BLOGWALKING ? - JOM JOM JOM - Kan Best Kalau Automatik

Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#1
Salam Hi


Traffik Mudah

MY PROPOSAL

[video=youtube;0OpamD9U6lE]http://www.youtube.com/watch?v=0OpamD9U6lE[/video]

Fungsi
Automatik Post Mesej di
Blog yang ada Shoutmix

1. Harga Promosi... :RM150
LIMITED TIME

2. Harga Wangcyber:RM180

3. Harga Produk..... :RM250
 
Last edited:
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#2
Thanks Moderator :)

Reserve FAQ

Ade Sediakan Software Untuk "Test Drive"?
- Maaf TIADA

Database tuh ape?
- Database merujuk kepada senarai blog

Kalau Promote di blog yang tiada Shoutmit Bagaimana Pula?
-Kalau blog tuh takda Shoutmix tak boleh buat apelah kecuali database anda adalah blog jenis blogspot kerana software ini boleh tinggalkan jejak di stats jenis blogspot.
 
Last edited:

miekof

freshman
Joined
Feb 27, 2009
Messages
1,072
Likes
0
Points
0
Offline
#6
satu lagi barang baik dari KMZ.. saya mesti pilih,, cam biasa la bro.. aku book 1
 
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,429
Likes
0
Points
0
Offline
#8
Blog hasil air tangan bro ka ni? Terbaik!

Diskaun RM50 tu kira tinggal RM100 ka? Kalau cmtu, reserve satu, ada fulus rsa mcm nk grab. Klau xreserve, kang melepas plk
 

popo

freshman
Joined
Oct 31, 2010
Messages
885
Likes
0
Points
16
Offline
#16
ini baru pakar software..bro ni klu tak pki vps still ok tak running?. :D
 
Top