Buat RM 1,500 dengan mesin design ni. Tak caya tengok sini

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
> Mahal upah designer?
> Tak sempat nak siapkan order pelanggan?
> Tiada masa dengan keluarga?
> Mencari pendapatan tambahan?


JAWAPAN : Mesin PSD Timeline ada jawapannya!

" ... 3 minit jer, siap Design FB Timeline Cover!"

Cuma Klik, Klik dan Klik! Gila Senang!
Adik saya pun boleh buat!




Ianya tool Photoshop yang saya reka sendiri untuk anda
menghasilkan Design FB Timeline Cover dengan hanya :

1. Klik, klik dan klik.
2. Edit teks. Masukkan gambar sendiri atau pilih saja gambar saya sediakan.
3. Klik 'Save as'.

SIAP!

Anda boleh hasilkan ratusan malah ribuan variasi design
anda dengan produk ini. Serius!

->> Mesin PSD Timeline
(buatan Malaysia - tak pernah dijual di mana-mana).


Lihat contoh terhasil (dalam masa 3 minit lebih je) :


preview1.jpg




".. Ramai designer akan benci saya ... "



Ya, maaf kalau kata-kata saya agak kasar.
Design dan photoshop adalah periuk nasi para designer.

Ini kerana apa yang saya sediakan ini, adalah bahan-bahan
yang ramai designer gunakan untuk hasilkan design timeline
yang power! Saya jadikan ia mesra newbie walaupun
anda tidak mahir Photoshop.

Malah video juga disediakan.

Dan yang bestnya, jika anda tahu klik dan edit teks, anda
sudah boleh bergelar designer hebat, sama ada
untuk diri sendiri mahupun klien anda.


Buatan Malaysia, Hasil Kreatif oleh Designer Berpengalaman!


"... Terhad! ... "

Harga RM40 ini khas untuk mereka yang membeli di
group ini sahaja.

Akan datang, saya letakkan harga RM80.
Kenapa murah? Kerana saya mahu kumpul
testimoni, dan pastikan anda berikan
maklum balas sama ada positif mahupun
negatif. Jika tidak, saya akan minta
wang baki. Haha.

Memperkenalkan, 'Mesin PSD Timeline'.


wc-ecover.jpg





Dalam 30 Minit je, Saya Hasilkan 9 Design FB Timeline Cover!



Lihat hasil kerja yang saya dapat buat,
dengan hanya klik, klik, klik dan edit teks.

preview-9-design.jpg


*Kualiti gambar di atas dikurangkan untuk memudahkan
anda lihat kesemua preview.




Lihat Preview Tool Ini di Sini:




Tonton Video Preview Bagaimana Menggunakan Produk Hebat Ini. Klik Sini.


Video 1 (preview) :

[video=youtube;yueXTQxo1hY]http://www.youtube.com/watch?v=yueXTQxo1hY[/video]



Video 2 (siap design dalam 4 minit je) :

[video=youtube;TqwMoR3yacs]http://www.youtube.com/watch?v=TqwMoR3yacs[/video]


Lihat lagi hasil dalam full quality in HD di sini. KLIK SINI



".. Buat RM 1,500 Sebulan Dengan Mesin PSD Timeline ni... "



Dengan hanya caj seorang klien dengan harga
RM50 bagi satu design timeline, anda
sudah untung dan sudah dapat balik modal
pelaburan anda.

Malah, cuma dapatkan 1 kerja design sehari,
anda sudah dapat raih RM 1,500 sebulan.
Part paling best, siapkan design cuma 5-10
minit sahaja untuk satu-satu design.

Kalau sejam, boleh siap 10 timeline design!

Kalau di Fiverr pun mudah.
Kalau offer servis buat timeline cover ni,
pasti ramai nak. Alah, satu servis siap 5 minit je.

Apa kisah. :)


Orang Tak Mahir Photosohop Pun Boleh Jadi Designer Hebat! Macam Tak Percaya Je.

".. Cara Mendapatkan Mesin PSD Timeline ... "



Harga RM40 ini sah untuk 20 orang pertama.
Kemudian RM50 untuk 20 orang seterusnya.
Kemudian RM60 untuk 20 orang seterusnya.
Kemudian RM70 untuk 20 orang seterusnya.


Selepas itu, harga akan dinaikkan kepada
harga asal iaitu RM80.

Contoh design boleh lihat pada imej yang
saya sertakan pada post ini.

Saya akan pulangkan wang anda 100% jika anda
tidak berpuas hati dengan produk ini.
Saya jamin untuk 30 hari lamanya.

Ikuti 3 langkah mudah berikut untuk mendapatkan
Mesin PSD Timeline:







!! Cepat! Harga akan naik bila-bila masa

Harga RM40 ini sah untuk 20 orang pertama.
Kemudian RM50 untuk 20 orang seterusnya.
Kemudian RM60 untuk 20 orang seterusnya.
Kemudian RM70 untuk 20 orang seterusnya.


1. Buat pembayaran ke salah satu akaun berikut :
Maybank : 164799105992 [Balqis]
CIMB : 06010001131202 [Khairul Anwar]
Paypal : Akmal.adios[at]gmail.com (gantikan [at] dengan @)


2. Berikan bukti pembayaran kepada email saya : Akmal.adios[at]gmail.com (Gantikan [at] dengan @).
Atau PM saya saja di WC ni.


3. Tunggu link download dalam 24 - 48 jam.

* Maaf kalau lambat reply. Saya busy dengan pelbagai tugasan sekarang. Harap faham. Saya bukannya scammer di sini. Hoho


AKMAL ADIOS

www.facebook.com/akmaladios

[email protected]

019-3495168
 
Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Ruangan FAQ di sini


1. Tonton video preview di sini tentang cara menggunakan tool photoshop ni:

[video=youtube;yueXTQxo1hY]http://www.youtube.com/watch?v=yueXTQxo1hY[/video]


2. Testimoni seperti berikut:

testimoni1.jpg
 
Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Tinggal 10 unit lagi harga rm40.

Jualan banyak di facebook.
 
Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Belum dibuka agen lagi. Tunggu jualan kat wc ni sampai kuota dulu, baru boleh stat bukak affiliate
 
Last edited:

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
kalau nak install & guna software ni, perlu software lain lagi tak? contoh adobe photoshop sbb saya xde adobe photoshop..
mana tau kot2 software ni perlu integrasi dengan adobe photoshop atau software-software lain..
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
ye, memang kena ada photoshop pun.
boleh cari di kedai atau dgn kawan2.

font untuk install saya bagi free.
 

edward

Newbie
Joined
Aug 30, 2009
Messages
533
Points
18
Kuota 20 orang, Harga RM40 dah penuh?


Saya dah buat pembayaran utuk Mesin PSD Timeline.



Bukti Pembayaran:

Status: Successful
Reference number: 1811155405
Transaction date: 23 May 2013
Transaction time: 22:29:24

Amount: RM40.00
 

AromaOcitY!

freshman
Joined
May 19, 2013
Messages
129
Points
16
^ Soalan yang sama seperti di atas.

Kuota dah penuh ke?
Kalau belum inform sini ye.....
Saya belum buat payment lagi la tapi..
 
Top