Buat yg baru start bisnes online: nak jimat kos marketing tak?

Joined
Apr 16, 2017
Messages
5
Likes
1
Points
3
Offline
#2
Sy berminat nak tahu cara2nya tuan. Mohon jasa baik tuan agar dapat berikan detail2 berkaitan sbb sy pun masih sgt2 newbie dlm online marketing. Memandangkan kos pengiklanan dan pemasaran sgt2 mahal skrg ini, jadi perkongsian tuan ini akan dpt memberi sedikit nafas lega kepada beginner mcm sy ni. Nak cari duit sikit2 jer tuan, harap tuan dpt membantu.
 
Joined
Sep 3, 2010
Messages
223
Likes
1
Points
18
Offline
#3
Sy berminat nak tahu cara2nya tuan. Mohon jasa baik tuan agar dapat berikan detail2 berkaitan sbb sy pun masih sgt2 newbie dlm online marketing. Memandangkan kos pengiklanan dan pemasaran sgt2 mahal skrg ini, jadi perkongsian tuan ini akan dpt memberi sedikit nafas lega kepada beginner mcm sy ni. Nak cari duit sikit2 jer tuan, harap tuan dpt membantu.
Thread lama ni tuan..offer pun dah lama tutup.

Untuk yang terbaru, tuan boleh join yang ni - Formula Income Seumur Hidup

Dah join nanti, tuan PM saya alamat emel yang tuan gunakan yer. Nanti saya bagi bonus software untuk create headline memukau.

Saya biasanya guna software ni untuk buat status untuk promote link affiliate di FB.

Software dalam English, tapi senang nak translate sebab ayat dia pendek-pendek dan simple.
 
Top