Bonus Pembelian Ebook Menjual Barangan Permainan di Ebay 4 Angka Sebulan Konsisten.

RadiAlias

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
921
Points
0
Masih Ada lagi Ke Bonus Tue Bro?

Sy dah ada akaun ebay...dah lebih 6 bulan dah nie...

Cuma xsempat nk explore je lg nie...

Boleh Book Dulu...

Nti Beli melalui link bro...

Sekarang Busy Ckit...

TQ :)
 

broFami

Newbie
Joined
May 25, 2009
Messages
413
Points
16
Age
33
Salam tuan saya ada beberapa soalan yg ingin di tujukan:

1.Dalam ebook nie ada tunjuk cara asas nak buka akaun ebay, paypal n verified tak..?

2. Kalau dah dapatkan ebook nie.. berapa anggaran modal permulaan.. ?

3. Dalam ebook ni diajar tak bagaimana nk buat jika terima order, dan mcm mne nak hantar ke luar negara..?

kena simpan stock ke atau buat dropship..?
 

maizul.com

Newbie
Joined
Oct 3, 2009
Messages
716
Points
0
Salam tuan saya ada beberapa soalan yg ingin di tujukan:

1.Dalam ebook nie ada tunjuk cara asas nak buka akaun ebay, paypal n verified tak..?

2. Kalau dah dapatkan ebook nie.. berapa anggaran modal permulaan.. ?

3. Dalam ebook ni diajar tak bagaimana nk buat jika terima order, dan mcm mne nak hantar ke luar negara..?

kena simpan stock ke atau buat dropship..?
sorry tuan tak dapat nak jawab sbb saya tak miliki ebook ini kerana saya tidak bercadang untuk masuk ke niche jual barang mainan. saya cadangkan produ lubuk rahsia dropship kerana kandungan video agak lengkap bagi newbie dan facebook tertutup yang sangat2 membantu untuk jangka masa panjang berebay.

terima kasih.
 
Top