Buat duit dengan Clickbank di Malaysia

money240

freshman
Joined
Jun 5, 2008
Messages
91
Points
6
Age
41
aku pun baru mula dengan clickbank ni...cuma aku nak kongsi idea dgn koranglah kalau korang berminat nak buat duit dengan clickbank....kalau korang nak beli ebook dipasaran harganya mahal...kalau rasa tak mampu nak dapatkan ebook dipasaran korang bolehlah beli idea kat aku ni...

ni contoh org yang pernah dapat payment dengan clickbank.
 

Attachments

nayie

freshman
Joined
Aug 3, 2007
Messages
69
Points
6
Age
34
mane ade kaitan paypal dengan clickbank......clickbanl pakai cek rasanya mane ade paypal....:rolleyes:
 

radhijoe

freshman
Joined
Jun 18, 2008
Messages
9
Points
1
Age
38
saya ada banyak dengar pasal clickbank ni,
tapi bila register tak reti pula nak promote
macam mane nak promote cara paling berkesan?
 

zul200289

Newbie
Joined
May 24, 2007
Messages
188
Points
18
Age
31
Period Ending Sales
2008-07-01 $0.00
2008-06-16 $31.85
2008-06-01 $0.00

beb susah gak dapat duit clickbank
niih cuma promot letak link kat blog jer

tuan tanah aper lagik tunjuk kan earning kamu baru org nak percaya ...
orite tu kalau dah dapat 1 sale.

Niche/product ape yang dapat sale tu? Dari mana kau dapat sale? err.. jangan tulis kat sini.. Expand la.. Kalau bole dapat 1 sale.. Maksud die bole dapat byk2 sale.. "Letak link kt blog je" lak tu..
 

cybersix

freshman
Joined
Jul 29, 2007
Messages
51
Points
6
Age
33
Kalo pakai YSM ok tak? ade sesaper penah buat?
 

Phoenixwunin

junior
Joined
Feb 7, 2008
Messages
96
Points
8
saya ada banyak dengar pasal clickbank ni,
tapi bila register tak reti pula nak promote
macam mane nak promote cara paling berkesan?
Adwords kalau nak cepat.. bum marketing kalau nak free tapi lambat.


tapi kalau promote tak kene cara bleh rugi banyak gak di adword ni ...

aku pernah try promote tapi takder convertion la.. :)


jom a share teknik di sini

cara pilih niche

n cara buat promosi...


yg aku tau pilih niche gravity antara 50 - 100. sebab competition dia sediki
Adword kena dalami lagi dalam.. memang payah skit kalo main ngan adword nih..

Gravity mesti antara 50 ke 100 ek??


Hmm.. apa jadi kalau gravity tuh 1 jer?? Tak cukup laku??
 
Top