Bonus FBO paling gila kentang...PERCUMA je..(Try Usha)..pasti terliur!!

fdelixx

Newbie
Joined
Apr 8, 2009
Messages
706
Points
16
hai warga WC

anda ingin membeli teknik FBO?
sebelum itu biar saya beritahu apa itu teknikFBO.
teknik FBO adalah teknik dimana cara dan teknik mendapatkan beribu-ribu jualan
melalui pagr facebook sahaja.

anda boleh klik link ini untuk mengetahui lebih lanjut apa itu FBO
http://www.teknikfbo.com/hop.php?ref=fadli

anda mungkin mencari bonus yang boleh membantu anda jika membeli teknik FBO ini

saya ada bonus yang hebat untuk anda tetapi hanya 7 orang sahaja.harap maklum

apa bonusnya?

lihat gambar dibawah

lkn.jpg

5 profesional template timeline termasuk cover photo n profile picture​
design ini merupakan dari hasil saya sendiri unutk pembeli teknik fbo.​
+​
video install timeline di server sendiri.​

didalam video ini sya akan tunjukkan kepada anda cara unutk install timeline page di server anda sendiri.kesemuanya ada 7 video yang sangat berguna kepada anda dan membantu anda unutk setup
page anda dengan sebaik mungkin.​

Ilmu FBO dah dapat,tapi barang2 penting pulak x ade unutk berperang,
sekarang saya beri anda sedikit bullet untuk anda unutk pastikan page anda mampu
menyerang dengan tepat!!

tetapi

kejap

untuk 7 orang yang terawal membuat pembelian daripada link saya
saya akan tambah lagi 5 template kepada anda.
seperti dibawah


landingpage.jpg



tak ada bonus ke unutk OTO?

mesti la ada.

Bonus untuk OTO
makeover fan page+Contact form+opt-in+video

bro,saya sangat berminat,bagaimana nak dapatkan?

1.Clearkan cookies anda di web browser.
2.klik link ini http://www.teknikfbo.com/hop.php?ref=fadli
3.beli memalui link tersebut.
4.hantarkan kepada saya bukti pembelian ke emel saya [email protected] dengan tajuk "Bukti pembayaran+nak claim bonus


dapatkan sekarang!!..limited offer.
 
Last edited:

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Wah menarik bonus yang ditawarkan TT..

Boleh tergoda dibuatnya.. :)
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
ok jugak bonus ni
 
Top