Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#21
Suka saya nak maklumkan di sini program yang saya join ni langsung takde kena mengena dengan MLM, networking dan seumpamanya. Ia juga bukan pelaburan internet(HYIP) atau skim cepat kaya (money game). Yang saya sebutkan referral atau sponsor org untuk join bukan wajib itu hanya optional kalau kita nak dapat komisyen 12% dari referral yang add fund dalam mypayingads untuk beli adpack share. Kita x perlu bina kaki atau down line atau pairing seperti MLM. Walaupun kita xde referral kita masih menjana pendapatan sehingga maksimum. Macam saya cakap ini bukan skim cepat kaya... Kebanyakan member yang join ni income yang dia dapat setiap hari mereka buat pembelian semula adpack share untuk memaksimakan earning. Jadi selepas 4 bulan ke atas bila income sudah mencecah puluhan dolar sehari baru mereka buat withdraw. Jadi kena bersabar dan mengambil masa. Yang paling penting site mypayingads ni sudah berumur 7 bulan dan bertaraf elite site dan owner site ni memang telus dan amat dipercayai dan sentiasa aktif di Facebook group mypayingads... Klau x percaya cuba request mypayingads closed group member dan anda cuba menilai sendiri. Ramai member di seluruh dunia gembira dan berpuas hati kerana telah menjana residual income atau pendapatan pasif. Untuk permulaan pembelian adpack yang bagus adalah membeli $100 USD dahulu untuk 100 adpack shares... Dari situ kita boleh dapat earning sehari $1. Dengan earning itu barulah kita menambah adpack shares untuk memaksimakn earning harian. Itu yang kebanyakan member mypayingads buat. Setakat itu saja perkongsian saya.. Sekiranya ada kemusykilan boleh post kn di sini..
 
Joined
Aug 16, 2015
Messages
194
Likes
21
Points
18
Age
31
Offline
#23
Jom ramai ramai join mypayingads. Ramai member dari seluruh dunia sudah menjana residual income dan member seluruh dunia telah mencecah 63000 orang. Cuma member dari Malaysia je yang kurang join kerana kurang didedahkan dan tak tahu potensi bisnes ini. Cepat jangan terlambat... Daftar percuma dengan syarat anda sudah ada payment processor samada Paypal atau Perfectmoney untuk buat pembelian adpack share dan menjana income harian dalam Dollar USD. Copy link ini dan paste di internet browser. Sekiranya anda menggunakn hand phone jangan buka di browser Google chrome kerana tak support kerana site ni baru menggunakn SSL green certificate sebagai security. Gunakn browser selain Chrome. Tapi boleh guna apa apa browser apabila buka link ini di komputer desktop. Ini linknya mypayingads.com/index.php?ref=46574
zaman meleset......program ini sah ke....takut tipah tertipu pulak....banyak sudah terkono...
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#24
Untuk pengetahuan anda site mypayingads ni merupakan peneraju semua site revenue share di internet. Admin dia pun berani expose dirinya di site tersebut dan aktif dalam group Facebook mypayingads. Semakin banyak site yang mengikuti contoh mypayingads kerana site ni telah mencecah 7 bulan dan telah menjadi elite site iaitu site yang bertahan paling lama. Dengan idea dan konsep yang mantap site mypayingads ni akan sustainable dalam jangkamasa yg panjang. Sehingga saya menulis post ini jumlah ahli seluruh dunia telah mencecah 68000 orang dan payout telah melepasi $3 juta USD di mana pada 24 Oktober lepas saya menulis jumlah ahli pada masa tu adalah 55000 orang dan payout pada waktu itu baru mencecah $ 2 juta USD. Satu pencapaian yang tinggi bagi site revenue share yang baru 7 bulan. Anda cuba buat kajian melalui Google dan YouTube dan anda akan jumpa jawapan yang anda cari.
 
Last edited:
Joined
Sep 22, 2015
Messages
9
Likes
5
Points
1
Offline
#25
Buat bacaan kat Google, ramai yang beri review positif. Lagi pula mereka menawarkan produk jadi boleh dikeluarkan daripada kategori skim ponzi. Sesuai kepada yang online selalu kot. :)
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#26
Betul tu Ms Cincai Jerla.. Ramai orang gembira dari seluruh dunia kerana menemui program revenue share site ini dan join. Bagi yang telah join awal sekarang telah memperolehi pasif income sebagai sumber pendapatan kedua. Rugi member dari Malaysia tak join kerana tak dapat manfaatkan income dalam Dollar USD kerana buat profit pun dalam Dollar dan apabila tukar kepada duit Malaysia lagi berganda. Jom la join daftar percuma di link ini dengan copy dan paste ke ruangan browser internet --> mypayingads.com/index.php?ref=46574
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#29
Senang sahaja nak jana income dalam Dollar USD. Syaratnya hanya perlu ada payment processor samada PayPal atau Perfect money dan tahu cara menggunakan processor tersebut dan lakukan kerja selama 2 minit sahaja sehari untuk surf iklan... Dari situ anda akan memperolehi earning setiap hari dalam Dollar. Untuk maklumat lanjut dan pendaftaran percuma copy dan paste link ini di browser anda --> cleverpick.com/lp1/?ref=usler
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
7
Likes
2
Points
3
Offline
#30
sorry nak tanya sikit.. dah pernah cuba cash out ke? atau transfer ke paypal? takut nanti jadi macam program lain yang tak dapat cash out
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#32
Terpulang kepada anda nak percaya atau tidak. Saya dah tunjukkan bukti payment dari Mypayingads ke Akaun Paypal. Tidak mengapa. Lepas ini saya takkan update lagi maklumat terbaru. Saya tak paksa anda join kerana saya bukan buat mlm atau networking program. Anda tak join pun saya tetap menjana income USD dan ia semakin membukit. Saya cuma tawar dan share peluang menjana pendapatan sampingan. Terima kasih kerana sudi meluangkn masa membaca posting saya.. Sekian. Wasalam
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#34
Saya tahu ramai orang tercari-cari cara untuk menambah pendapatan ekoran kos kehidupan yang semakin tinggi. Saya tahu ramai yang skeptical dan sudah tidak mempercayai cara untuk menjana income online kerana 99% adalah scam. Tapi bukan lansung tak ada program yang sah. Tapi anda tidak jumpa platform yang betul dan tepat itu. Taip platform yang saya syorkan ini adalah platform yang betul dan anda tak perlu kemahiran yang tinggi untuk jalankannya. Memang kebanyakan peluang jana income online tu berisiko waimah bisnes offline pun ada risiko yang tinggi kalau tak kena cara dan kurang ilmu bisnes. Tapi anda harus mencuba tapi jangan mengeluarkan modal yang amat besar. Platform yang saya syorkan ini pun boleh bermula dengan membeli $5 USD adpack share. Sekiranya anda sudah yakin baru beli nilai share yang tinggi sedikit untuk menggandakan earning harian dan profit. Klau berminat sila copy dan paste di browser link ini.---> cleverpick.com/lp1/?ref=usler
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#37
Perkara pertama anda sepatutnya sudah ada akaun Paypal atau Perfect money untuk membuat pembelian adpack share. Selepas itu anda buka sahaja link di sini untuk lihat video pendek dan mendaftar di Mypayingads.Ikut sahaja step kat landing page link tersebut. Selepas mendaftar di Mypayingads anda perlu set Paypal atau Perfectmoney di profile akaun Mypayingads. Anda juga kena set secret question anda sendiri di Profile dan pastikan anda catit dan tidak lupa secret question dan jawapannya kerana ia diperlukan setiap kali hendak withdraw dari akaun Mypayingads anda. Setelah itu anda boleh add fund minimum $5 USD menggunakan Paypal atau Perfect money di akaun Mypayingads anda. Kemudian anda boleh purchase terus adpack share Plan1 iaitu sebanyak 5 share yang setiap satu bernilai $1 USD. Kemudian untuk anda mendapat earning setiap hari anda wajib surf 10 iklan yang tempohnya 2 minit setiap hari. Itu sahaja yang anda perlu lakukan dan ianya boleh surf iklan menggunakan smartphone dan mempunyai line internet. Kebayakan member Mypayingads seluruh dunia add fund lebih kurang $100 USD dan earning harian $1 USD dan tidak withdraw dan terus membuat %100 repurchase iaitu menambah adpack share setiap hari. Itu bertujuan untuk menggandakan atau compound earning anda setiap hari. Sekarang anda ikut sahaja step dan arahannya dengan copy dan paste link ini di browser internet anda --> cleverpick.com/lp1/?ref=usler
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#38
Kaedah yang saya buat mula-mula saya beli $36 USD share Plan 1 pada hari pertama kemudian hari ke sepuluh saya beli lagi $64 USD share Plan 1 menjadikan adpack share saya 100 share Plan 1. Jadi earning harian saya ketika itu ialah lebih kurang $1.50 USD. Jadi modal saya keluarkan lebih kurang RM 400. Kemudian saya terus repurchase 100% sehingga share sy mencecah 200 share. Kemudian baru saya beli adpack share Plan 2 bernilai $3 USD setiap share juga menggunakan 100% repurchase iaitu dari earning harian yang ketika itu sudah mencecah $9 USD dan dapat beli 3 share sehari Plan 2 dan ketika ini sudah terkumpul 45 share Plan 2. Kemudian saya cuba withdraw buat kali pertama sebanyak $5.12 USD dan berjaya pada 18 Oktober 2015 itu yang saya pamerkan screenshot di wangcyber ini. Saya sudah tidak buat withdraw lagi dan terus buat 100% repurchase iaitu terus membeli adpack share sehingga sekarang. Tetapi ada juga share permulaan saya yang 100 share telah expired @ matang dan sudah memperolehi profitnya dan saya repurchase semula untuk dapatkan 200 share Plan 1 dan ketika ini saya ada 45 share Plan 2. Saya kena terus buat repurchase sehingga 4 bulan ke atas baru saya sampai ke Plan 5 dan earning harian saya pada waktu itu di cash balance mencecah $50 USD sehari baru saya boleh withdraw income tersebut.
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#40
Ini bukti payment masuk ke Akaun Paypal... Dari akaun Paypal mestilah boleh transfer ke bank. Biasaya orang yang ada Akaun Paypal tahu cara menggunakan akaun tersebut.
 

Attachments

Top