Buat duit dengan Clickbank di Malaysia

Joined
Jun 5, 2008
Messages
84
Likes
0
Points
6
Age
41
Offline
#41
aku pun baru mula dengan clickbank ni...cuma aku nak kongsi idea dgn koranglah kalau korang berminat nak buat duit dengan clickbank....kalau korang nak beli ebook dipasaran harganya mahal...kalau rasa tak mampu nak dapatkan ebook dipasaran korang bolehlah beli idea kat aku ni...

ni contoh org yang pernah dapat payment dengan clickbank.
 

Attachments

nayie

freshman
Joined
Aug 3, 2007
Messages
67
Likes
0
Points
6
Age
33
Offline
#43
mane ade kaitan paypal dengan clickbank......clickbanl pakai cek rasanya mane ade paypal....:rolleyes:
 
Joined
Jun 5, 2008
Messages
84
Likes
0
Points
6
Age
41
Offline
#45
aikk tersalah attch la pulak yang ni contoh cek dari clickbank..bukan aku punya..ni cek kawan-kawan kita yang dah buat dengan clickbank...
 

Attachments

Joined
Jun 18, 2008
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
37
Offline
#46
saya ada banyak dengar pasal clickbank ni,
tapi bila register tak reti pula nak promote
macam mane nak promote cara paling berkesan?
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#48
byk kena blajar nie... leh bagi cth ringkas gunakan google adword dlm promokan clickbank?
 
Joined
May 24, 2007
Messages
186
Likes
1
Points
18
Age
31
Offline
#49
Period Ending Sales
2008-07-01 $0.00
2008-06-16 $31.85
2008-06-01 $0.00

beb susah gak dapat duit clickbank
niih cuma promot letak link kat blog jer

tuan tanah aper lagik tunjuk kan earning kamu baru org nak percaya ...
orite tu kalau dah dapat 1 sale.

Niche/product ape yang dapat sale tu? Dari mana kau dapat sale? err.. jangan tulis kat sini.. Expand la.. Kalau bole dapat 1 sale.. Maksud die bole dapat byk2 sale.. "Letak link kt blog je" lak tu..
 
Joined
Jul 10, 2006
Messages
880
Likes
2
Points
18
Offline
#50
tapi kalau promote tak kene cara bleh rugi banyak gak di adword ni ...

aku pernah try promote tapi takder convertion la.. :)


jom a share teknik di sini

cara pilih niche

n cara buat promosi...


yg aku tau pilih niche gravity antara 50 - 100. sebab competition dia sediki
 
Joined
Feb 7, 2008
Messages
94
Likes
2
Points
8
Offline
#54
saya ada banyak dengar pasal clickbank ni,
tapi bila register tak reti pula nak promote
macam mane nak promote cara paling berkesan?
Adwords kalau nak cepat.. bum marketing kalau nak free tapi lambat.


tapi kalau promote tak kene cara bleh rugi banyak gak di adword ni ...

aku pernah try promote tapi takder convertion la.. :)


jom a share teknik di sini

cara pilih niche

n cara buat promosi...


yg aku tau pilih niche gravity antara 50 - 100. sebab competition dia sediki
Adword kena dalami lagi dalam.. memang payah skit kalo main ngan adword nih..

Gravity mesti antara 50 ke 100 ek??


Hmm.. apa jadi kalau gravity tuh 1 jer?? Tak cukup laku??
 
Top