Buat Lawak Ke?

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 20, 2006
Messages
1,787
Points
38
Ehem...pandangan peribadi...

aku bkn anti kerajaan...tapi aku tak paham dengan ZM nih... apa motif dia, sblm nih, ada statement dia nak ambik komen2 buruk dari blog seorang ahli parti pembangkang, dan diletakkan kat website rtm...isk...apa bende nih...

bagi tau je la apa blog org tuh...kan senang...
tah pahe kawe....
 

zinedine

Senior
Joined
May 3, 2006
Messages
1,002
Points
18
Sekadar pandangan peribadi. Malu aku sebagai rakyat Malaysia mempunyai seorang Menteri Penerangan macam ni yg tak profesional menjawab soalan wartawan. Apa salahnya jawab baik-baik bior semua orang terang dan jelas dgn penerangannya. Ini tidak. Makin kusut dan berserabut jawapannya.
 

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
31
juga pandangan peribadi : malu den. janganlah dok
main putar2 maklumat dan pendirian. buat malu
negara di mata dunia. ^_^

disclaimer : hanya pandangan peribadi sahaja. tidak ada
kena mengena dengan yg hidup ataupun yg sudah mati.
anyway, jom layanz video rap nih...

{ rap from... }
 

watakutama

freshman
Joined
Mar 5, 2007
Messages
230
Points
16
entah la nak kata pa..emosi sgt jwb tuh..
 
Status
Not open for further replies.
Top