BONUS-BONUS Percuma Niaga Kit Dari Mawardee Terhad!

Status
Not open for further replies.

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
516
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Haha....lepas nie penuhla..rungan iklan nie ngan thread niaga kit. dah rmai start promote nie. Bagus2.
 
Joined
Jul 6, 2006
Messages
948
Likes
4
Points
18
Offline
#3
saya dah tgok dah.. sungguh menarik :) tapi ade yg menariknya pada slide ke 2 " Apa Itu NiagaKit"

no 2 : integrasi dgn Maybank

betul ke NiagaKit boleh integrasi dgn Maybank? sbb saya tgok demo sblom ni takde plak payment direct dgn Maybank..
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
516
Likes
0
Points
16
Offline
#4
Mhal betol Niaga Kit. Bek bwat sendiri. Huhuhh...biar lambat asal selamat
 

Nex

Newbie
Joined
Aug 3, 2007
Messages
133
Likes
0
Points
16
Offline
#6
Mhal betol Niaga Kit. Bek bwat sendiri. Huhuhh...biar lambat asal selamat
Mmg mahal bro.. tapi berbaloi.. cube tgk ni... kalo bro wat sendiri.. belum tentu lagi bile siap.. katekan ambik masa 15 hari siap... then.. start jual...

Kalo bro beli skrg... modal 500 jer.. after beli.. trus boleh start... dalam 15 hari kemudian.. sure dah boleh cover blik cost modal... berbaloi.. haha..

So, fikir2kanlah... Kalo pelaburan itu ROI tinggi.. ape tunggu lagi.. sambar jer la bro.. :) ..tp b4 beli tu.. fikir betul2.. betulke nak buat.. jgn ikut nafsu jer...
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#7
Mmg mahal bro.. tapi berbaloi.. cube tgk ni... kalo bro wat sendiri.. belum tentu lagi bile siap.. katekan ambik masa 15 hari siap... then.. start jual...

Kalo bro beli skrg... modal 500 jer.. after beli.. trus boleh start... dalam 15 hari kemudian.. sure dah boleh cover blik cost modal... berbaloi.. haha..

So, fikir2kanlah... Kalo pelaburan itu ROI tinggi.. ape tunggu lagi.. sambar jer la bro.. :) ..tp b4 beli tu.. fikir betul2.. betulke nak buat.. jgn ikut nafsu jer...
ya, saya setuju dgn kata2 ni. =)
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
516
Likes
0
Points
16
Offline
#8
Owh....xpela...kalau korang nak. Pe lagi??? Sambarkan aje. Blajar daripada pengalaman adalah lebih baik. Aq nie xdela...nak rush2 sgt. Lek sdah...Kalu korang nak cepat boleh dapatkannya dpd labonan.
 
Joined
Jul 6, 2006
Messages
948
Likes
4
Points
18
Offline
#9
saya masih tunggu lagi soalan saya diatas tu utk dijawab ;)
 
Joined
May 22, 2006
Messages
561
Likes
6
Points
18
Offline
#10
Saya rasa saudara Mawardee perlu berhenti meniru kod HTML
promosi saya, sebab dah 2 kali saya detect anda buat macam
tu.

Saya tak teragak2 untuk ambil tindakan atas 'etika' anda.
Saya cukup bukti untuk ambil tindakan. Sila buat promosi
dengan idea sendiri dan beretika.

Pissed Off,
Amirul Faisyal
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#12
Saya rasa saudara Mawardee perlu berhenti meniru kod HTML
promosi saya, sebab dah 2 kali saya detect anda buat macam
tu.

Saya tak teragak2 untuk ambil tindakan atas 'etika' anda.
Saya cukup bukti untuk ambil tindakan. Sila buat promosi
dengan idea sendiri dan beretika.

Pissed Off,
Amirul Faisyal
tak boleh promosi guna video ker?
 
Joined
Feb 24, 2008
Messages
1,181
Likes
3
Points
38
Offline
#15
mungkin mawardee guna ayat promosi amirul kot.

harap diorang dpt settle baik2..

be profesional..

peace no war
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#16
pada pendapat aku...sepatutnya kalau personal, ckp jer direct ke tuan thread...
pm jer mawardee...
kalau post kat thread lagi plak xde kena mengena dgn bisnes dia,
kesianlah kat tuan thread ni....
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
516
Likes
0
Points
16
Offline
#19
hai...macam2 cara nak promosikan produk. Klu betolla...xpatut jugak. Yela...sepatutnya orang lama tunjuk contoh yang baek...kat newbie.
 
Joined
May 22, 2006
Messages
561
Likes
6
Points
18
Offline
#20
Saya akan PM saudara Mawardee bila dia respon perkara ni.

Going this way is the best option when you hardly get response
from the person. And I hope I can settle these in a good manner.
 
Status
Not open for further replies.
Top