[BONUS PEREMPIT EBAY VERSION 2.0] Jangan Berani Klik Kalau Tak Berminat Dengan eBay!

Joined
Jan 3, 2013
Messages
166
Likes
1
Points
18
Offline
ala, saya lupa nak kasitau yang saya dah beli ebook ni bawah link sis. rasanya email bukti pembelian pun dah di email kan... leh sis check kan? :)
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
ala, saya lupa nak kasitau yang saya dah beli ebook ni bawah link sis. rasanya email bukti pembelian pun dah di email kan... leh sis check kan? :)
Boleh pm kat facebook bro...sorrylah..anak dah buas sgt ni..habis kucing di ligannya dengan walker..
 

okawa

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
masih reliable dan powerfull tak ebook ni lagi?
fb group sgt2 membantu tak? sbb saya percaya, hanya ebook saja, susah sikit bg org2 yg slow mcm saya ni. hehehe
 

Raii

freshman
Joined
Nov 25, 2012
Messages
42
Likes
0
Points
6
Offline
ebook v1 bro ne orang indon dah share² la tuk dorang punya member.. kat forum kaskus :(
 

okawa

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
perasan benda tu, then siap panggil malingshit. tp tak nak download sbb takut tak berkat. buncit perut aku kang..
so, boleh tak tolong jawab pertanyaan saya ni .

masih reliable dan powerfull tak ebook ni lagi?
fb group sgt2 membantu tak? sbb saya percaya, hanya ebook saja, susah sikit bg org2 yg slow mcm saya ni. hehehe

sbb saya sy bermitan..
 

Raii

freshman
Joined
Nov 25, 2012
Messages
42
Likes
0
Points
6
Offline
perasan benda tu, then siap panggil malingshit. tp tak nak download sbb takut tak berkat. buncit perut aku kang..
so, boleh tak tolong jawab pertanyaan saya ni .

masih reliable dan powerfull tak ebook ni lagi?
fb group sgt2 membantu tak? sbb saya percaya, hanya ebook saja, susah sikit bg org2 yg slow mcm saya ni. hehehe

sbb saya sy bermitan..
hen8399 - 15/06/2010 09:27 AM

Quote:
Original Posted By ebay4free
Pertama - tama buat ADMIN... Ini FORUM INDONESIA... kalo gua share ebook buatan malingshit demi kemajuan ebay seller di indonesia, kenapa THREAD sebelomnya di CLOSED ???


aiya.. share tanpa kebenaran.. xble jadi :-O
 
Top