[BONUS PEREMPIT EBAY VERSION 2.0] Jangan Berani Klik Kalau Tak Berminat Dengan eBay!

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Tidak lama lagi akaun ebay+pp akan menggunakan akaun bank tuk verify identiti akaun..so siapa nak buat ebay cepat2 buat skang..Makin lama makin strict tp makin bagus kerana hanya seller yang tegar jerk sanggup layan ebay..hehehe..high risk high return:

Coming Soon...so bersedia akaun bank banyak2..hahahaha

http://sea.ebay.com/education/newtoselling/registration/bank.html
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
ada lagikan bonus2 ni? saya berminat nak beli bawah link sis
Ya masih ada bro...erm..tp dah limit gak ni..hahahaha..byk peram nak pakai sendiri :)

Woow.. banyaknya debik card yang boleh dipakai, baru tau.
Ya bro..skang ni kalau verified pakai debit card lebih secure. :)
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
ala, saya lupa nak kasitau yang saya dah beli ebook ni bawah link sis. rasanya email bukti pembelian pun dah di email kan... leh sis check kan? :)
Boleh pm kat facebook bro...sorrylah..anak dah buas sgt ni..habis kucing di ligannya dengan walker..
 

okawa

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
11
Points
0
masih reliable dan powerfull tak ebook ni lagi?
fb group sgt2 membantu tak? sbb saya percaya, hanya ebook saja, susah sikit bg org2 yg slow mcm saya ni. hehehe
 

okawa

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
11
Points
0
perasan benda tu, then siap panggil malingshit. tp tak nak download sbb takut tak berkat. buncit perut aku kang..
so, boleh tak tolong jawab pertanyaan saya ni .

masih reliable dan powerfull tak ebook ni lagi?
fb group sgt2 membantu tak? sbb saya percaya, hanya ebook saja, susah sikit bg org2 yg slow mcm saya ni. hehehe

sbb saya sy bermitan..
 

Raii

freshman
Joined
Nov 25, 2012
Messages
43
Points
6
perasan benda tu, then siap panggil malingshit. tp tak nak download sbb takut tak berkat. buncit perut aku kang..
so, boleh tak tolong jawab pertanyaan saya ni .

masih reliable dan powerfull tak ebook ni lagi?
fb group sgt2 membantu tak? sbb saya percaya, hanya ebook saja, susah sikit bg org2 yg slow mcm saya ni. hehehe

sbb saya sy bermitan..
hen8399 - 15/06/2010 09:27 AM

Quote:
Original Posted By ebay4free
Pertama - tama buat ADMIN... Ini FORUM INDONESIA... kalo gua share ebook buatan malingshit demi kemajuan ebay seller di indonesia, kenapa THREAD sebelomnya di CLOSED ???


aiya.. share tanpa kebenaran.. xble jadi :-O
 

okawa

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
11
Points
0
takpe, link da tak boleh.
btw,nampaknya tiada yg response pertanyaan saya.
 
Top