Buat duit dengan photoshop

Zafrin

freshman
Joined
Oct 17, 2010
Messages
184
Likes
0
Points
16
Offline
#22
aku minat bab editing nie, siap pinjam buku kat library, pastu kene gelak ngan kawan, ha3x.. siot tol..
lantak la aku nak belajau.. aku belajar sendiri je photoshop nie, tengok kengkawan buat, tengok kat youtube,
majalah pc, hasil editing aku masih kategori kanak2 ribena lagi.. saje suker2 buat untuk diri sendiri..
 
Joined
Aug 29, 2011
Messages
76
Likes
2
Points
8
Offline
#28
photoshop blh edit video ker? nak mcm video ni..
sebenarnye... lagu ni adalah didedikasikan kpd smua org yg menyambut Hari Kaamatan dan Gawai.. Semoga anda smua dpt menikmati kesejahteraan x kira bila dan di mana..
bit.ly/Kw5IDQ
 
Joined
Apr 5, 2013
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
#36
Mmmm i am using Adobe photo shop for make the professional photography editing and make my own style photo after edit t this photo and this is good way to edit the photos by this software .........
 
Joined
Jan 7, 2012
Messages
114
Likes
0
Points
0
Offline
#40
saya lebih pandai buat design guna Ai...Ps sikit-sikit jer.....

kalau dapat kuasai dua-dua software ni kan best.....(Y)
 
Top