Buat sale dari Wang Cyber?

fahmi93

freshman
Joined
Dec 9, 2013
Messages
38
Points
8
1 -Kalau paling senang buat banner, lepas tu iklan kat iklan premium kalau ada bajet..
2 -kalau tak ada bajet set url web digital kat signature
3 -buat satu sticky thread > kat thread tu share la tips > letak url kat bawah tip
4 -suruh otai iklankan > itu pun kalau dia nak
 

muss79

Newbie
Joined
Jan 5, 2015
Messages
90
Points
6
1 -Kalau paling senang buat banner, lepas tu iklan kat iklan premium kalau ada bajet..
2 -kalau tak ada bajet set url web digital kat signature
3 -buat satu sticky thread > kat thread tu share la tips > letak url kat bawah tip
4 -suruh otai iklankan > itu pun kalau dia nak
Yup...saya setuju dengan tuan :)
 

arie-tpg

junior
Joined
Jan 22, 2015
Messages
148
Points
18
Saya banyak belajar kat sini.

Banyak ilmu pasal berniaga internet kat sini.
Nak iklan, ada tempat khas nak iklan.
Berbayar lebih afdal. Modal sikit lah!
 

ismailn

freshman
Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Points
0
1 -Kalau paling senang buat banner, lepas tu iklan kat iklan premium kalau ada bajet..
2 -kalau tak ada bajet set url web digital kat signature
3 -buat satu sticky thread > kat thread tu share la tips > letak url kat bawah tip
4 -suruh otai iklankan > itu pun kalau dia nak
Yang URL bawah line tu ke "url web digital kat signature"?
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Ada modal buat cara berbayar di WC nie..nak free pakai signature tapi kena jadi active forumer baru berbaloi.

Tapi lagi afdal kalo bro buat sharing tanpa bayar tapi meletop2 org dapat buat hasil..sebab bro dapat saham lagi besar maknanya dari jualan tue.. sekadar pandangan peribadi saya sahaja.. :)
 

masdeal

freshman
Joined
May 6, 2014
Messages
8
Points
0
Ada modal buat cara berbayar di WC nie..nak free pakai signature tapi kena jadi active forumer baru berbaloi.

Tapi lagi afdal kalo bro buat sharing tanpa bayar tapi meletop2 org dapat buat hasil..sebab bro dapat saham lagi besar maknanya dari jualan tue.. sekadar pandangan peribadi saya sahaja.. :)
setuju sama agan ini. Ada banyak cara om buat bisa sale di forum kesayangan ni. +1 om :)
 
Top