BONUS EXTRAVAGANZA Tone Excel: BONUS EKSKLUSIF Bernilai RM 2219!

Nesh

freshman
Joined
Jan 31, 2013
Messages
196
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Berita Gembira:
Bonus EKSKLUSIF PERCUMA Bernilai LEBIH RM 2000 Kini Dibuka!
Grab Hari Ini Juga, Jangan Melepas Lagi!

Buat anda yang tercari-cari kaedah paling PANTAS, PALING MUDAH dan PALING SENANG nak buat income melalui Handphone, maka anda WAJIB Grab strategi RAHSIA ini!

Sebelum tu, JOM LIHAT INCOME STATEMENT menyengat di bawah ni terlebih dulu...









Salam hormat WangCyber & Rakan-rakan Sekalian..


"Pernah TAK Anda Terfikir Bagaimana Nak
Hasilkan Income Pasif RM 4 - 5 ANGKA Sebulan Dengan Handphone?"


"Eleh, boleh percaya ker RM 4 - 5 angka hanya guna handphone..?"
"Macam tak logik jer..?"


Jangan Percayakan Saya, Tetapi Percayakan Bukti Sebenar Ini. 'A Video Doesn't Lie!'

Ayuh, Jom Tonton Video Penerangan Lengkap Di bawah Dulu!




Bisnes ini terbuka kepada SEMUA pengguna telefon bimbit. Seperti anda, saya juga pengguna telefon bimbit. Saya membayar untuk menggunakan sim kad handphone saya selama ini. Setiap bulan saya akan memperuntukkan sejumlah wang untuk membayar topup dan bil bulanan. Kebiasaannya topup tersebut untuk kegunaan membuat panggilan, sms dan internet. Saya pasti anda pun begitu juga. Sepanjang saya menggunakan perkhidmatan mereka, tidak pula mereka pernah memberikan saya walau satu sen pun sedangkan mereka untung jutaan ringgit setiap tahun hasil dari penggunaan talian telco yang mereka sediakan kepada saya dan juga anda.


Saya tidak pernah terfikir bahawa sebenarnya saya boleh jimat topup setiap bulan dan dalam masa yang sama mampu menjana pendapatan 4 angka sebulan dengan telefon bimbit yang saya gunakan! Pada mulanya saya tidak percaya! Saya tidak sangka ini adalah benar! YA, saya tolak 100%.


Sehinggalah Disember tahun 2013, saya menemui sebuah laman web yang mendedahkan rahsia bagaimana saya boleh hasilkan income pasif melalui handphone sehingga beribu-ribu ringgit. Langkah pertama yang saya ambil, saya baca dan fokus setiap patah perkataan yang ada di laman web tersebut sehinggalah saya menemui jawapannya.






Sejak itu, pendapatan saya mula berubah. Dari seorang pengguna handphone setia, kepada pengguna handphone bijak. Bukan setakat pengguna bijak, tetapi buat duit dengan handphone juga! Bagaimana saya melakukannya?






YA! Sememangnya benar ada sim kad yang kita gunakan boleh dijadikan aset.
LIHAT BUKTINYA..​

Jangan Percayakan Saya, Tetapi Percayakan Bukti Sebenar Ini. 'A Picture Doesn't Lie!'




Setiap Hari Semakin Ramai Sertai Kami
Bersama Tone Excel!!







Saya tidak mahu explain lebih detail mengenai SimKad Tone Excel kerana jika saya terangkan, threads ini akan menjadi panjang berjela-jela. YA!! Sememangnya SIMKAD AJAIB ini mampu memberi income pasif yang gila-gila kepada sesiapa sahaja yang memilikinya dengan syarat pemiliknya fokus bagaimana nak buat promosi secara online dan juga offline.

JADI untuk detail KELEBIHAN SIMKAD ini rakan-rakan boleh terus rujuk portal rasmi saya melalui link di bawah :

>>> http://www.mytunetalktoneexcel.com <<<



Kini Sudah Tiba Masanya Anda Mengetahui,
Apakah BONUS Yang Saya Nak Tawarkan Pada Anda..



"Sebagai seorang Leader Tone Excel, adalah menjadi tanggungjawab saya membimbing dan memastikan anda juga boleh berjaya mendapat income lebih RM3000 melalui bisnes Tone Excel..."



Sehubungan dengan itu, saya telah sediakan BONUS TERBAIK yang amat saya syorkan untuk anda gunakan HABIS-HABISAN dalam mengembangkan bisnes Tone Excel yang anda sertai. Bonus seumpama ini BELUM PERNAH saya berikan kepada sesiapa dan ianya KHAS untuk anda!





>>> BONUS PREMIUM #1 <<<
Percuma Sistem Website Replika
Untuk Promosi Tone Excel Melalui Nama dan No Telefon Anda
(bernilai RM1500++)




&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;
Rahsia BESAR Promosi 100% Autopilot
&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;
Laman web ini mengandungi nama dan no tel anda. Sebaik sahaja anda membuat pendaftaran, anda akan memiliki sistem website replika yang bernilai lebih RM1500++ ini secara PERCUMA!

Link inilah yang akan membolehkan pihak saya membantu anda mempromosikan Tone Excel bagi pihak anda secara autopilot. Ianya seperti anda menyertai sebuah kelab keahlian di internet dan sebahagian yuran anda dan ahli-ahli lain akan digunakan untuk mempromosikan program Tone Excel untuk semua ahli kelab keahlian ini - satu konsep "advertising co-op" yang cuma boleh dilihat di pasaran luar negara buat masa sekarang ini.



>>> BONUS PREMIUM #2 <<<
Pengiklanan PERCUMA selama 10 HARI di ServisMalaysia.com
(bernilai RM150)




ServisMalaysia.com mempunyai trafik dari Malaysia yang cukup konsisten setiap hari. Gambar di bawah menunjukkan statistik pengunjung website ServisMalaysia.com sepanjang tahun 2013 dan sehingga Jun 2014. Banner/Produk anda akan dapat dilihat di SEMUA page di ServisMalaysia.com



>>> BONUS PREMIUM #3 <<<
Percuma PROFESIONAL FANPAGE Tone Excel
(bernilai RM179)


&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;
Senjata UTAMA Promosi Tone Excel Melalui Facebook
&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;&#9632;


Sekarang hampir semua orang mempunyai akaun Facebook. Jadi, saya hadiahkan anda percuma sebuah Profesional Fanpage Tone Excel untuk BESARKAN jaringan network Tone Excel anda. Fanpage ini mengandungi nama dan nombor telefon anda di setiap page. Jadi, anda tidak akan menghadapi masalah jika anda kurang mahir menerangkan peluang bisnes Tone Excel kerana Profesional Fanpage ini akan lakukan segala-galanya untuk anda. Anda hanya perlu berikan sahaja url fanpage anda kepada setiap prospek anda.



>>> BONUS PREMIUM #4 <<<
Support Group Eksklusif VIP Tone Excel Percuma! (bernilai RM230)

Anda juga akan menerima keahlian secret group bernilai RM 230 ini secara percuma. Dalam secret group tertutup ini, anda dan semua ahli boleh sama-sama berbincang, memberikan info-info terbaru, tip-tip terkini, berkongsi rahsia dan formula-formula yang diperolehi dari pengalaman mereka dalam bisnes ini. Anda juga akan dapat bimbingan secara direct dari saya sebagai leader. Oleh itu anda akan sentiasa dapat mempelajari banyak ilmu baru setiap hari secara percuma saja.. Menarikkan?

Untuk berjaya, kita harus sentiasa bersama dengan orang yang berjaya dan mempunyai minda positif! Inilah masanya untuk anda juga turut berada di kalangan orang yang positif, secara tak langsung anda juga akan menjadi positif bersama aura kejayaan!




>>> BONUS PREMIUM #5 <<<
Sistem Admin Percuma!(bernilai RM170)



Sebaik saja anda mendaftar, kami akan berikan anda sebuah sistem admin anda sendiri dan di ruangan inilah anda akan dapat login dan menggunakan sistem dengan lebih efisyen. Seperti yang telah kami terangkan di atas, anda bukan saja memiliki sebuah web replika yang hebat tetapi juga menjadi admin kepada sistem canggih kami.

Melalui sistem admin ini, anda akan dapat melihat data pelanggan, dapat hubungi mereka, melihat statistik dan perkembangan promosi anda samada berkesan atau tidak, melihat ranking penaja terbanyak, bahan-bahan promosi dan sebagainya! Fuh, amat canggih sistemnya. Jangan risau, ianya simple dan taklah sesukar yang anda bayangkan!







>>> BONUS PREMIUM #6 <<<
Percuma Tools Pemasaran Offline Seperti VCD, Brochure, Bisnes Kad dan Ebook Ayat Power Untuk Promosi Bisnes Tone Excel
(bernilai RM150)




Jika anda ingin lakukan promosi bisnes ini secara offline, saya sediakan segala-galanya untuk anda. Ya! Anda akan diberikan bisnes kad (boleh masukkan nama dan nombor telefon anda), brochure, VCD dan juga ebook power yang mana anda boleh gunakan ayat-ayat dalam ebook tersebut untuk 'CHECK MATE' prospek anda!

Saya juga berikan panduan langkah demi langkah dalam group premium bagaimana nak buat promosi secara offline. Jumpa anda di group secret nanti!







>>> BONUS PREMIUM #7 <<<
TEKNIK dan STRATEGI LENGKAP AFFILIATE + Bonus Komando Affiliatebagaimana anda boleh HENTAM RM200 setiap hari menggunakan akaun FACEBOOK dan hasilkan INCOME BERTERUSAN TANPA produk sendiri (bernilai RM20 + RM120)



Melalui teknik ini, saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh menggunakan FB untuk hasilkan income MUDAH dan PANTAS. Anda perlu ingat memang ramai usahawan baru yang BERJAYA hasilkan income mudah menggunakan FB dan ada juga yang telah pun bergelar JUTAWAN FACEBOOK!

Tetapi bukan semua berjaya hasilkan wang besar di FB! Ada juga yang hanya untung bersih sekitar RM1K –RM2K setiap bulan. Tetapi insyaAllah melalui teknik yang bakal anda perolehi nanti, sudah pasti ada perubahan income online anda.




>>> BONUS PREMIUM #8 <<<
Skrip untuk bina KEDAI ONLINE beserta SHOPPING CHART
(bernilai RM150)



KLIK DI SINI untuk penerangan servis dan testimonial pelanggan

Sampel Kedai Online - http://www.kedaisyafiyyah.blogspot.com

Kelebihan sistem kedai online yang diberikan...

Anda sebagai admin (PENTING)
Sistem Shopping Cart dalam Ringgit Malaysia (RM)
Sistem borang pembelian/tempahan produk terus ke email anda
Sistem kedai online yang mudah diuruskan (friendly user)
Tiada had produk (boleh meletakkan apa-apa sahaja produk online)
100% keuntungan milik anda melalui jualan produk (tak perlu letak produk anda kat platform lain)
100% keuntungan feature iklan adalah milik anda
DAN BANYAK LAGI




>>> BONUS PREMIUM #9 <<<

Tools HEBAT untuk TARIK RIBUAN LIKE ke fanpage anda
(bernilai RM30)



KLIK DI SINI untuk penerangan servis dan testimonial pelanggan





>>> BONUS PREMIUM #10 <<<

2 Perisian Terhebat Super Artikel Spinner dan Bonus 10,000 PLR article dalam pelbagai niche market yang boleh anda gunakan sebagai kandungan blog/website anda
(bernilai RM20)



KLIK DI SINI untuk penerangan servis dan testimonial pelanggan






Dan untuk anda...


Saya tawarkan lagi beberapa KEISTIMEWAAN sekiranya anda sertai network saya..!





TERHAD Untuk 30 Yang Terawal!!

Dan Saya Terpaksa TUTUP Tawaran Ini Apabila Kuota Dipenuhi. Ini Bertujuan untuk Personal Coaching Setiap Prospek Yang Telah Sertai Network Saya.








P.S - Syabas dan tahniah saya ucapkan kepada anda
P.S.S - Jika ada penambahan bonus, saya akan bagi FREE update.

Ikhlas,



NESH,
Admin,
myTunetalkToneexcel.com


HANYA 30 KUOTA DIBUKA!!!

sila layari..

http://www.mytunetalktoneexcel.com/

untuk info lanjut..
 
Last edited:
Top