Bonus Tahap Gabang [JutawanDomain.com] melalui link saya

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Bonus Tahap Gabang untuk pembeli JutawanDomain.com melalui link saya


Sebelum itu, saya nak Tanya, anda dah ada benda-benda ni?
The Google Traffic Pump
Movie Site Press
CTR Booster
FlexSqueeze Theme
ilikeviral
bloggingespionage
13,000 Game Cheat Codes in WP database with instructions!
All woothemes
30daydvd

“Guna Google jer kalau nak tahu apa benda kat atas tu”

Benda ni pulak?
1. SEOPRESSOR wordpress plugin (bernilai $47)
2. SOCRATES THEME untuk wordpress (bernilai $77)
3. WP-MEMBER wordpress plugin (bernilai $39.99)
4. WPAFFILIATEPRO wordpress plugin (bernilai $97)
5. PHPPurchase wordpress plugin (bernilai $99)
6. WordPress Uniquefier Plugin v3.4 (bernilai $14.99)
7. Platinunpopup wordpress plugin (bernilai $27)
8. WP-INCENTIVE wordpress plugin (bernilai $9.97)
9. Templatic ebook theme untuk wordpress (bernilai $$)
10. Myvouchergeek (bernilai $99)

Kalau takder, nah saya bagi semua! Nak tak??

Kenapa plak saya bagi benda-benda ni free?

Serius saya cakap, saya tak tahan offer abang pinguyen tu nak bagi makhluk asing. So, terpaksalah... Hahaha...
Langkah-langkah yang perlu dilakukan:
- Clearkan cookies browser anda atau guna khidmat software ccleaner.
- Buka link ni http://www.jutawandomain.com/index.php?ref=faisalbiz dan lakukan pembelian
- Emel saya bukti pembayaran ke [email protected]
- Bila payment kamu dah verified, saya hantar semua bonus kat emel. Tu saja! Hahaha..

Tolong tangkap makhluk asing tu untuk saya ek...



Hee...
 
Last edited:

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
wah bonus terbaik... jum ramai2 rembat,,,

good luck bro! :D



p/s kalau bro nk itu makhluk asing, jgn marketing bonus jer.. perluaskan lg skill marketing bro... = tip
 
Top