[BONUS PEREMPIT EBAY VERSION 2.0] Jangan Berani Klik Kalau Tak Berminat Dengan eBay!

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
AMARAN KERAS : PRODUK UNTUK MEREKA YANG "MISKIN USD" MACAM SAYA SAHAJA!


View attachment ecover_all_module.jpg

Assalamualaikum W.B.T kepada warga WC :)

Memandangkan anda dah klik untuk masuk ke thread ni maknanya anda berminat untuk mengetahui bonus yang bakal saya tawarkan untuk produk Rempit eBay Version 2.0. Sebelum itu anda boleh mengetahui sedikit sebanyak berkaitan produk ini dengan klik pada link dibawah:

"Saya Ingin Menjadi Perempit eBay Tegar"
(Pastikan anda kembali ke page ini semula selepas habis membaca ya)

eBay merupakan medium buat duit online sejak 1995 lagi, namun tak ramai "otai2 eBay" nak reveal sbb siapa nak buka periuk nasi sendiri pada orang luar? Saya sendiri berkenalan dengan lebih mesra dengan eBay pada awal tahun 2010 melalui eBook rempit Version 1.0. Alhamdulillah, saya masih menggunakan eBook tersebut sehingga sekarang meskipun ramai yang dah tahap "otai2" cakap ilmu tu dah basi. (Saya suka ilmu basi,dengan ilmu basi boleh setel byk hutang gak!)

(Kalau dah baca sales letter produk Rempit Version 2.0)

Conpem dah tengok harga produk bukan? RM199...(Mahal jugakan) :(

TETAPI...Berdasarkan pengalaman membeli produk rempit eBay version 1.0 dan sekarang saya sendiri tengah "menaik taraf" ke version 2.0.Saya sendiri tersenyum bila ramai tak mahu beli hanya kerana harga "semahal" itu! (Lega hati saya sebab tak ramai yang akan tau rahsia rempit eBay version 2.0 ni)!

p/s: Harga akan dinaikkan ke RM399 tak lama lagi..Jangan meleleh air liur tengok orang lain dah berdesup buat $$$$!

View attachment non vero.jpgView attachment non vero1.jpg

Saya bukanlah big player untuk eBay ni, hampir 2 tahun "pecah peluh" masih tak khatam2 lagi malahan rasa ketinggalan sungguh dengan sistem jualan online no.1 di dunia ni! Geram betul! Anda sangat bertuah kerana produk Rempit eBay Version 2.0 ni MAMPU menaik taraf anda ke version 2.0 terus tak payah masuk sistem version 1.0 pun (Dengkinya saya!). Itupun kalau anda berminat dan bersungguh kalau tidak..SENYUM lebar lagilah saya..

Saya 100% yakin produk ni terlalu lengkap tidak kira anda seorang newbie ataupun sudah berada di advanced level..NAMUN..kerana ramai yang bertanyakan BONUS pembelian saya korek2 kepala yang dah berkarat ni untuk meng offer apa yang anda PERLUKAN sejurus selepas pembelian eBook Rempit eBay Version 2.0:

BONUS #1:


(5 Akaun eBay + Paypal (Unverified) ) - kebanyakkan akaun tahun 2011 (kepala botak dah lesap)

---atau---

(1 Akaun eBay + Paypal (Verified)


BONUS #2:


Support Facebook Group Terhad Kepada 30 Pembeli Sahaja
(Saya mahukan ahli group yang aktif untuk sama-sama kita explore eBay habis-habisan!)
SILA BACA SEBELUM MEMBELI MELALUI LINK AFFILIATE SAYA:

1. WAJIB Clearkan SEMUA cookies di dalam komputer anda (jangan lupa lakukan ini!)

2. Klik Link di bawah untuk membuat pembelian eBook Rempit eBay Version 2.0:

"BERIKAN SAYA EBOOK REMPIT EBAY VERSION 2.0"

3. Selepas pengesahan pembelian, sila forward pengesahan pembelian tersebut ke email sy: [email protected], tajuk email : Sayapun Nak Merempit!

---atau--

Anda boleh private message saya di facebook: https://www.facebook.com/catzer

Selepas pembelian anda disahkan, saya akan emailkan kepada anda bonus yang saya janjikan dan anda akan di add ke group private. Anda wajib lakukan 3 langkah di atas semasa pembelian untuk memastikan pembelian di atas link affiliate yang betul.

"START NOW,START SMALL"

Perempit eBay,
Catzer

p.s - Jangan beli kalau sekadar nak tau niche sahaja..Jangan HARAP saya nak share niche!
p.s.s - Jangan beli kalau nak cari solution selling limit..sebab memang WAJIB run banyak akaun.
 

Attachments

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Mantap sis! Quality not quantity.. harga terpaksa dinaikkan atas desakan ramai.. hehe..
Yup..lps ni pulun sungguh2 huh...tak pyh layan dah yg nak rege murah2 tu :)

mmg power habis sis!!... :)
Produk bagus bro..promote kasi cepat2 harga naik!
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
View attachment newpr.jpg

Fakta : 300 unit terjual dalam masa 14 hari. Realiti bukan fantasi. Kualiti bukan kuantiti. Harga baru..

Kalau rasa korang boleh dpt "FREE" produk ni nanti..hentikan lah mimpi korang tu..Lps ni harga seperti di atas, jangan sedih2 teruskan kehidupan korang dah LEPASKAN lah peluang harga RM199 ni...Jangan PM nak locked2 price..mmg tak akan di layan..hehehehe
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Penghantaran produk fizikal ke pasaran antarabangsa, anda perlu menampal ikrar kastam (kertas hijau) percuma dan tracking number (RM4.10). Jika customer memberikan nombor telefon mereka sila sertakan sekali di baris alamat bagi mempercepatkan proses penghantaran di negara mereka. Modul 1 Rempit eBay V2 ada menerangkan bagaimana nak deal luar dan dapatkan bulk order dari customer tetap anda!. Klik http://bit.ly/rempitebayV2 untuk info.

View attachment 1.jpg
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
bonus terhad ke sis?
Bonus sy bg akaun ebay thn 2011...AGAK TERHAD gak tu...heheheheh...dah pass kat buyer cam nak nangis jerk..muahahahah...sbb bayangkan ada yg jual 1 akaun lama (ebay+pp) harga rm50 satu akaun jerk! Saya plak bagi 5 akaun..kalau kira2 (5Xrm50 = RM250) tak cukup nak cover komisyen pun..TAPI...takperlah..anggap sedekah juga pada kawan2 yang baru nak buat eBay..
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Bonus sy bg akaun ebay thn 2011...AGAK TERHAD gak tu...heheheheh...dah pass kat buyer cam nak nangis jerk..muahahahah...sbb bayangkan ada yg jual 1 akaun lama (ebay+pp) harga rm50 satu akaun jerk! Saya plak bagi 5 akaun..kalau kira2 (5Xrm50 = RM250) tak cukup nak cover komisyen pun..TAPI...takperlah..anggap sedekah juga pada kawan2 yang baru nak buat eBay..
Sis, saya book bonus ni boleh? InsyaAllah esok bayar. Sekarang mcm x sempat nak beli sebab bank nk refresh dah huhu
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Ohh ye sis, 5 akaun ebay + paypal tu, both ebay and paypal account tu x verified kan? :D
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Ohh ye sis, 5 akaun ebay + paypal tu, both ebay and paypal account tu x verified kan? :D
Aah bro unverified mmg buat akaun kasi peram jerk dah nak pakai nanti br verified...bro pun tau biasa org jual akaun lama2 even tak pakai pun dah berapa rege kan? sape tak take action cepat2 mmg dpt akaun kepala botak jerk nanti..hehehe.. (syg oh akaun lama even tak verified pun)..ok saya reserve untuk bro bonus ni..Thanks!
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Untuk yang baru nak belajo melisting..mesti confuse bab nak letak berapa rege untuk memastikan keuntungan min semasa membuat jualan di ebay, bolehlah gunakan calculator di bawah ni untuk check keuntungan anda selepas tolak FVF ebay dan paypal..jgn ckp untung 100% padahal fees tak deduce lagik + kos shipping pun kena awal2 tolak..START NOW START SMALL:http://www.rolbe.com/ebay.htm

View attachment ebayfees.jpg
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Untuk yang baru nak belajo melisting..mesti confuse bab nak letak berapa rege untuk memastikan keuntungan min semasa membuat jualan di ebay, bolehlah gunakan calculator di bawah ni untuk check keuntungan anda selepas tolak FVF ebay dan paypal..jgn ckp untung 100% padahal fees tak deduce lagik + kos shipping pun kena awal2 tolak..START NOW START SMALL:http://www.rolbe.com/ebay.htm

View attachment 9070
TQ sis. Ready malam ni insyaAllah komisyen menanti sis. Ready dah nak grab :D
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Ok...tq bro..Kalau sy tak send akaun tu mlm ni..Insya-Allah awal2 pagi esok sy send ya..then nanti bg link profile facebook so sy boleh add kat group special untuk pembeli :)

Alhamdulillah..pembeli terawal yang dah dpt akaun dah siap2 verified belaka minggu ni..tinggal pilih niche nak run jerk skang..semoga dipermudahkan :)
 
Top