Teknologi Boost app dah tak boleh cash out?

BBphire

junior
Joined
Apr 11, 2011
Messages
93
Points
8
Aku pun sedih gakk laa, skrg takde ewallet yg boleh nak transfer ke bank. Tapi ok la as long security measure tu ada. Better.
 

finalsam22

freshman
Joined
Sep 13, 2011
Messages
49
Points
8
Ye diorg pun buat camtu sbb ade org exploit nak kumpul coins byk2 topap ewallet, pastu transfer balik ke bank...
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
65
Points
6
Tak efek pon bende ni... tak pernah gunaaa, rasa tak perlu pun pasal ewallet lain dari awal takde feature nii...
 

abraham205

freshman
Joined
May 23, 2013
Messages
46
Points
8
Tak pe ah, yang penting dah naik kan ewallet limit tu, diorg dah naikkan sampai 5k kottt, utk yg sllu beli barang - mahal - mahal lagi convinient camni, tak yah laa nak transfer ulang - ulang...
 
Top