Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#1
Assalamualaikum Dan selamat sejahtera,
Anda berminat menjana duit Dollar. Satu revolusi pengiklanan dan menjana Dollar USD melalui revenue share atau perkongsian keuntungan. Anda hanya beli pek iklan serendah $5 USD, melayari iklan selama dua minit sehari dan terima pendapatan dari revenue share setiap 30 minit . Tapi dengan syarat anda ada akaun eprocessor seperti Paypal atau Perfect Money dan tahu cara menggunakannya. Untuk maklumat lanjut sila PM saya.
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#3
Sini tak boleh share terus link nya. Takut kena banned. Awk klik kt signature sy atau nama sy kemudian hantar private message atau pm kat sy nanti sy bg linknya. Sebenarnya modalnya hanya beli Adpack share serendah $5usd gunakn paypal atau perfectmoney tapi kita boleh grow income dalam usd kalau tukar duit Malaysia akan berganda...
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#5
Saya belum ada kelayakan minimum untuk post link di sini. Itu sebab anda kena PM saya.
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#7
Sy dah pm kepada semua yg bertanya. Apa pendapat anda semua tentang program tersebut? Program tersebut akan jadi besar dan meletup tahun hadapan kerana ada satu team pihak ketiga mencipta satu sistem untuk mendapatkan guaranteed sign ups yang akan menjadi referral kita secara automatic dan kita akan memperolehi komisyen referral selain income yg dijana dari revenue share. Anda jangan melepaskn peluang yg terbesar dan terbaik ini. Jumlah ahli seluruh dunia pun telah mencapai 55 ribu orang dan payout melebihi $ 2 juta. Anda buat anda dapat. Semoga berjaya.
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#13
Sesiapa yang berminat dengan income dari revenue share boleh minta saya pm...
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#15
Sy belum menepati kelayakan minimum Untuk post link directly di sini... Tulah sebabnya anda kena mints saya pm
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#16
Sy cuba bagi linknya.. Nanti anda copy dan paste pada ruangan alamat di browser internet.. Sekiranya anda ingin buka link gunakn hand phone pastikan anda guna browser selain Google chrome kerana pihak Google belum approve disebabkn site ni baru guna SSL green certificate yg baru. Tp kalau buka guna Google chrome di komputer takda masalah. Ni linknya. mypayingads.com/index.php?ref=46574
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#20
Jom ramai ramai join mypayingads. Ramai member dari seluruh dunia sudah menjana residual income dan member seluruh dunia telah mencecah 63000 orang. Cuma member dari Malaysia je yang kurang join kerana kurang didedahkan dan tak tahu potensi bisnes ini. Cepat jangan terlambat... Daftar percuma dengan syarat anda sudah ada payment processor samada Paypal atau Perfectmoney untuk buat pembelian adpack share dan menjana income harian dalam Dollar USD. Copy link ini dan paste di internet browser. Sekiranya anda menggunakn hand phone jangan buka di browser Google chrome kerana tak support kerana site ni baru menggunakn SSL green certificate sebagai security. Gunakn browser selain Chrome. Tapi boleh guna apa apa browser apabila buka link ini di komputer desktop. Ini linknya mypayingads.com/index.php?ref=46574
 
Last edited:
Top