[BONUS PEREMPIT EBAY VERSION 2.0] Jangan Berani Klik Kalau Tak Berminat Dengan eBay!

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
saya dh beli..add saya jgk

ok bro sy dah add di facebook, dan bonus dah dihantar ke email bro. Terima kasih!

ade lagi x ni..nak beli ni...

Ada lagi bro..once bro dah beli melalui link affiliate roger2 sy akaun facebook bro..senang nak berkomunikasi. Thanks

Saya mmg nak rembat ni..
cuma nak tanya sikit..
Saya zero tentang ebay..
apa beza kalau kepala botak dah hilang atau belum?
Boleh ke kalau ID baru menghasilkan jualan ?

Ya bro..id baru pun boleh buat sales jgn risau..yg perlu dirisaukan ialah limit selling permonth jerk..tp kalau bro run beberapa akaun takdelah terasa sangat limit selling permonth tu..normally after 3 months limit tu akan setel cun..hehehehe
 

Husaini

freshman
Joined
Oct 1, 2011
Messages
87
Points
0
Ya bro..id baru pun boleh buat sales jgn risau..yg perlu dirisaukan ialah limit selling permonth jerk..tp kalau bro run beberapa akaun takdelah terasa sangat limit selling permonth tu..normally after 3 months limit tu akan setel cun..hehehehe


berapa item boleh jual permonth sblm settle selling limit tu?
Tak kantoi ke kalau bukak ID ebay banyak.. Takut kena banned je..
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
berapa item boleh jual permonth sblm settle selling limit tu?
Tak kantoi ke kalau bukak ID ebay banyak.. Takut kena banned je..

Skang 5 items limit permonth, kantoi kalau kita tergelojoh..bile kita gelojoh kita jadi kurang berwaspada..hehehehe...banned,suspended,limit,MC --> byk term lagi kena telan bulat2 kalau nak main eBay. Biasalah bro bisnes apapun ada risiko eBay pun sama..tp selagi ada teknik boleh run kita kasi run :)
 

mohdamir

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
179
Points
16
Salam Sis. Saya newbie dengan ebay ni. Berminat nak rembat rempit v2 through link sis. Bonus still ada ke? :) TQ
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38

izzuddin94

freshman
Joined
Jun 28, 2012
Messages
3
Points
0
salam sis,saya sgt2 berminat nk beli ebook nih..ade lagi x bonus2 nih sume..kalau ade nnti saye pm sis..
 

mysonwish

freshman
Joined
Jul 29, 2011
Messages
8
Points
0
tolong pm saya sis, berminat dengan bonus akaun ebay dan paypal akaun verified
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
saya dh beli, sila cek email

Ok bro nanti sy send bonus ya...bro sila pm facebook profile. Thanks

saya dah beli melalui link aff sis, tolong check pm tau...

Roger2...bonus sudah settle..yahooo..sape lagi nak buat anjakan paradigma pendapatan online dari eBay..boleh join kami ya..ini bukan skim MLM..tp skim "Siapa Cepat Berusaha,Dia Dapat Hasil"
 

arnabkacak

freshman
Joined
Jan 13, 2009
Messages
222
Points
18
Ok bro nanti sy send bonus ya...bro sila pm facebook profile. Thanks



Roger2...bonus sudah settle..yahooo..sape lagi nak buat anjakan paradigma pendapatan online dari eBay..boleh join kami ya..ini bukan skim MLM..tp skim "Siapa Cepat Berusaha,Dia Dapat Hasil"

sis, ada lagi ke bonus akaun ebay verified tuh...
 
Top