Boleh ke linkkan lebih dari 1 akaun ebay ke 1 akaun paypal?

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
boleh wt sendiri jea bro..ac byk pn klo xjaga ip..bahaya jgk..

blh la share sikit dgn saya, saya pun baru gak kat sini...masih belajar cara yang betul membuka akaun...

*ada sesiap membuat khidmat menjual akaun ebay+paypal yang sudah verified?
 

begrie

freshman
Joined
May 14, 2009
Messages
50
Points
0
tp kan...dalam ebay tu, mcm ada polisi seseorang itu boleh membuka banyak akaun...mksdnya, dengan kebenaran dari ebay, seseorang itu boleh membuka banyak akaun tnpa kene suspended...

ada sesiapa pernah buat?share sikit pengalaman

mmg boleh buat... tp apabila satu akaun kene supend, beduyung2 akaun laen turut sekali. :D
 

sierra

freshman
Joined
Jul 22, 2010
Messages
3
Points
0
saya cadangkan x payah buat...sebab ebay akan terus suspend akaun kita...saya sudah kene...

Betul, dulu aku siap chat dengan ebay. die ckp blh bukak akaun banyak. tp last2 die suspend satu. Satu lg xboleh nk list.
 

mos77e

freshman
Joined
Mar 18, 2013
Messages
1
Points
0
tu apa maksdnya...email ada byk, tp akaun paypal ada satu...teknik nie hambo x faham...

Maksudnya...klu kita create acc ebay berbeza (different detail & id) tp kita ley link dgn akaun paypal sedia ada kan? X perlu set link to paypal tu la ye? betul x? perbetulkan klu ku silap ye..(frust giler ni sbb accout ebay daku yg baru2 nk blajo listing item sudenly temporarily blocked)..huaaaaaa
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
34
Maksudnya...klu kita create acc ebay berbeza (different detail & id) tp kita ley link dgn akaun paypal sedia ada kan? X perlu set link to paypal tu la ye? betul x? perbetulkan klu ku silap ye..(frust giler ni sbb accout ebay daku yg baru2 nk blajo listing item sudenly temporarily blocked)..huaaaaaa

yup...kita buka akaun ebay byk2 dgn berbeza detail & id dan kita linkkan semua akaun ebay tu hanya pada 1 akaun paypal sahaja...

ebay akan blocked akaun anda serta merta...jadi, x pyh la buat...walaupun ebay kata blh...jgn caya...
 
Top