Boleh Percaya ke Prediction pagerank ni?

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
terkejut aku hari ni.Mula-mula aku pegi technorati.pastu aku tengok rank blog aku kat blogspot kat technorati tu 58,403?Biar betul.aku rasa macam xde orang je yang datang pun kat blog tu.pastu aku terus pegi tengok pagerank prediction aku.Dijangka dapat pagerank 5.Macam x betul je.Nak tanya la kawan-kawan semua,boleh ke kita rely dengan pagerank prediction ni.Sebab bagi aku pagerank ni penting gak.

cuba tengok kat sini..http://www.iwebtool.com/pagerank_prediction?domain=www.sengallebih.blogspot.com

harap dapat bagi penjelasan.
 

syia

Senior
Joined
Sep 7, 2006
Messages
315
Points
18
bg pendapat syia.. kalau nk rely pun 50/50 je sebabnya.. algorithm yg digunakan pagerank prediction ni lain2..
 

ramzwatcher

Newbie
Joined
Apr 14, 2006
Messages
773
Points
18
Age
34
bg pendapat syia.. kalau nk rely pun 50/50 je sebabnya.. algorithm yg digunakan pagerank prediction ni lain2..

setuju ngan syia. RajaBlog ari tu dia predict 4 tapi 3 je bila betul2 :D

tapi saya mau ucapkan tahniah la utk uzairubiah sebab saya percaya klo dah predict 5, plg koman pun dpat 3 nnt :p
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
dah namanya pun predict...
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
memang aku x tau xboleh predict sebenarnya.soalan ni aku dah bukak kat Forum DP dulu.saje nak tengok reaction dari Forum WC pulak.Jawapan yang bagus semuanya.Tools Pagerank Prediction ni bagi aku untuk suka-suka je.Tak siapa boleh predict kecuali Google sendiri.Yang penting create content yang bagus.
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
45
berdasarkan pengalaman saya, result dari prediction tool tu, minus dengan 1. Misalnya, jika dari prediction tool, anda dapat PR5, besar kemungkinan on the next update anda akan dpt PR4.
 
Top