Buat duit dengan photoshop

Fauzi Success

freshman
Joined
Feb 10, 2015
Messages
4
Points
1
teringin juga nak pakai photoshop tapi mcm seram seram je nak pakai software power ni
 

sri345

freshman
Joined
Mar 18, 2014
Messages
18
Points
0
Ane punya teman yang sekarang uda sukses gara-gara photoshop. Dia memang jago sih. Belajar otodidak. Salut ane sama dia ckck belajar 1 tahun sekarang uda kerja di perusahaan yang oke. Hebat deh
 

kuchalana

Senior
Joined
Nov 3, 2009
Messages
532
Points
18
aku pun ada buat duit dengan ambil tempahan design kecil-kecilan...macam2 orang dah jumapa ada yang cerewet dan ada yang apa aku buat dia terus setuju..hu3
 

demmx

freshman
Joined
Feb 11, 2016
Messages
1
Points
1
Age
30
baru tau function healing brush, selama ni pakai clone stamp ja. aiyaaa
 
Top