Buat duit dengan photoshop

Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Likes
0
Points
0
Offline
#46
Gue dah tak larat nak layan Photoshop. Mata dah lemah mengadap PC. Tapi memang syok bila lihat hasil dah siap.
 
Joined
Nov 3, 2009
Messages
56
Likes
3
Points
8
Offline
#47
mesti nak kena install kalo setiap kali format atau beli laptop baru. tak boleh kalao tak der photoshop ni. lg penting dari misc office... :p
 
Joined
Feb 13, 2014
Messages
309
Likes
0
Points
18
Offline
#48
Kalau reti sikit2 tidak perlu ambil freelancer untuk ubah itu ini.

Kalau kerja besar baru cari freelancer.
 

sri345

freshman
Joined
Mar 18, 2014
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#49
Ane punya teman yang sekarang uda sukses gara-gara photoshop. Dia memang jago sih. Belajar otodidak. Salut ane sama dia ckck belajar 1 tahun sekarang uda kerja di perusahaan yang oke. Hebat deh
 
Joined
Nov 3, 2009
Messages
527
Likes
10
Points
18
Offline
#50
aku pun ada buat duit dengan ambil tempahan design kecil-kecilan...macam2 orang dah jumapa ada yang cerewet dan ada yang apa aku buat dia terus setuju..hu3
 
Joined
Nov 3, 2009
Messages
56
Likes
3
Points
8
Offline
#51
mesti nak kena install photoshop walaupun selalu format pc or laptop. senang nak ngedit gambar
 

demmx

freshman
Joined
Feb 11, 2016
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#52
baru tau function healing brush, selama ni pakai clone stamp ja. aiyaaa
 
Top