BONUS Teknik Pukau Pelanggan POWER GILA FB EXTRAVAGANZA TERHAD!

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
SAYA DAH WARNING AWAL2 YA... SORRY OFFER FB EXTRAVAGANZA 3+1 DAH TAMAT!






Salam hormat Warga Wang Cyber...

Ebook Teknik Pukau Pelanggan baru sahaja beberapa hari dilancarkan dan so far beberapa pembeli ebook ini telah mula hasilkan RESULT yang gempak untuk bisnes di Facebook mereka.

RESULT mungkin berbeza-beza kerana kini dah ramai dapat hasilkan income melalui Facebook! Isunya sekarang bukan lagi bagaimana nak buat duit di Facebook TETAPI bagaimana nak buat duit lebih banyak lagi dan dapat kentungan yang lebih BESAR!

Saya ada jawapannya dan saya nak berikannya pada anda sebagai BONUS untuk tingkatkan lagi margin keuntungan anda. Berikut adalah BONUS yang saya tawarkan...

PERTAMA: Rakaman Webinar FB + Email Marketing (BERNILAI RM120)


Dalam rakaman Webinar ini saya akan go deep secara step by step melalui 3 webinar bersiri dan anda berpeluang lihat sendiri bagaimana saya lakukannya dan hanya tiru sahaja apa yang saya buat nanti.

Selain itu webinar selama 3 sesi Ini juga lebih berkesan dan saya dapat huraikan dengan Lebih details pada anda nanti. Matlamat saya selepas webinar Ini anda dah boleh terus buat sepertimana yang saya lakukan!

Jualan untuk produk ini telah pun di TUTUP kerana telah cukup kuota. Namun jika anda belum dapatkannya lagi, inilah peluang anda untuk ketahui bagaimana saya hasilkan income melalui gabungan Facebook + Email Marketing.
Baca detailsnya di sini: http://www.wangcyber.com/forum/prod...ng-viral-and-auto-bisnes-anda.html#post969041


KEDUA: Teknik FB Sempoi (BERNILAI RM50)


Teknik ini...

• TAK PERLU tahu FBads langsung!
• TAK YAH tunggu approval dari Facebook
• KOS rendah RESULT GEMPAK!
• Boleh digunakan untuk memasarkan hampir kesemua jenis produk.
• Result boleh nampak serta merta!

Teknik ini telah saya gunakan banyak kali dan memang TAK PERNAH mengecewakan saya lagi!

Dengan teknik ini saya boleh...

• Hasilkan jualan untuk produk sendiri
• Jual Ebook
• Promosi link affiliate
• Dapatkan subscriber mailing list FRESH!
• Menarik LIKES yang banyak ke fanpage.

Produk ini juga telah di TUTUP jualannya kerana telah cukup kuota, TETAPI produk ini hanya akan diberikan secara EKSKLUSIF sebagai BONUS untuk produk tertentu sahaja! Anda boleh baca tentangnya di sini: http://www.wangcyber.com/forum/prod...4-jam-di-facebook-tanpa-fbads.html#post945635


KETIGA: MOST WANTED LIST (BERNILAI RM70)



Ianya mengandungi senarai 25 produk hot yang boleh dijual di Facebook beserta link supplier tersebut.

Kesemua supplier ini di peroleh di _________.Tak perlu risau lah pasal barang tak sampai ataupun kena tipu. InsyaAllah SELAMAT!

Malas cerita lebih laaa....anda boleh baca details tentang KE”POWER”AN produk ni di sini: http://www.wangcyber.com/forum/prod...4-5-angka-cincai-jer-supplier.html#post956785

Itu adalah 3 BONUS produk PREMIUM saya yang bakal saya berikan pada anda yang mendapatkan Teknik Pukau Pelanggan di sini: www.CikguHafis.com/teknikpukau .

TAKKAN ITU JER BONUS CIKGU?

Tunggu dulu, saya belum habis lagi!

Ni saya nak berikan BONUS eksklusif dan premium... special untuk anda! Teruskan pembacaan anda...

Seperti yang saya nyatakan di awal thread ini, sekarang ni buat duit di Facebook bukanlah lagi satu perkara mustahil. Ramai sangat yang dah berjaya hasilkan pendapatan melalui Facebook ni! TETAPI berapa ramai yang MAKAN KENYANG dari Facebook? Tak ramai! Ada yang untung cuma RM1K-RM2k sahaja sebulan!

Persoalannya...takkan RM1k-RM2k sahaja? Bukanlah tak bersyukur TETAPI saya pasti anda boleh hasilkan lebih dari itu dengan teknik yang mudah yang bakal saya kongsikan dengan anda nanti!

Sebelum itu, mari kita lihat cabaran-cabaran pemasar di Facebook dahulu...

1) Tiada produk untuk bisnes

Anda mungkin orang baru dan tak tahu produk apa yang sesuai untuk di niagakan di Facebook dan boleh berikan keuntungan margin yang BESAR!

2) Margin keuntungan KECIL

Sales memang KENCANG, hari-hari ada orang order 10 -20 barang anda! TETAPI hujung bulan untung ciput jer...dapatlah RM1k-RM2k. Anda pun pujuklah diri sendiri “takpe...sabar belum rezeki aku lagi” . Padahal teknik semua dah betul dah, cuma produk sahaja yang profit margin kecil!

3) Kehabisan Stok

Produk POWER, sekali SALES memang kenyang! TETAPI sayangnya STOK tak konsisten, cepat jer habis! Mana taknya, produk HOT...orang berebut, lepas tu pesaing pulak ramai! Pembekal tak dapat nak supply, dah anda kena cari pula stok! Kalau macam ni, income asyik tersekat-sekat jer la! NO POINT!
4) Banyak kerja

Orang belum bangun, anda dah bangun! Orang dah masuk tidur, anda tak tidur-tidur lagi! Mana taknya, produk POWER...lepas tu order banyak gila TETAPI yang kerja anda ataupun assistant tanpa gaji (isteri). Mana nak kena kejar supplier, mana nak promosi, lepas tu proses order, bungkus barang, hantar barang dan macam-macam lagi la! Peh banyak kerja tu! Sebagai business man yang BIJAK, kerja anda hanya satu sahaja...iaitu tambahkan income dalam bisnes anda, bukannya buat kerja lebih!

5) Modal beli STOK

Bila barang dah HOT, kenalah sediakan STOK...kalau tak macamana nak bisnes! Jadi anda perlu keluarkan modal yang banyak untuk simpan stok dan akhirnya perkara ke enam ni berlaku...

6) STOK TERSADAI

Mula-mula barang HOT, permintaan pun banyak...lepas tu anda pulak tu yang monopoli market. Perlahan-perlahan tengok “Eh...dah ada orang dah mula jual produk yang aku jual ni juga la” ...haaaa pesaing pun dah mula cucuk angin!

Mulalah sales anda berkurangan, apa jadi dengan stok anda? TERSADAI jer dalam stor rumah anda. Kalau stok tu jenis yang cepat rosak, rugi wooo bisnes anda!

7) Guna DROPSHIP?

Oklah...kalau sebelum ni takut modal banyak habis, takut stok tersadai, takut produk tak HOT dan macam-macam lagi! Anda pun decide untuk gunakan khidmat dropship, ok memang boleh tapi ada risikonya tersendiri seperti kena tipu dengan dropship (dah order dan dah bayar...last-last barang tak hantar)...jawablah dengan customer anda!

Itu satu hal, kalau tokan dropship anda ni fikir panjang dan memang nak buat bisnes dropship jer...takkan dia nak layan anda sorang jer! Mestilah dia cari lagi ramai agen untuk promosikan produk dia! Ha masa ni anda kena bersaing tak ingat dunia dan terpaksa kurangkan profit anda!

Sebenarnya ada banyak lagi cabaran-cabaran dalam bisnes di Facebook ni...kalau nak cerita memang tak habis!

Matlamat saya bukan nak bagi anda risau tentang perkara-perkara tersebut sebaliknya saya nak berikan anda jalan keluar yang boleh bantu anda tambahkan lagi sumber income anda! Bahkan kalau anda nak teruskan juga bisnes di Facebook yang sedia ada tu pun boleh teruskan...tiada masalah!

Bagaimana kalau saya boleh tunjukkan kepada anda produk dan strategi yang saya gunakan yang dapat lenyapkan kesemua cabaran di atas?

• Anda TAK PERLU kan Produk Sendiri
• Margin keuntungan BESAR 50% - 75%
• UNLIMITED STOK
• Kerja relaks habis...hanya buat untung sahaja!
• ZERO MODAL stok
• Tak perlu pengetahuan teknikal tinggi
• Tak payah bina website langsung!

Yang paling BESTnya, ianya boleh dijalankan dengan sangat mudah dalam 4 langkah sahaja dan anda boleh mula menjana pendapatan INSTANT dalam masa 24JAM!

Memperkenalkan...






Teknik & Strategi Step by Step
Bagaimana Hasilkan Income BESAR
Melalui Affiliate Menggunakan Facebook Fanpage


Ianya merupakan 3 SESI WEBINAR (seminar secara online) yang akan bimbing anda bagaimana hasilkan income dengan menggabungkan 3 BENDA berikut:




APA YANG BAKAL DI PELAJARI NANTI?


WEBINAR PERTAMA: NICHE SELECTION
• Ketahui 3 niche produk affiliate yang HOT untuk anda promosikan dan CASH IN income besar!
• Teknik pemilihan PRODUK yang senang convert sales! Takde maknanya anda main promote jer TETAPI produk tu sebenarnya TAK POWER! Saya tunjukkan bagaimana anda dapat tentukan produk tu senang convert atau tidak!
• LUBUK AFFILIATE, saya tunjukkan kat mana anda boleh join ajen affiliate secara PERCUMA dan CONFIRM komisyen anda akan dibayar! Ada 2 tempat, satu di Malaysia satu lagi untuk international . Yang international ni dapat komisyen itu jam juga!


WEBINAR KEDUA: BINA FANPAGE AFFILIATE
• Berbeza dengan fanpage produk fizikal, teknik untuk bina Fanpage Produk Affiliate ni lain caranya!
• Saya nak tunjukkan teknik yang hanya memerlukan satu fanpage sahaja TETAPI boleh buat komisyen dari pelbagai jenis produk dalam niche yang sama! Jadi tak perlulah anda nak susah-susah buat banyak-banyak fanpage! Pening kepala wooo!
• Saya tunjukkan cara promosi HALUS untuk keluarkan duit customer anda dan beli produk daripada link anda!


WEBINAR KETIGA: PROMOSI FBADS
• Saya tunjukkan cara KHAS untuk promosi link affiliate dan ianya berbeza dengan teknik promosi produk-produk fizikal yang lain.
• TARGETING SPECIFIC bagaimana anda nak target audience untuk produk-produk affiliate.
• Saya dedahkan market-market yang FRESH untuk anda promosikan affiliate anda dan SENANG untuk anda jana INCOME!


DAN BANYAK LAGILAH...


BETUL KE SAYA BOLEH JANA INCOME SEPERTI YANG CIKGU NYATAKAN TU?


Oklah... saya share sedikit pencapaian saya untuk membuktikannya dan beri semangat pada anda...






Itu hanya sebahagian sahaja...ada banyak lagi :D .

FUYOOO...BESTNYA! BILA WEBINAR INI AKAN DIADAKAN?


Webinar ini akan diadakan pada:
Tarikh: 2, 3 & 4 OKTOBER 2013
Hari: Rabu, Khamis & Jumaat
Masa: 9-11 malam
Tempat: Depan PC anda (Webinar = Seminar secara ONLINE)



RAKAMAN DISEDIAKAN!!!


OK CIKGU, SAYA NAK JOIN WEBINAR “INSTANT FACEBOOK INCOME”...BAGAIMANA?


Dah namanya pun BONUS, jadi anda akan diberikan akses PERCUMA kepada WEBINAR INSTANT FACEBOOK INCOME ini jika anda dapatkan ebook Teknik Pukau Pelanggan SAHAJA melalui link di bawah ini:


BONUS 2nd ROUND INI DIBUKA SEHINGGA 16 SEPTEMBER SAHAJA! SEBAIK SAHAJA MASUK 12:01 PAGI 17 SEPTEMBER 2013, BONUS INI TUTUP SELAMA-LAMANYA!


SAYA DAH WARNING AWAL2 YA... SORRY OFFER FB EXTRAVAGANZA 3+1 DAH TAMAT!
 
Last edited:

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
Hanya tinggal 3 hari sahaja lagi untuk anda dapatkan BONUS dari saya termasuk sebuah BONUS Instant Facebook Income, Webinar terbaru yang bakal saya adakan nanti.

Webinar ini akan dibuka kepada UMUM dan akan dikenakan caj nanti. Bagi anda yang dapatkan Teknik Pukau Pelanggan dari link di bawah...WEBINAR ini saya berikan secara PERCUMA sahaja sebagai BONUS!


KLIK SINI SEKARANG!
www.CikguHafis.com/teknikpukau
 

Jee769

freshman
Joined
May 13, 2013
Messages
5
Points
0
Assalam,

Sy ada beli melalui link cikgu hafis. Bole sy tahu apa yg sy perlu inform pd cikgu hafis sbg bukti?
 

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
Terima kasih pada anda semua yang telah mendapatkan Teknik Pukau Pelanggan melalui link SPECIAL yang saya berikan di atas. BONUS anda akan saya hantar pada hari esok 10/9/2013.

Pastikan anda semak inbox anda nanti.
 

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
Assalam,

Sy ada beli melalui link cikgu hafis. Bole sy tahu apa yg sy perlu inform pd cikgu hafis sbg bukti?
Tak perlu sedaikan apa2 bukti kerana saya boleh tahu sendiri siapa yang mendapatkannya melalui link saya. Saya akan hantar ke email yang anda gunakan sewaktu mengisi borang pembelian.

Terima kasih.
 

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
Ramai yang bising...

Selepas saya TUTUP offer BONUS FB EXTRAVAGANZA untuk Skrip Pemasaran Ajaib - Teknik Pukau Pelanggan pada hari Isnin baru-baru ni, ramai yang PM dan email mengatakan mereka tak sempat nak grab BONUS POWER ni.

Saya tak bercadang pun nak buka balik BONUS untuk produk tersebut...TETAPI setelah lama berfikir saya decide untuk bagi anda yang tentukan sendiri!

Kalau ada 20 orang yang nak saya buka semula BONUS FB EXTRAVAGANZA ni, komen di wall saya di sini
https://www.facebook.com/cikguhafis.anwar/posts/509350545806551

Sila komen: "Cikgu! Buka semula BONUS FB EXTRAVAGANZA ni"

Cukup 20 orang, saya akan pertimbangkan :D
 

a_peace1101

freshman
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13
Points
0
Salam Cikgu Hafis,

Sy juga sudah buat bayaran. Harap sempat lagi dapat bonus dari cikgu ni. :)
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
Saya pun baru beli dr link cikgu sebentar tadi.harap check yer..
 
Top