[BONUS PEREMPIT EBAY VERSION 2.0] Jangan Berani Klik Kalau Tak Berminat Dengan eBay!

Joined
Oct 1, 2011
Messages
87
Likes
0
Points
0
Offline
#81
Ya bro..id baru pun boleh buat sales jgn risau..yg perlu dirisaukan ialah limit selling permonth jerk..tp kalau bro run beberapa akaun takdelah terasa sangat limit selling permonth tu..normally after 3 months limit tu akan setel cun..hehehehe

berapa item boleh jual permonth sblm settle selling limit tu?
Tak kantoi ke kalau bukak ID ebay banyak.. Takut kena banned je..
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#82
berapa item boleh jual permonth sblm settle selling limit tu?
Tak kantoi ke kalau bukak ID ebay banyak.. Takut kena banned je..
Skang 5 items limit permonth, kantoi kalau kita tergelojoh..bile kita gelojoh kita jadi kurang berwaspada..hehehehe...banned,suspended,limit,MC --> byk term lagi kena telan bulat2 kalau nak main eBay. Biasalah bro bisnes apapun ada risiko eBay pun sama..tp selagi ada teknik boleh run kita kasi run :)
 
Joined
Nov 20, 2007
Messages
178
Likes
0
Points
16
Offline
#83
Salam Sis. Saya newbie dengan ebay ni. Berminat nak rembat rempit v2 through link sis. Bonus still ada ke? :) TQ
 
Joined
Jun 28, 2012
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
#88
salam sis,saya sgt2 berminat nk beli ebook nih..ade lagi x bonus2 nih sume..kalau ade nnti saye pm sis..
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#90
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#96
saya dh beli, sila cek email
Ok bro nanti sy send bonus ya...bro sila pm facebook profile. Thanks

saya dah beli melalui link aff sis, tolong check pm tau...
Roger2...bonus sudah settle..yahooo..sape lagi nak buat anjakan paradigma pendapatan online dari eBay..boleh join kami ya..ini bukan skim MLM..tp skim "Siapa Cepat Berusaha,Dia Dapat Hasil"
 
Joined
Jan 13, 2009
Messages
221
Likes
0
Points
18
Offline
#97
Ok bro nanti sy send bonus ya...bro sila pm facebook profile. Thanks



Roger2...bonus sudah settle..yahooo..sape lagi nak buat anjakan paradigma pendapatan online dari eBay..boleh join kami ya..ini bukan skim MLM..tp skim "Siapa Cepat Berusaha,Dia Dapat Hasil"
sis, ada lagi ke bonus akaun ebay verified tuh...
 
Top