Bonus Rahsia Terkini Terhad 15 Orang Sahaja !

johnjimat

Senior
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,901
Points
38
"Baca Dulu Apa Yang Saya Akan Terangkan
Jikalau Tidak Mahu Terlepas Bonus Best Saya"


Produk PLR, MRR dan RR sering menjadi rebutan ramai usahawan² internet tempatan mahupun luar negara. Saya juga banyak menjana pendapatan hasil dari produk PLR yang saya hasilkan mahupun yang saya beli. Malah saya banyak tawarkan produk PLR untuk affiliate yang saya sertai.

Untuk pengetahuan rakan² Taukereload membuka jualan untuk Pakej Jualan Murah Produk Digital PLR, MRR & RR DALAM BAHASA MELAYU di www.rahsiaterkini.com. Berbagai-bagai produk PLR,MRR dan RR boleh anda dapatkan dalam satu harga sahaja.

Sempena dengan perlancaran Pakej Jualan Murah beliau. Saya dengan ini mewujudkan satu bonus khas tulisan dan buah tangan buah hati saya sendiri iaitu Luna Qiszara yang juga seorang penulis artikel² dan ebook² cinta.


Ebook Teknik Asas Penulisan Cinta mendedahkan tentang teknik teknik asas penulisan sebuah artikel dari sudut pandangan penulis dan pembaca sendiri. Apa yang terkandung adalah asas asas penulisan artikel amatur dan apa yang pembaca mahu apabila mereka membaca artikel cinta. Ciri-ciri artikel cinta yang baik juga ada diterangkan di dalam ebook ini. Selain itu, ebook ini juga adalah khas untuk mereka yang ingin memasuki bidang penulisan artikel cinta secara permulaan.

Ebook ini mengandungi 13 muka surat.

Apa yang anda akan dapat bersama dengan ebook ini adalah:

- File word ebook (boleh edit sesuka hati)
- PDF ebook
- PSD ecover ( boleh edit sesuka hati juga)
- Gambar ecover
- Lesen PLR

Ebook ini saya datangkan khas dalam versi PLR (unlimited PLR) di mana anda boleh buat apa sahaja terhadap ebook ini !

Tetapi ebook ini saya hanya tawarkan untuk 15 orang Terawal sahaja ! Jangan lambat !
Jangan membuang masa lagi! Lakukan pembelian Pakej Jualan Murah Produk Digital melalui Link saya sekarang juga! :


>> http://www.rahsiaterkini.com/hop.php?ref=snbred


Pastikan anda clear cookies anda terlebih dahulu kerana kegagalan anda berbuat demikian membuatkan anda tidak dapat membeli dari link saya

Setelah Membuat Pembelian :

Hantar emel bertajuk 'claim bonus Rahsia Terkini' ke email ini ke [email protected] dan berikan nama dan email yang anda gunakan untuk membeli pakej ini. Jangan lupa hantar guna email yang anda gunakan untuk membuat pembelian. Selepas itu saya akan cek di ruangan affiliate, jika maklumat yang diberi tepat. Saya akan terus menghantar bonus-bonus ini ke email anda !
 
Last edited:
Top