Boleh ke linkkan lebih dari 1 akaun ebay ke 1 akaun paypal?

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
33
Offline
#41
kad ceri tu da xleh ek?tp lau cimb mmg xleh..
xpasti la kad ceri dah x blh ke @ mmg x blh,sy x pasti...sy ada try gak guna kad maybank ceri tu,ebay kata your card is not valid,please ask you bank holder...

huhu
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
#42
xde masalah nak letak 8 acc ebay kat 1 pp.. janji email berlainan dan info tiap2 acc ebay tu sama jer.. walaupun email kat pp berlainan, sumer ebay tu tetap realated sbb ebay trace bukan pakai email pp tp pp ID.. 1 pp ada 1 ID je x kira berapa email dlm pp tu.. So, kalo teknik whitehat, sumer acc ebay tu info sama, sumbat ke 1 pp, mmg xde masalah. tp kalo teknik blackhat, ebay info lain2, bila limit nnt mmg xkan lepas la.. ebay pun akan dpt mc011..
 
Top