Buat Duit Online Dengan PropellerAds

fid

Newbie
Joined
Mar 18, 2008
Messages
872
Likes
1
Points
18
Age
33
Offline
#1
logo_propellerads32.png





Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera.Saya ingin berkongsi dengan anda semua salah satu cara menjana pendapatan di online dalam nilai USD@Dollar yang akan anda dapat terus ke akaun bank anda.Mungkin ada yang pernah dengan benda ni dan ada yang baru dengar tentang ni iaitu www.propellerads.com

Saya sudah lama buka akaun propellerads ni.Tapi kurang yakin dengan pembayarannya samada bayar atau tidak.So,lepas saya setup siap2 beberapa blog untuk propellerads ni saya tinggal cmtu je tanpa ambil tahu apa yang jadi.Bulan lepas tergerak hati saja-saja nak buka akaun ni.Tengok pada earning dan mengcukupi $100 untuk withdraw ke akaun bank.So cepat-cepat saya withdraw.Kemudian apa jadi?Tengok screenshot di bawah

pro2.png

Pihak propellerads menyatakan pembayaran telah dihantar ke akaun bank saya


pro.png

Eh..lupa nak bagitau sebelum massuk direct ke bank akaun kita kena buka akaun payoneer dulu.kat situ kita boleh setting akaun bank tempatan kita siap-siap.Bila dapat payment akan masuk ke akaun payoneer dan terus pihak payoneer hantar ke akaun bank kita.Di gambar tertera nilai yang dapat dan kadar pertukaran dalam nilai ringgit daripada USD.Best tu 3X GANDA!! :)



pro3.png

Duit selamat mendarat dalam akaun bak tempatan kita.Screenshot ni akaun Maybank

OK! Sape-sape yang nak join daftar 2 akaun di bawah terlebih dahulu ye :) Dah daftar emailkan pada saya fidarosli [at] gmail.com untuk saya bagi detail dan teknik bagaimana nak jana pendapatan online dengan propellerads ni.

DAFTAR AKAUN DI BAWAH

KLIK SINI >>
DAFTAR PROPELLERADS

KLIK SINI >> DAFTAR AKAUN PAYONEER
 

fid

Newbie
Joined
Mar 18, 2008
Messages
872
Likes
1
Points
18
Age
33
Offline
#2
Pastikan anda dah ada akaun email GMAIL dan SKYPE
 

fid

Newbie
Joined
Mar 18, 2008
Messages
872
Likes
1
Points
18
Age
33
Offline
#3
Untuk bahagian website yang diminta anda hanya perlu create blogspot je..buat 10 artikel boleh ejas tarikh ke belakang

p/s : Dah berjaya apply saya akan kongsi teknik bagaimana nak buat dengan betul dan hasilkan pendapatan dengan propellerads ini.Jangan lupa dah berjaya daftar akaun PROPELLERADS dan PAYONERR melalui link saya bagi di post pertama hantar email ke fidarosli [at] gmail.com untuk saya kongsi tekniknya nanti :)
 
Top