broker forex paling cerewet............

shahnas2u

Newbie
Joined
Aug 15, 2009
Messages
724
Points
0
huhuhuu

akuh nih bukan lah arif sgt...

tp kakak akuh otai forex trader....

dia siap buka akademi forex dia lg.....

buat group...

pun broker nih xrespect....

maybe FXMALAY jer lah,FXOPEN hri tuh ada org dr US siap call akuh mnta buat verification...

hehehe,terbelit2 lidah akuh cakp omputih....
 

Don_corleone

freshman
Joined
Jun 9, 2009
Messages
3
Points
0
so far ok jer....haku ngan broker ni.....selalu gak join aktiviti yg di anjurkan fxmalay...urusan deposit ngan withdraw pon ok....
 

rayyan2009

freshman
Joined
Aug 11, 2009
Messages
5
Points
0
try fxdd.com..pakai platform MT4...kalu broker guna platform sendiri lg senang diaorg nk tipu...
 

gilos

freshman
Joined
Jun 17, 2008
Messages
36
Points
6
ahaks, kelakar la plak...setahu aku, sebelum aku pakai broker fxopen (fxmalay ni supporter sini) aku buat kajian dulu...dulu2 mmg ada mamat nama erlan buat hal, kasik fitnah kat fxopen...diorang settle secara professional...

takat buat withdraw, ok jer plak rasanya, kejap jer...nak lagi cepat, turun ke restoran dollah kat selayang every friday night, time tu gak leh withdraw...takder masalah...setahu aku geng2 ni takder plak kurang ajar...siap boleh jadik member lagi...

banding broker ni ngan instaforex? kalau takat broker fxopen kena banned kat carigold, tapi banned ada sebab dan bukti? instaforex siap kena banned kat forexpeacearmy.com...ngan bukti sekali...trader yg kena scam tu bagi bukti pasal insta ni kat carigold pun , tapi tak buat apa2...sebab apa?

sendiri mau pikir la...eheheheh...
 

arialun

freshman
Joined
Jun 14, 2009
Messages
7
Points
1
huhuhuu

akuh nih bukan lah arif sgt...

tp kakak akuh otai forex trader....

dia siap buka akademi forex dia lg.....

buat group...

pun broker nih xrespect....

maybe FXMALAY jer lah,FXOPEN hri tuh ada org dr US siap call akuh mnta buat verification...

hehehe,terbelit2 lidah akuh cakp omputih....


kalu gitu anda tak layak untuk komen pasal broker mana yang cerewet, sebab anda tidak arif pasal forex, apatah lagi pasal broker.
Jadi, di mana kredibiliti anda?

Kalu benar kakak anda yang otai forex, jadi biar dia yang berkongsi pengalamannya dengan broker itu di sini.
Ingin juga nak mendengar dari mulut trader itu sendiri berkenaan broker ini.
Bukan dari mulut orang lain.
 
Last edited:

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
xpe.. xpe.. dia nak kongsi pdpt je tu.. nnt harap2 kaka dia dpt buat pkongsian d sni..

FxOpen kalau mini akaun minima USD5.. kalau standard minima USD25..
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
FxOpen mmg bgs.. masalah nya FxMalay.. aku pun pernah kena jugak.. kurang asam tul..
 

Dogol

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
436
Points
0
Top