Buat sale dari Wang Cyber?

ismailn

freshman
Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Kalau promote brg kat sini, ada hasil ke? Atau sekadar buat link building je?

Ada sesiapa yg buat sale kat sini.. Cer citer sikit camne.. Tqvm
 
Joined
Apr 25, 2012
Messages
450
Likes
2
Points
18
Offline
#2
Cuba explain sikit.. Sale apa?

Produk digital atau fizikal?

Ada thread tertentu kalau nak buat sale tu :)
 

ismailn

freshman
Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Likes
0
Points
0
Offline
#3
Dua-dua.. Tapi better kalau boleh share psl produk digital dulu sbb lebih senang handle..
 

fahmi93

freshman
Joined
Dec 9, 2013
Messages
38
Likes
4
Points
8
Offline
#4
1 -Kalau paling senang buat banner, lepas tu iklan kat iklan premium kalau ada bajet..
2 -kalau tak ada bajet set url web digital kat signature
3 -buat satu sticky thread > kat thread tu share la tips > letak url kat bawah tip
4 -suruh otai iklankan > itu pun kalau dia nak
 
Joined
Jan 5, 2015
Messages
89
Likes
1
Points
6
Offline
#5
1 -Kalau paling senang buat banner, lepas tu iklan kat iklan premium kalau ada bajet..
2 -kalau tak ada bajet set url web digital kat signature
3 -buat satu sticky thread > kat thread tu share la tips > letak url kat bawah tip
4 -suruh otai iklankan > itu pun kalau dia nak
Yup...saya setuju dengan tuan :)
 
Joined
Jan 22, 2015
Messages
146
Likes
15
Points
18
Offline
#7
Saya banyak belajar kat sini.

Banyak ilmu pasal berniaga internet kat sini.
Nak iklan, ada tempat khas nak iklan.
Berbayar lebih afdal. Modal sikit lah!
 

ismailn

freshman
Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Likes
0
Points
0
Offline
#8
1 -Kalau paling senang buat banner, lepas tu iklan kat iklan premium kalau ada bajet..
2 -kalau tak ada bajet set url web digital kat signature
3 -buat satu sticky thread > kat thread tu share la tips > letak url kat bawah tip
4 -suruh otai iklankan > itu pun kalau dia nak
Yang URL bawah line tu ke "url web digital kat signature"?
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#9
Ada modal buat cara berbayar di WC nie..nak free pakai signature tapi kena jadi active forumer baru berbaloi.

Tapi lagi afdal kalo bro buat sharing tanpa bayar tapi meletop2 org dapat buat hasil..sebab bro dapat saham lagi besar maknanya dari jualan tue.. sekadar pandangan peribadi saya sahaja.. :)
 
Joined
May 6, 2014
Messages
8
Likes
0
Points
0
Offline
#10
Ada modal buat cara berbayar di WC nie..nak free pakai signature tapi kena jadi active forumer baru berbaloi.

Tapi lagi afdal kalo bro buat sharing tanpa bayar tapi meletop2 org dapat buat hasil..sebab bro dapat saham lagi besar maknanya dari jualan tue.. sekadar pandangan peribadi saya sahaja.. :)
setuju sama agan ini. Ada banyak cara om buat bisa sale di forum kesayangan ni. +1 om :)
 
Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Likes
0
Points
0
Offline
#14
He he dah lama daftar dengan MailChimp tetapi belum guna lagi. :D

Tak tahu apa nak suap supaya org Subscribe dalam list.

Ada idea?
 
Top