** bonus bengkel facebook ** => percuma personal coaching fb ads + 5 senjata rahsia

Joined
May 9, 2011
Messages
1,448
Likes
0
Points
36
Offline
#1
KINI SESIAPAPUN BOLEH BERNIAGA Di FACEBOOK
TANPA PEKERJA, TANPA PEJABAT!



Malah boleh mula TANPA PENGALAMAN BERNIAGA sekalipun.


Anda pasti sedar dah ramai pada masa sekarang dah berjaya memperoleh pendapatan sampingan malah ada yang mendapat pendapatan tetap 3 Angka - 4 Angka hanya dengan berniaga dari facebook sahaja. Terlalu banyak kejayaan yang nak diceritakan sampaikan ada di antara mereka ialah rakan baik atau saudara mara anda sendiri atau seseorang yang anda kenali. Padahal mereka langsung tak ada langsung pengalaman dan latar belakang dalam berniaga.



MACAM MANA MEREKA BUAT?

Sebenarnya mereka telah melaburkan banyak masa, tenaga dan menghabiskan beribu wang untuk belajar bagaimana untuk berniaga terutamanya melalui facebook. Jika anda tanyakan pengalaman mereka tentang kegagalan sudah pasti anda akan kagum dengan kesungguhan mereka dan hasilnya mereka telah berjaya.



ANDA PATUT CONTOHI MEREKA!

Namun tak semua dari mereka sanggup mendedahkan rahsia sebenar kejayaan mereka berniaga di facebook. Lain dengan bengkel facebook kali ni, anda bukan sahaja didedahkan dengan ilmu berniaga di facebook malah berpeluang mempelajari ilmu baru. Untung!




INI PELUANG KEEMASAN BAGI ANDA !

Sekarang peluang anda pula untuk menjana pendapatan pula melalui facebook dengan menyertai bengkel facebook yang akan di adakan nanti. Jadikan juga peluang ini untuk mempersiapkan diri anda selepas raya.


KENAPA saya cakap begitu?

Sebabnya..Lepas ni anda tak perlu lagi risau tentang;

- Belanja sekolah anak-anak (kalau dh kahwin la )
- Sewa rumah
- Ansurans kereta
- Bil air
- Bil elektrik
- Bil telefon
- Bil Astro
- Macam-macam hutang lagi anda nak selesaikan

Itu belum hutang untuk belanja raya tahun ni. Cuba anda senaraikan hutang-hutang yang anda perlu tanggung lepas raya nanti.

Dah ada cara nak selesaikan semuanya??


Amaran!
SILA TINGGALKAN PAGE NI SEKARANG!KALAU ANDA DAH KAYA DAN ADA PENDAPATAN TETAP YANG LEBIH DAN TAK PERLU FIKIR MASALAH DIATAS




=======================================
Bengkel Facebook : Kursus Lengkap Pemasaran Facebook
=======================================



Alhamdulillah,

Selepas raya nanti satu bengkel facebook bakal dianjurkan oleh Tengku Faris seorang usahawan muda facebook yang telah mencipta banyak kejayaan berniaga secara online terutamanya melalui laman sosial facebook. Ianya sebuah Kursus Lengkap Pemasaran Facebook yang Ekslusif dan akan diadakan selama SEHARI yang pastinya DIJAMIN TERMURAH & PERTAMA seumpamanya diadakan di Malaysia

Bengkel ini KHAS dan Sesuai untuk SEMUA! tak kira umur, tak kira pangkat, tak kira bangsa, tak kira agama.
* Janji anda ada impian untuk BUAT DUIT BESAR walaupun TANPA PENGALAMAN BERNIAGA




=======================
DIMANA LOKASI BENGKEL?
=======================





TEMPAT ADALAH TERHAD untuk setiap lokasi.

p/s : Sila pilih masa & lokasi yang sesuai untuk join bengkel.


==============================
BELAJAR SAMPAI PANDAI BUAT DUIT DI FB!
==============================


---------------------------
Apa yang anda akan pelajari*
melalui kursus lengkap selama sehari ni?
---------------------------

Antara ilmu yang bakal didedahkan dalam bengkel facebook kepada anda;


  • *1 Kaedah Terbaik mengkaji pasaran yang dijamin sangat menguntungkan.
  • *3 Teknik Menaikkan LIKES page anda dengan Mudah, Cepat dan Ringkas.*
  • *1 Sistem Auto untuk menjalankan bisnes di Facebook.
  • *Cara Terbaik ‘melayan’ pelawat, dan mengubah mereka menjadi pelanggan anda.
  • *15 Teknik meng’update’ post supaya page anda nampak sangat berkredibiliti.
  • *Rahsia Menarik LIKES yang boleh menjadi pelanggan setia anda sampai bila-bila.
  • *2 Langkah Penulisan Iklan yang mampu menarik orang ramai percayakan anda.
  • *Tips Terbaik untuk menjana RM500-RM2,000 SEBULAN hanya dengan Facebook!
  • *1 Strategi Update post di facebook yang menjadikan page anda nampak hidup walapun anda langsung tak online.




Bukan itu sahaja...

--------------------------
Anda juga turut diberikan
5 BONUS ISTIMEWA berupa..
-------------------------

#1. KEAHLIAN VIP dalam ‘Secret Group’ Facebook (bernilai RM200)

#2. Perkongsian Eksklusif daripada Tuan Ali Hanafiah - OTAI FB ADS (bernilai RM300)

#3. Dokumen Kursus + Nota Slaid Bengkel + Folder Khas untuk Peserta (bernilai RM500)

#4. Promosi PERCUMA ke page ‘rahsia’ yang mempunyai lebih 1JUTA LIKES!! (bernilai RM799)

#5. Percuma 1,000 LIKES untuk FB Page anda! (TAWARAN KHAS untuk 10 PENDAFTAR PERTAMA sahaja untuk setiap lokasi)



==================
PROMOSI HARI RAYA
==================

Yuran keseluruhan bengkel ini bernilai RM1799

Masa TERHAD!

Anda akan diberikan DISKAUN SEBANYAK 90%*
Jika Mendaftar Sebelum Raya!

<del>JANGAN BAYAR RM1799</del>

Anda JIMAT sehingga RM1649 SEKARANG!
Hanya RM150 sahaja

ANDA CEPAT, ANDA JIMAT

ANDA LAMBAT, PASTI MELEPAS




-------------------------
SAYA NAK DAFTAR SEKARANG!
-------------------------

Nanti dulu..


Dapatkan Tawaran TERHAD dari saya,


====================================
ONLINE PERSONAL COACHING FB ADS + SENJATA RAHSIA
====================================

TERHAD kepada 20 orang PESERTA TERAWAL sahaja*
(Tinggal 18 tempat kosong lagi)




Siapa Cepat,Dia Dapat!*


BONUS TERHAD #1
-*Saya akan berikan Online PERSONAL COACHING FB ADS

(biasanya saya cas RM300-RM500)

Tapi PERCUMA sahaja untuk 20 peserta terawal yang mendaftar


Melalui personal coaching ni saya akan bantu anda mahir FB Ads. Saya akan ajar anda;

  1. Cara Buat Duit Dengan Facebook Ads
  2. Perkara Yang Wajib Anda Tahu Tentang Facebook Ads
  3. Bagaimana Nak Tarik Klik Facebook Ads
  4. Bagaimana Kenal Pasti*Tanda-Tanda Facebook Ads Mencapai Sasaran
  5. Bagaimana Kawal Bajet Facebook Ads
  6. Bagaimana Menulis Iklan Facebook Ads yang Memikat Pelanggan

p/s : Boleh add saya kat facebook.com/mohdalkarim



BONUS TERHAD #2 - Saya juga akan berkongsi Senjata-senjata Rahsia yang saya gunakan untuk berbisnes di facebook dengan anda dan telah berjaya membantu saya dan ramai lagi usahawan facebook meningkatkan jualan di facebook.

  • Senjata #1
  • Senjata #2
  • Senjata #3
  • Senjata #4
  • Senjata #5


KENAPA DUA BONUS JER? SIKIT SANGAT! Bagilah lebih sedikit..
Nak lebih? Tak ada masalah..dengan saya anda akan dapat banyak bonus kalau anda nak. Saya sedia nak kongsi dengan anda apa jenis bonus pun tapi anda wajib serta bengkel, praktik ilmu yang anda dapat, praktik ilmu yang anda dapat dari saya, tunjuk hasilnya. Yang paling utama anda dapat ilmu dari bengkel dan bantu ubah diri dan perniagaan anda.



Okey bro, saya nak daftar bengkel tu sekarang dan ambil personal coaching fb ads dari bro sekali dengan senjata-senjata rahsia tu
========================
Macam Mana Nak Dapatkan Semua Ni?
========================

Sila ikuti Langkah MUDAH dibawah ;


  • Langkah #1 : Sila Clear cookies browser anda
  • Langkah #2 : Daftar bengkel facebook disini => http://karim.my/bengkelfacebook
  • Langkah #3 : Follow arahan pembayaran di website
  • Langkah #4 : Emailkan / pm saya nama & email yang anda gunakan semasa mendaftar ke ( mohamadalkarimWK@gmail.com )




"KEJAYAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"




Yang ikhlas,

Mohamad Alkarim

p/s : Tempat adalah TERHAD. Daftar segera sebelum semua tempat disambar.

p/p/s : Anda mungkin terlepas & terpaksa bayar lebih untuk menyertai bengkel ini jika tidak mendaftar segera kerana mesej ini dibaca oleh ribuan usahawan di facebook namun tempat yang ditawarkan sangat TERHAD.
 
Last edited:
Joined
Jul 30, 2013
Messages
109
Likes
0
Points
0
Offline
#3
tebaik..... cayalah, bro! ;)

KENAPA DUA BONUS JER? SIKIT SANGAT! Bagilah lebih sedikit..
Nak lebih? Tak ada masalah..dengan saya anda akan dapat banyak bonus kalau anda nak. Saya sedia nak kongsi dengan anda apa jenis bonus pun tapi anda wajib serta bengkel, praktik ilmu yang anda dapat, praktik ilmu yang anda dapat dari saya, tunjuk hasilnya. Yang paling utama anda dapat ilmu dari bengkel dan bantu ubah diri dan perniagaan anda.
ehm ehm...... harap2... betambah2 lagi la bonus2 bro ni nanti........ haha.. (ketawa nada tamak gilerrr!) :))
 
Top