Buat duit dengan photoshop

hafiz6043

freshman
Joined
Sep 10, 2011
Messages
0
Points
0
hehe...memang botak la beli ori... tp kalu nk practice tu...pakai pirate pun ok..
tp bile main dlm prniagaan, kne kire halal haram tu....
 

Zafrin

freshman
Joined
Oct 17, 2010
Messages
184
Points
16
aku minat bab editing nie, siap pinjam buku kat library, pastu kene gelak ngan kawan, ha3x.. siot tol..
lantak la aku nak belajau.. aku belajar sendiri je photoshop nie, tengok kengkawan buat, tengok kat youtube,
majalah pc, hasil editing aku masih kategori kanak2 ribena lagi.. saje suker2 buat untuk diri sendiri..
 

zarcos

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
31
Points
0
Salam masta,
Masta ada buat design untuk website x??
 

Afiqasyraf

freshman
Joined
May 11, 2012
Messages
43
Points
0
boleh cuba nie..
 

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
162
Points
18
photoshop blh edit video ker? nak mcm video ni..
sebenarnye... lagu ni adalah didedikasikan kpd smua org yg menyambut Hari Kaamatan dan Gawai.. Semoga anda smua dpt menikmati kesejahteraan x kira bila dan di mana..
bit.ly/Kw5IDQ
 

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
mcm mana nak guna photoshop untk buat duit ni?
direct idea..jual ebook ttg HOW TO USE PHOTOSHOP FOR COMPLETELY BEGINNER...:)

Tp,klu jual yg dlm niche IM mcm sale page,banner n so on mmg masyuk.
 

Andrew33

freshman
Joined
Apr 5, 2013
Messages
5
Points
0
Mmmm i am using Adobe photo shop for make the professional photography editing and make my own style photo after edit t this photo and this is good way to edit the photos by this software .........
 
Top