1, 2009
Messages
711
Points
16
tak tahu la nk bukak cara apa skrg nih..nk bukak guna indyarock bleh lulus tapi amik masa smpi 3 minggu baru lulus...huhuh...bro pki cara apa 3 hari je?

guna cara biasa je, register akaun gmail baru, bukak blogspot, buat 2 post, pastu apply adsense..post tu selang 1 hari, sy buat schedule. pastu sy apply akaun.
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
guna cara biasa je, register akaun gmail baru, bukak blogspot, buat 2 post, pastu apply adsense..post tu selang 1 hari, sy buat schedule. pastu sy apply akaun.

ikut hari juga.kalau mohon rmai kena plak topik tu google tak berkenan.

kalau bro boleh dapat akaun adsense terus trusan kira OK la tuu;)
 

Husaini

freshman
Joined
Oct 1, 2011
Messages
87
Points
0
adsense ni kena guna platform blogspot je ke?
tak boleh guna wordpress ?
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
adsense ni kena guna platform blogspot je ke?
tak boleh guna wordpress ?

rmai org guna blogspot.errr wordpress bukan dah ada default iklan ke kat dlm.

lagpun adsense ngan blogspot kan anak beranak..hahah..
 

Top Rated Seller

freshman
Joined
Jan 19, 2012
Messages
57
Points
0
sy daftar adsense 1 hari pun da dapat approval dri google...sape2 yg berminat dgn khidmat sy,sila pm sy...hrga pling murah....
 
Top