BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

tukunkayu

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
517
Points
16
Age
44
saya masih nak guna test ads mcm sx v2 dululah, boleh tak?
"Test by keying in your URL here & click Go!" tu kurang umphh lah. email dah htr kat support.
 

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
saya masih nak guna test ads mcm sx v2 dululah, boleh tak?
"Test by keying in your URL here & click Go!" tu kurang umphh lah. email dah htr kat support.
Untuk ads click kita guna same technique, same engine macam v2. Yang membezakan cuma masa v2 kita process cookies + seduce incoming url di server, tapi v3 kita process cookies + seduce incoming url + seduce country of origin + seduce on time di browser clients. Itu sahaja. So agak pelik bila anda kata untuk ads click v3 kurang umph.

Tap pe nanti kita tengok kat mana silapnya. Just pastikan anda contact support dgn beritahu username + server sx anda + website yg anda pasang seducer script + kalau boleh, kalau guna wordpress blog, mintak bagi access ke dashboard supaya kita settingkan untuk anda. :)
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
saya masih nak guna test ads mcm sx v2 dululah, boleh tak?
"Test by keying in your URL here & click Go!" tu kurang umphh lah. email dah htr kat support.
Aik? otai lama kata SX v3 kurang umph?? huhu.. pelik ni..
 

tukunkayu

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
517
Points
16
Age
44
Aik? otai lama kata SX v3 kurang umph?? huhu.. pelik ni..
hahaha, silap faham. aku silap tulis. mmg umphh sx v3 ni, cuma nak function "test ads" mcm kat sx v2 dulu tu. support dah hantar email reply tadi. akan letak balik function test ads kat dalam sx v3.

tgh testing main chitika ni. nak goda us, canada visitor je guna sx v3.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
hahaha, silap faham. aku silap tulis. mmg umphh sx v3 ni, cuma nak function "test ads" mcm kat sx v2 dulu tu. support dah hantar email reply tadi. akan letak balik function test ads kat dalam sx v3.

tgh testing main chitika ni. nak goda us, canada visitor je guna sx v3.
:D
pergh!! masyuk.. chitika pon layan..
dah pernah dapat payment? mcm mana? senang x?
 

tukunkayu

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
517
Points
16
Age
44
payment blom lagi. net 30 gak. akhir bulan 4 kot dapat. baru gak testing, main slow2. main gelojoh nnt, cik sitika marah. lagi best klu dapat visitor us dan canada.

 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
payment blom lagi. net 30 gak. akhir bulan 4 kot dapat. baru gak testing, main slow2. main gelojoh nnt, cik sitika marah. lagi best klu dapat visitor us dan canada.
Traffik US kena guna DB wp.com or blogger la..
tapi wp.com xsemudah blogger. sebab buat masa ni nampak gaya blogger xde nak ban url lg.. tp wp.com ni diorang memang ban.

wp.com ban secara manual. ada yg report, so mereka terus ban.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
hehe, itu la pasal, otai tukunkayu memang suka explore Ads.
Nanti sy join sekaki.. :D
 

tukunkayu

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
517
Points
16
Age
44
alang2 dah ade rx sx belasah je lah, janji rock. ni tgh tunggu payment nuffnang tapi tak byk mane 54 riyal je. miskin punya ads pun aku main, hahaha.

 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Jadik la daripada xde..
dulu try innity, masyuk gak.. :D

masa tu zaman shoutmix la..
 

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
So far so good. Since sy xgna untuk purpose jana income dri PPC network, sy just gna feature baru iaitu fb like dan maybe akan cuba jgak google plus. Banyak idea yg bermain di minda ketika ini. Hehehe.
 

fbiotai93

Newbie
Joined
Aug 31, 2011
Messages
244
Points
18
memang terbaik kui3.....ak x der mase nk buat agik RX Full Version + SX Ready For Action Tuan Die X Nak Action kui3
 

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
Seductive X telah berjaya menggoda seorang visitor harinie...1 visitor xbanyak pun sbb traffic xsampai pun 30 visitor sehari..slow2..xelok gelojoh :)
X bnyk pun earning adsense kalu dibandingkan ngn OTAI2 yg len..insyallah ade rezeki lepas nie target 10usd sehari (target trafic dari search engine je)..
ga.jpg
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Seductive X telah berjaya menggoda seorang visitor harinie...1 visitor xbanyak pun sbb traffic xsampai pun 30 visitor sehari..slow2..xelok gelojoh :)
X bnyk pun earning adsense kalu dibandingkan ngn OTAI2 yg len..insyallah ade rezeki lepas nie target 10usd sehari (target trafic dari search engine je)..
View attachment 7527
tahniah.. dahsyat tu, 1 click $1.24
 

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
alang2 dah ade rx sx belasah je lah, janji rock. ni tgh tunggu payment nuffnang tapi tak byk mane 54 riyal je. miskin punya ads pun aku main, hahaha.

Perghhh memang rock..rezeki jgn ditolak..
 

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
tahniah.. dahsyat tu, 1 click $1.24
terkejut jugak tgk earning tadi,selalunya average 1 click setiap hari lebih kurang $0.80 je..walaupun trafic xbnyk..alhmdllh setiap hari maintain $2usd-$3usd..jumlah klik xpernah cecah 5klik lagi..RX sy keep dulu..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
terkejut jugak tgk earning tadi,selalunya average 1 click setiap hari lebih kurang $0.80 je..walaupun trafic xbnyk..alhmdllh setiap hari maintain $2usd-$3usd..jumlah klik xpernah cecah 5klik lagi..RX sy keep dulu..
Jadi la, dapat payment setiap bulan pon dah okey..
 
Top