Bonus sesuai untuk pelanggan

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
Salam semua, saya baru kat sini. Baru je register tadik. Hehe. Nak tanyalah abang kakak. Kalo kita guna ebook yang kita beli sebagai bonus untuk pelanggan yg purchase guna link affiliate kita legal tak? Boleh kan?
Kalu bro ade hak untuk beri ebook tue x pe.. mcm ada lesen PLR/MRR takpe kot. MMg susah kalu xde product sendiri nak bagi sebagai bonus, tapi kebanyakan seller beri product PLR yg berkualiti sebagai Bonus. Bagi saya bonus ni terpulang kepada masing2..xsemestinya nya course/ebook... paling penting info yang nak share tue bernilai untuk dikongsikan.
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
actually benda ni ikut bro, kalu bagi sape tau..tapi kalu bro rase x patut beri sebab takde hak..mmg tue lah nampaknya. kalu takde product sendiri, bro watler video ker..upah org ker wat ebook...suma ni ade cara. tapi kenalah spent sikit duit. biasalah bro. :)
 
  • Like
Reactions: wpe

arie-tpg

junior
Joined
Jan 22, 2015
Messages
148
Points
18
Kalau tiada MMR/PLR dinasihatkan jangan.
Kebanyakan IM tempatan yang ada ebook sendiri
akan ingatkan agar tidak meniru , menjual dll tanpa
kebenaran daripada pemilik produk.

Lagi satu mereka akan beri peringatan, " ...TAKKAN
HALALKAN ..bla..bla..bla..dunia dan akhirat " sebagai
amaran.

Kena berhati-hati.
 

fahmi93

freshman
Joined
Dec 9, 2013
Messages
38
Points
8
Kalau boleh buat ebook sendiri rujuk sikit kat produk ada MMR/PLR
 
Top