buat email WC untuk ahli WC

fiziebiz

Senior
Joined
Mar 22, 2009
Messages
835
Points
0
dengan segala hormatnya, saya sebagai ahli tegar WC ingin mencadangkan agar diwujudkan akaun email untul ahli WC... [email protected]. buat macam facebook tu. [email protected] (kalau korang perasan la...) :)

sapa2 yg setuju sila angkat tangan macam saya... hehe \m/


p/s : sebelum kerajaan buat email 1malaysia, baik wc buat dulu..
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
yg mna elok tu, saya sokong ja. tp kena makesure WC Premium la utk dapat emel tu sbb nak buat emel mcm tu kena bayar duit (hosting) :)
 

pzzalqayyum

freshman
Joined
Dec 17, 2010
Messages
103
Points
0
SAYA SOKONG...............................!!!!
KALAU BOLEH TAK KIRA KEPADA SESIAPA PUN.................!!!

Barulah Forum Meriah............!!!
he he he...........Jadi penyokong je.......!!
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
not bad, nice idea.. tapi rasanya kena jadi WC Premium la agaknya at least:D.. nak kena pakai space (hdisk hosting) gak email tu..
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
pertama sekali untuk membandingkan WC dengan 1malaysia atau facebook, agak kurang sesuai memandangkan ia dikendalikan oleh syarikat besar.

Sepertimana kita ketahui, akaun emel ini melibatkan kos.... gmail.. yahoo bagi emel percuma pun sebab mereka mempunyai himpunan penaja dan sumber kewangan yg kukuh.

Namun begitu, jika WC nak buatpun sekalipun, pastinya WC Premium diutamakan dulu.

Betul kata sdr pzzalqayyum....kalau boleh tak kira sesiapa. Jika sumber yang besar, pasti semua akan dapat. Tapi jika sumber yang terhad, tentu sekali tak salah jika kita dahulukan ahli berbayar... tidak begitu ?

Apapun... ia satu idea yang menarik... namun begitu kita perlu ukur juga kemampuan kita dahulu
 

FADZRI

Newbie
Joined
Oct 26, 2008
Messages
927
Points
18
Age
34
hehe sy rasa cadangan tu baik. cuma kena tgk dari segi keperluan emel tu. kalau x perlu x pyah pun xpe kan.. hrp encik admin watla kajian. hehe sy sokong mana yg terbaik
 

emf

Newbie
Joined
Dec 8, 2009
Messages
191
Points
16
manarik dan tetarik dengan idea nie sy sokong aje jika ia mendatangkan kebaikan..:):)
 
Top