BONUS-BONUS Percuma Niaga Kit Dari Mawardee Terhad!

Status
Not open for further replies.

Mawardee

Newbie
Joined
Apr 30, 2007
Messages
370
Points
18
Last edited:

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
519
Points
16
Haha....lepas nie penuhla..rungan iklan nie ngan thread niaga kit. dah rmai start promote nie. Bagus2.
 

kodin

Senior
Joined
Jul 6, 2006
Messages
968
Points
18
saya dah tgok dah.. sungguh menarik :) tapi ade yg menariknya pada slide ke 2 " Apa Itu NiagaKit"

no 2 : integrasi dgn Maybank

betul ke NiagaKit boleh integrasi dgn Maybank? sbb saya tgok demo sblom ni takde plak payment direct dgn Maybank..
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
519
Points
16
Mhal betol Niaga Kit. Bek bwat sendiri. Huhuhh...biar lambat asal selamat
 

Nex

Newbie
Joined
Aug 3, 2007
Messages
135
Points
16
Mhal betol Niaga Kit. Bek bwat sendiri. Huhuhh...biar lambat asal selamat
Mmg mahal bro.. tapi berbaloi.. cube tgk ni... kalo bro wat sendiri.. belum tentu lagi bile siap.. katekan ambik masa 15 hari siap... then.. start jual...

Kalo bro beli skrg... modal 500 jer.. after beli.. trus boleh start... dalam 15 hari kemudian.. sure dah boleh cover blik cost modal... berbaloi.. haha..

So, fikir2kanlah... Kalo pelaburan itu ROI tinggi.. ape tunggu lagi.. sambar jer la bro.. :) ..tp b4 beli tu.. fikir betul2.. betulke nak buat.. jgn ikut nafsu jer...
 

Mawardee

Newbie
Joined
Apr 30, 2007
Messages
370
Points
18
Mmg mahal bro.. tapi berbaloi.. cube tgk ni... kalo bro wat sendiri.. belum tentu lagi bile siap.. katekan ambik masa 15 hari siap... then.. start jual...

Kalo bro beli skrg... modal 500 jer.. after beli.. trus boleh start... dalam 15 hari kemudian.. sure dah boleh cover blik cost modal... berbaloi.. haha..

So, fikir2kanlah... Kalo pelaburan itu ROI tinggi.. ape tunggu lagi.. sambar jer la bro.. :) ..tp b4 beli tu.. fikir betul2.. betulke nak buat.. jgn ikut nafsu jer...
ya, saya setuju dgn kata2 ni. =)
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
519
Points
16
Owh....xpela...kalau korang nak. Pe lagi??? Sambarkan aje. Blajar daripada pengalaman adalah lebih baik. Aq nie xdela...nak rush2 sgt. Lek sdah...Kalu korang nak cepat boleh dapatkannya dpd labonan.
 

kodin

Senior
Joined
Jul 6, 2006
Messages
968
Points
18
saya masih tunggu lagi soalan saya diatas tu utk dijawab ;)
 

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
Saya rasa saudara Mawardee perlu berhenti meniru kod HTML
promosi saya, sebab dah 2 kali saya detect anda buat macam
tu.

Saya tak teragak2 untuk ambil tindakan atas 'etika' anda.
Saya cukup bukti untuk ambil tindakan. Sila buat promosi
dengan idea sendiri dan beretika.

Pissed Off,
Amirul Faisyal
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
Saya rasa saudara Mawardee perlu berhenti meniru kod HTML
promosi saya, sebab dah 2 kali saya detect anda buat macam
tu.

Saya tak teragak2 untuk ambil tindakan atas 'etika' anda.
Saya cukup bukti untuk ambil tindakan. Sila buat promosi
dengan idea sendiri dan beretika.

Pissed Off,
Amirul Faisyal
tak boleh promosi guna video ker?
 

budakbaek

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
784
Points
16
btol2..
nanti semua org taw..
jtuh kredibiliti tuan empunya thread ni..
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
519
Points
16
hai...macam2 cara nak promosikan produk. Klu betolla...xpatut jugak. Yela...sepatutnya orang lama tunjuk contoh yang baek...kat newbie.
 

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
Saya akan PM saudara Mawardee bila dia respon perkara ni.

Going this way is the best option when you hardly get response
from the person. And I hope I can settle these in a good manner.
 
Status
Not open for further replies.
Top